Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İlişki gününün önemi var mı acaba sonucta yumurta salınınca birleşiyolar . O konuda fikrim yok. Benim de 7sinde çatladı son ilişki 4 marttaydı..
Cnm yumıeta catlamasını sayman lazım 4 unde ılıskıde yumurtan 7 sınde catladıysa ozaman tutar

Cnm yumıeta catlamasını sayman lazım 4 unde ılıskıde yumurtan 7 sınde catladıysa ozaman tutar
İlişki gününden değil yumurtlamadan saymak lazm yani hangi ilişkiden olduğu zaten bilinemez. Neyse sen bi iki gün daha bekle istersen ama çok sabırsızlanıyorsun ya ondan dedim :)

İlişki gününden değil yumurtlamadan saymak lazm yani hangi ilişkiden olduğu zaten bilinemez. Neyse sen bi iki gün daha bekle istersen ama çok sabırsızlanıyorsun ya ondan dedim :)
Evet cnm yumurtlamadan saymak lazım beklıyorum ıkı gun daha

Martın 3-4-6-9 unda ilişki oldu 7 sinde koyu olan test 8 inde silikti. Şu kan testini yaptırayımda o zaman tam belli olacak herşey

Belkide test bozuktur yarın sabah tekrar bakıcam.

Evet belkide ayın 7 sinde çatlsmıştır hergün saat sabah 11 11 buçuk gibi yapıyordum
Sanmam cnm bellkı ozaman catladı belkı de rahme yerlesıp dahanhızlı beta salgıladı bakaşm sabah yap sen de

Aklıma bir şey takıldı onu soracaktım. Bu ay ovulasyon da ateş takibi de yapamadım. Şimdi benim 5'inde beyazımsı ama hafif şeffaf bol akıntım oldu. 7'sinde tamamen şeffaf bol akıntım oldu. Hafif sağ kasığım ağrıdı. 8'inde de sol kasığım ağrıdı. Ancak şimdi sağ tarafımda hafif batmalar oluyor ara ara. Bu ayın yedisindeki tamamen şeffaf akıntı çatlayınca mı geliyor? Bilen var mı?

Bılmıyorum da 7 sı 8 ınde catlamıs 24 saat yasıyo ya en fazla yumırta o zamanlar devam etmıs olabılır cnm bende oyuzden emın degılım 8 9 catlama tutma dıyorum varsa

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…