- 8 Mart 2019
- 680
- 796
- 103
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #8.061
Hayırlı olsun darısı başımıza olur inşallah Aminnn
Hayırlı olsun canım bence var gibi darısı bize ınsallah
Cnm yumıeta catlamasını sayman lazım 4 unde ılıskıde yumurtan 7 sınde catladıysa ozaman tutarİlişki gününün önemi var mı acaba sonucta yumurta salınınca birleşiyolar . O konuda fikrim yok. Benim de 7sinde çatladı son ilişki 4 marttaydı..
İlişki gününden değil yumurtlamadan saymak lazm yani hangi ilişkiden olduğu zaten bilinemez. Neyse sen bi iki gün daha bekle istersen ama çok sabırsızlanıyorsun ya ondan dedim :)Cnm yumıeta catlamasını sayman lazım 4 unde ılıskıde yumurtan 7 sınde catladıysa ozaman tutar
Evet cnm yumurtlamadan saymak lazım beklıyorum ıkı gun dahaİlişki gününden değil yumurtlamadan saymak lazm yani hangi ilişkiden olduğu zaten bilinemez. Neyse sen bi iki gün daha bekle istersen ama çok sabırsızlanıyorsun ya ondan dedim :)
Bi de tek iliski de dusup bayilayimBenim ilişki üzerinden 11 gün geçti ama
Tek ılıskıden bır ayda hamıle kalan eltım bar mucıze gıbıBi de tek iliski de dusup bayilayim
Benim annem de ilk geceden hamile kalmis:)Tek ılıskıden bır ayda hamıle kalan eltım bar mucıze gıbı
Hadi ya ben korkardım ılk geceden kalırım dıyeBenim annem de ilk geceden hamile kalmis:)
Dımı 11. Gun tam cokıyo benımmılk oyleudı belırtılerınıde yaz cnm bıze yarın
6 yada 7 sınde tutmustur 8 ınde tutsa cokmazdı bence hanı normal test sonuctaMartın 3-4-6-9 unda ilişki oldu 7 sinde koyu olan test 8 inde silikti. Şu kan testini yaptırayımda o zaman tam belli olacak herşey
6 yada 7 sınde tutmustur 8 ınde tutsa cokmazdı bence hanı normal test sonucta
Sanmam cnm bellkı ozaman catladı belkı de rahme yerlesıp dahanhızlı beta salgıladı bakaşm sabah yap sen deBelkide test bozuktur yarın sabah tekrar bakıcam.
Evet belkide ayın 7 sinde çatlsmıştır hergün saat sabah 11 11 buçuk gibi yapıyordum
Tek ilişkiden tek tüple hamile kalan var. Bende oğluma uzun süre aradan sonra tek ilişki ile hamile kalmıştım.Tek ılıskıden bır ayda hamıle kalan eltım bar mucıze gıbı
Ne gzl cnm tek ılıskı yetıyo zaten gunu onemlıTek ilişkiden tek tüple hamile kalan var. Bende oğluma uzun süre aradan sonra tek ilişki ile hamile kalmıştım.
Bılmıyorum da 7 sı 8 ınde catlamıs 24 saat yasıyo ya en fazla yumırta o zamanlar devam etmıs olabılır cnm bende oyuzden emın degılım 8 9 catlama tutma dıyorum varsaAklıma bir şey takıldı onu soracaktım. Bu ay ovulasyon da ateş takibi de yapamadım. Şimdi benim 5'inde beyazımsı ama hafif şeffaf bol akıntım oldu. 7'sinde tamamen şeffaf bol akıntım oldu. Hafif sağ kasığım ağrıdı. 8'inde de sol kasığım ağrıdı. Ancak şimdi sağ tarafımda hafif batmalar oluyor ara ara. Bu ayın yedisindeki tamamen şeffaf akıntı çatlayınca mı geliyor? Bilen var mı?
Adet gunun bugunmuydu cizgi var hayrli olsun canim istersen sabah idrarylada bi tekrarla
Hadi ya o zaman yumurtladin ve suan ciktimi testte tutmayin beniiii benimde 7 sindeydi yumrtlama6 ve 7sinde pozitifi görmüştü senle aynı sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?