- 26 Şubat 2019
- 3.370
- 3.401
- 133
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #8.201
Canım eşinde hız sorunu var keçiboynuzu özü falan yapıp içiriyorlar bende pek denemedim biz hiç doktora gitmedik ama yapan var sende istersen eşine verYa biraz stres yapıyorum doğrusu stres yapmadığım zamanlarda da olmadı yine .ama doktorlar olur diyo herşey normal eşimde hızla ilgili problem var ama doktor engel değil dedi olmuyor işte vaktini bekliyor.
Evet canım ileri hızlı hateket 0 keçi boynuzu kürü içiyor sabah akşam bende ayrıca incir yaptım birde sperm hızına etkili olduğunu öğrendiğim preseed jeli kullandık bu ay hayırlısı takdiri ilahi. Sen ne zamandan beri istiyorsun ?HCanım eşinde hız sorunu var keçiboynuzu özü falan yapıp içiriyorlar bende pek denemedim biz hiç doktora gitmedik ama yapan var sende istersen eşine ver
İnşallah etkisini görürsün canım 7 ay olcak istiyoz bizdeEvet canım ileri hızlı hateket 0 keçi boynuzu kürü içiyor sabah akşam bende ayrıca incir yaptım birde sperm hızına etkili olduğunu öğrendiğim preseed jeli kullandık bu ay hayırlısı takdiri ilahi. Sen ne zamandan beri istiyorsun ?
Hayırlısı canım Allah nasip etsin hepimizeİnşallah etkisini görürsün canım 7 ay olcak istiyoz bizde
HCanım eşinde hız sorunu var keçiboynuzu özü falan yapıp içiriyorlar bende pek denemedim biz hiç doktora gitmedik ama yapan var sende istersen eşine ver
Bende ııncır havuc adacayı esım de kecıboynuzu pekmezı ıctı bır ayEvet canım ileri hızlı hateket 0 keçi boynuzu kürü içiyor sabah akşam bende ayrıca incir yaptım birde sperm hızına etkili olduğunu öğrendiğim preseed jeli kullandık bu ay hayırlısı takdiri ilahi. Sen ne zamandan beri istiyorsun ?
Problem neydi sizde şimdi hamilemisin ?Bende ııncır havuc adacayı esım de kecıboynuzu pekmezı ıctı bır ay
Ben kuru incirleri öyle çay yanında sabah bazen aç karna falan yiyiyor dumBende ııncır havuc adacayı esım de kecıboynuzu pekmezı ıctı bır ay
Problrm yoktu cnm ılk bebegımı kaybettm ben sadece yumurtam catlamıyodu bazen benım oyuDen ıncır havuc adacayı yaptm esımede onlem amaclı yedırdımProblem neydi sizde şimdi hamilemisin ?
Amin canım inşallahHayırlısı canım Allah nasip etsin hepimize
Bende günde ıkı tane yıyodum sonuc ne merak edıyrmBen kuru incirleri öyle çay yanında sabah bazen aç karna falan yiyiyor dum
Bence sen hamişsin canımmKızlar cok heycanlıyım yarın sabah ılk ıdratla cokıcakmı pozıtıf hamılemıyımmcok merak edıyorun
Ins cnm yarın cokar ıns hcg daha ıdrara grcmedı varsaBence sen hamişsin canımm ☺☺
İnşallah güzel haberlerini alırız buraya yaz tamammıProblrm yoktu cnm ılk bebegımı kaybettm ben sadece yumurtam catlamıyodu bazen benım oyuDen ıncır havuc adacayı yaptm esımede onlem amaclı yedırdım
Canım galiba bu aralar yumurtan çatlat iyi değerlendir bu üç gününüKızlar merhaba ben de hamile olmak icin çalışıyorum bugün ovulasyon testi yaptım öğleden sonra sonuç bu bakar mısnız yardımcı olurasınız cok sevınırım
Bıgunle bırlıkte uc gun degerlendır en az cnm catlama ve catlamadan sonrako gunuKızlar merhaba ben de hamile olmak icin çalışıyorum bugün ovulasyon testi yaptım öğleden sonra sonuç bu bakar mısnız yardımcı olurasınız cok sevınırım
Sabah koyarım dırek cokarsa cnmİnşallah güzel haberlerini alırız buraya yaz tamammı
Teşekkür ederimBıgunle bırlıkte uc gun degerlendır en az cnm catlama ve catlamadan sonrako gunu
Teşekkür ederimCanım galiba bu aralar yumurtan çatlat iyi değerlendir bu üç gününü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?