Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım Canım baya koyu olmuş bence ondan önceki gün yaptın mı koyu muydu benim yumurtlama iki gün sürmüştü o iki günü sonrası iki günüde hep birlikte olduk artık tutar tutmaz bilemiyorm eğer eşinin sperm kalitesi sıkıntısı yoksa üst üste birlikte olun sakıncası yok hiç

Merhaba arkadaşlar ayın 7 sinde ovulasyonum vardı testle takip ettim değerlendirdik bata 4 günüm kaldı ama benden yine ovulasyon akıntısı geldi yumurta akı kıvamında uzayan olabilir sizce ilk defa basıma geldi bu ay çok kuru incir yedim ondan olabilirmi bir ayda iki defa yumurtlama olurmu?

Bazılarında nadiren olabiliyor ama zaten hamilelik belirtisi olarakda akıntı oluşuyormuş inşallah gebeliktendir canım

Bazılarında nadiren olabiliyor ama zaten hamilelik belirtisi olarakda akıntı oluşuyormuş inşallah gebeliktendir canım ☺
Gerçekten canım dünden beri karın ağrısı çekiyorum adet olacakmış gibi,uzayan şeffaf akıntı hamilelik belirtisi olabiliyorum? Bu ay preseed de kullandım umudum çok var . inşallah canım ya dua et olurmu bir seneden beri bekliyorum.

Bende de öyle arada adet olcak gibi sancım oluyor yarın adet günüm Rabbim inşallah hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın sana da nasip etsin inşallah canım burda hepimiz birbirimize dua ediyoruz isteyen herkese nasip olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…