- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #8.181
Tebrikler canım tescillemiş oldu sağlıcakla gelir inşallah.
gozun aydin saglicakla kucagina al insallah dsrisi hepimizin basina hamilelerin duasi kabul olurmus bizede dua et insallah
Aminn canım inşallah bu sefer tedirgin geçiricem ilk ayları ama rabbim sağlıklı hepimize bir evlat nasip etsinTebrikler canım tescillemiş oldu sağlıcakla gelir inşallah.
Bu pik canım. Tahminim 24 saat içinde yumurtlayacaksın bugünü de yarını da es geçmemeye çalış.SiEki Görüntüle 2246765 Eki Görüntüle 2246766
Uygulamaya göre yarın ovülasyon ama bugün de çok koyu. Dün sabah birlikte olmuştk bgn de mi olsa yarına spermlerin kalitesi düşer mi? Çok aradayım ya. Yarın da çok koyulaşabilir. Artık olsun istiyorum
Aynrn cnm yazarım mutlaka bakalımE hadi hayırlısı inşallah canım ne zaman yaparsan haber verirsin ☺
Cnm bugun benden de yapıskan alıntı geldı değerlendir ostersen ama hamıleşıkse testte cıkar artık bende kuru ıncır yedımMerhaba arkadaşlar ayın 7 sinde ovulasyonum vardı testle takip ettim değerlendirdik bata 4 günüm kaldı ama benden yine ovulasyon akıntısı geldi yumurta akı kıvamında uzayan olabilir sizce ilk defa basıma geldi bu ay çok kuru incir yedim ondan olabilirmi bir ayda iki defa yumurtlama olurmu?
Bendekı belortılerı yazınca sayfa dolcak ahahahah sadece pozıtıf cıksınKızlar gelelim bendeki belirtilere. Bikere ilk baş uyku konusunda etkisi oldu. Böyle tatlı bir uyku isteği geliyordu son zamanlar. Ara ara midem bulanıyordu ama çoook hafif. son 3 gündür göğüslerime bastırınca acıma başlamıştı birde göğüslerim kaşınıyor acayiphe ruh halime gelince çok duygusallaştım
Amin canım Allah isteyen herkese nasip etsin çok aratmasın . Hayırlısı olsun çok teşekkür ederim sanaBende de öyle arada adet olcak gibi sancım oluyor yarın adet günüm Rabbim inşallah hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın sana da nasip etsin inşallah canım burda hepimiz birbirimize dua ediyoruz isteyen herkese nasip olsun inşallah
Değerlendirdm bugun yarın test yapmayı düşünüyorum kendime öyle söz verdimCnm bugun benden de yapıskan alıntı geldı değerlendir ostersen ama hamıleşıkse testte cıkar artık bende kuru ıncır yedım
Aminn inşallah canım çok stres yapma olmasa da bu ay üzülme belki Rabbim vereceği zamanı başkadırAmin canım Allah isteyen herkese nasip etsin çok aratmasın . Hayırlısı olsun çok teşekkür ederim sana
Yarın mi adet günün canımAmin canım Allah isteyen herkese nasip etsin çok aratmasın . Hayırlısı olsun çok teşekkür ederim sana
Yok 4 gün var ama olacakmışım gibi sanki bazen erken gelebiliyor normalde 27 28 günde olurumYarın mi adet günün canım
Ya biraz stres yapıyorum doğrusu stres yapmadığım zamanlarda da olmadı yine .ama doktorlar olur diyo herşey normal eşimde hızla ilgili problem var ama doktor engel değil dedi olmuyor işte vaktini bekliyor.Aminn inşallah canım çok stres yapma olmasa da bu ay üzülme belki Rabbim vereceği zamanı başkadır
Hayırlısı bakalımDeğerlendirdm bugun yarın test yapmayı düşünüyorum kendime öyle söz verdim ☺
Ya cnm bız sabahtan basladıkKizlaarr ne cok konusmussunuz masallah:)) anca gelebildim ana:)
Masallah Allah saglikla tamamjna erdirsinolite darisi basimiza insallah dlkkydlntpl insallah sende de vardir sonra sirasiyla bizlerde cift cizgileri atalim:)
Ay öyle mi diyorsun tamam o zamanBu pik canım. Tahminim 24 saat içinde yumurtlayacaksın bugünü de yarını da es geçmemeye çalış.
Ovuyla yumurtamanı gormusmuydın cnm son adetın nezamanKızlar bu arada daha öncede yazdım ama şimdi daha yararlı olacağını düşünüyorum ben pco hastasıyım dr yumurtta takibi yapmamız gerek demişti ben son bir kez deneyeyim dedim.
Bu süreçte bitkisel bir macun ve akşamları gıda takviyesi kullandım. Macunla gıda takviyesinin içerikleri hemen hemen aynıydı.
Ayrıca eşimede keçi boynuzu özü aldım ne olur ne olmaz diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?