- 26 Şubat 2019
- 3.370
- 3.401
- 133
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #8.161
Canım baya koyu olmuş bence ondan önceki gün yaptın mı koyu muydu benim yumurtlama iki gün sürmüştü o iki günü sonrası iki günüde hep birlikte olduk artık tutar tutmaz bilemiyorm eğer eşinin sperm kalitesi sıkıntısı yoksa üst üste birlikte olun sakıncası yok hiçSiEki Görüntüle 2246765 Eki Görüntüle 2246766
Uygulamaya göre yarın ovülasyon ama bugün de çok koyu. Dün sabah birlikte olmuştk bgn de mi olsa yarına spermlerin kalitesi düşer mi? Çok aradayım ya. Yarın da çok koyulaşabilir. Artık olsun istiyorum
Bıkac gune netlesır bakalm cnmBen gördüm var sanki
Eğer yarın adet olmazsam gidip vermeyi düşünüyorum canım direk hiç test yapmadan ☺
Kız benim seninki gibi silik çıksaydı direk kan vermeye koşardımYa ben bıraz beklemeyı dusunuyorum dayanabılırsem
Maşallah Rabbim hayırlı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah darısı başımıza olur inşallah Aminnn
Bugün de dahil silikleşene kadar her gün değerlendir bence canım ben geçen ay öyle yaptım Rabbimin de takdiriyle hamile kaldım ama kimyasal gebelik olduSiEki Görüntüle 2246765 Eki Görüntüle 2246766
Uygulamaya göre yarın ovülasyon ama bugün de çok koyu. Dün sabah birlikte olmuştk bgn de mi olsa yarına spermlerin kalitesi düşer mi? Çok aradayım ya. Yarın da çok koyulaşabilir. Artık olsun istiyorum
bu ay yapmicam artik aklimda surekli kacirdimmi acaba sorusu oluyo iliskide denemeye devam etcem 2 gune bir kismette varsa olur insallahBende 18 ve 19 uncu gün koyuluğa gördüm canım umudunu kesme yapmaya devam et
Yarın cıkarsa belkı gıderm cnm cunku adetım ya yarın ya carsamba komyasal olmaması ıcın beklemek ıstıyorumKız benim seninki gibi silik çıksaydı direk kan vermeye koşardım
E hadi hayırlısı inşallah canım ne zaman yaparsan haber verirsinYarın cıkarsa belkı gıderm cnm cunku adetım ya yarın ya carsamba komyasal olmaması ıcın beklemek ıstıyorum
Bi gün arayla deneyin o zaman canım inşallah denk gelirbu ay yapmicam artik aklimda surekli kacirdimmi acaba sorusu oluyo iliskide denemeye devam etcem 2 gune bir kismette varsa olur insallah
gozun aydin saglicakla kucagina al insallah dsrisi hepimizin basina hamilelerin duasi kabul olurmus bizede dua et insallah
Bazılarında nadiren olabiliyor ama zaten hamilelik belirtisi olarakda akıntı oluşuyormuş inşallah gebeliktendir canımMerhaba arkadaşlar ayın 7 sinde ovulasyonum vardı testle takip ettim değerlendirdik bata 4 günüm kaldı ama benden yine ovulasyon akıntısı geldi yumurta akı kıvamında uzayan olabilir sizce ilk defa basıma geldi bu ay çok kuru incir yedim ondan olabilirmi bir ayda iki defa yumurtlama olurmu?
Gerçekten canım dünden beri karın ağrısı çekiyorum adet olacakmış gibi,uzayan şeffaf akıntı hamilelik belirtisi olabiliyorum? Bu ay preseed de kullandım umudum çok var . inşallah canım ya dua et olurmu bir seneden beri bekliyorum.Bazılarında nadiren olabiliyor ama zaten hamilelik belirtisi olarakda akıntı oluşuyormuş inşallah gebeliktendir canım ☺
Tbr ederım cnm ıns kucagına almayı nasıp etsın darısı bıze bende bakalım kac cıkıcak verırsemsen hıc umutlu degıldın bıde
insallah zaten bu ilk ayim bebek icin hemen olsa mucize olur ama ben zaten vajinusmus icin bi bucuk yil gecirdim o yuzden hemen olsun istiyorumBi gün arayla deneyin o zaman canım inşallah denk gelir
yaa daha miniciiikk . Yerim onu. Rabbim bizede nasip.eder insallah. Saglicakla buyusun minişin
Bende de öyle arada adet olcak gibi sancım oluyor yarın adet günüm Rabbim inşallah hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın sana da nasip etsin inşallah canım burda hepimiz birbirimize dua ediyoruz isteyen herkese nasip olsun inşallahGerçekten canım dünden beri karın ağrısı çekiyorum adet olacakmış gibi,uzayan şeffaf akıntı hamilelik belirtisi olabiliyorum? Bu ay preseed de kullandım umudum çok var . inşallah canım ya dua et olurmu bir seneden beri bekliyorum.
Maşallah Rabbim hayırlı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah darısı başımıza olur inşallah Aminnn
Belki olmaz canım Rabbim nasip ederse hemende de olur tedavi olmuşsan da sıkıntı yoktur inşallahinsallah zaten bu ilk ayim bebek icin hemen olsa mucize olur ama ben zaten vajinusmus icin bi bucuk yil gecirdim o yuzden hemen olsun istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?