Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar gelelim bendeki belirtilere. Bikere ilk baş uyku konusunda etkisi oldu. Böyle tatlı bir uyku isteği geliyordu son zamanlar. Ara ara midem bulanıyordu ama çoook hafif. son 3 gündür göğüslerime bastırınca acıma başlamıştı birde göğüslerim kaşınıyor acayip he ruh halime gelince çok duygusallaştım

Cnm bugun benden de yapıskan alıntı geldı değerlendir ostersen ama hamıleşıkse testte cıkar artık bende kuru ıncır yedım

Bendekı belortılerı yazınca sayfa dolcak ahahahah sadece pozıtıf cıksın

Amin canım Allah isteyen herkese nasip etsin çok aratmasın . Hayırlısı olsun çok teşekkür ederim sana

Aminn inşallah canım çok stres yapma olmasa da bu ay üzülme belki Rabbim vereceği zamanı başkadır
Ya biraz stres yapıyorum doğrusu stres yapmadığım zamanlarda da olmadı yine .ama doktorlar olur diyo herşey normal eşimde hızla ilgili problem var ama doktor engel değil dedi olmuyor işte vaktini bekliyor.

Kizlaarr ne cok konusmussunuz masallah:)) anca gelebildim ana:)
Masallah Allah saglikla tamamjna erdirsin olite darisi basimiza insallah dlkkydlntpl insallah sende de vardir sonra sirasiyla bizlerde cift cizgileri atalim:)
Ya cnm bız sabahtan basladık ıns bakalım sabahı beklıyorum test ıcın

Kızlar bu arada daha öncede yazdım ama şimdi daha yararlı olacağını düşünüyorum ben pco hastasıyım dr yumurtta takibi yapmamız gerek demişti ben son bir kez deneyeyim dedim.
Bu süreçte bitkisel bir macun ve akşamları gıda takviyesi kullandım. Macunla gıda takviyesinin içerikleri hemen hemen aynıydı.
Ayrıca eşimede keçi boynuzu özü aldım ne olur ne olmaz diye.

Ovuyla yumurtamanı gormusmuydın cnm son adetın nezaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…