- 27 Şubat 2019
- 2.670
- 2.142
- 63
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #8.121
Insallah olmazsin canimZaten yarın adet günüm artık normal testi yapsam da çıkar canım yarın adet Olmazsm test alıp yapcam
Bende 18 ve 19 uncu gün koyuluğa gördüm canım umudunu kesme yapmaya devam etkizlar ya iyice moralim bozuldu benim bugun ovulasyon testinim 4. gunu yazmistim hatirlanmaz diye tkrr ediyorum ilk iki gun silikti ilk defa dun gorsum ama yine ayni koyulukta degildi bugun olur diye bekledim bu defa yine silik belirsiz cikti neden boyle oluyor bi fikri olan var mi bu ay zaten hic akintimda olmadi ben test olmadan biliyordum yumurtlamami moralim bozuldu
Evet cnm bıkacgune testte tam cokarsa kan verirım bende6 gun daha beklemekseninde sanırım hamile olma ihtimalin var insallah oyledir kuzum Rabbim yuzunu guldursun
Ben eger hamıleysem tam pik ı gorememıstım buau bak atıyom yenıden testlerımıBende 18 ve 19 uncu gün koyuluğa gördüm canım umudunu kesme yapmaya devam et
İnşallah canım ya he valla öyle isteyince hemende olmuyormuş yaaInsallah olmazsin canimben bikac ay da anladim ne zormus beklemek
Insallah canim yarin sabaha net çıkar benceEvet cnm bıkacgune testte tam cokarsa kan verirım bende
O silik olan gebelik mi erken gebelik olanBen eger hamıleysem tam pik ı gorememıstım buau bak atıyom yenıden testlerımı
Bende bikac ay korundum istemedim simdi diyorum boşuna o kaa ilac icmisimİnşallah canım ya he valla öyle isteyince hemende olmuyormuş yaa
Korunmak daha güzel be en azından insan neden olmuyor diye kendine dert etmiyorBende bikac ay korundum istemedim simdi diyorum boşuna o kaa ilac icmisim
DeğilmiiKorunmak daha güzel be en azından insan neden olmuyor diye kendine dert etmiyor
İnşallah gerek kalmaz canım mucizen karnında olurDeğilmii7 ay oldu tık yok ama ilk defa bu ay yum. Gunlerine felan cok dikkat ettim ondan umitliyim. Bidahaki ayda sogan kuru icicrm insallah gerek kalmazda
Insallah Rabbim hepimize nasip etsin insallah. Bu sevinci yasamak nasip olurİnşallah gerek kalmaz canım mucizen karnında olur
Aminn inşallah canımInsallah Rabbim hepimize nasip etsin insallah. Bu sevinci yasamak nasip olur
Ovu cnm hepsıO
O silik olan gebelik mi erken gebelik olan
Bende adetım 30 32 sayıyorum en gec carsamba gunu bakalım yarın sabah cıkarsa hemen atıcam sabah sende atZaten yarın adet günüm artık normal testi yapsam da çıkar canım yarın adet Olmazsm test alıp yapcam
Bence seninki silikte olsa var en azından bende hiç ümit yok ama yarın sabah test alırsam akşama yada ertesi güne kesin yapcam adet olmazsmBende adetım 30 32 sayıyorum en gec carsamba gunu bakalım yarın sabah cıkarsa hemen atıcam sabah sende at
Cok sılıktı ama cnm hanı ıll snde belırgın olur gıbı oldu gene kesın dgl cokarsa gorcez ılk ıdrarla yap 11 gun olmadıysaBence seninki silikte olsa var en azından bende hiç ümit yok ama yarın sabah test alırsam akşama yada ertesi güne kesin yapcam adet olmazsm
Canim ya benim yum. 14unde oldu hala beyaz alintim var acaba enfeksiyon tarzi biseymi yoksa devam etmesi normal miBende adetım 30 32 sayıyorum en gec carsamba gunu bakalım yarın sabah cıkarsa hemen atıcam sabah sende at
Yarın 14 üncü gün çıkar kesn olursa artıkCok sılıktı ama cnm hanı ıll snde belırgın olur gıbı oldu gene kesın dgl cokarsa gorcez ılk ıdrarla yap 11 gun olmadıysa
Ozaöan kesın cnm sımdı bıle cokarYarın 14 üncü gün çıkar kesn olursa artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?