Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
H
Ya biraz stres yapıyorum doğrusu stres yapmadığım zamanlarda da olmadı yine .ama doktorlar olur diyo herşey normal eşimde hızla ilgili problem var ama doktor engel değil dedi olmuyor işte vaktini bekliyor.
Canım eşinde hız sorunu var keçiboynuzu özü falan yapıp içiriyorlar bende pek denemedim biz hiç doktora gitmedik ama yapan var sende istersen eşine ver

HCanım eşinde hız sorunu var keçiboynuzu özü falan yapıp içiriyorlar bende pek denemedim biz hiç doktora gitmedik ama yapan var sende istersen eşine ver
Evet canım ileri hızlı hateket 0 keçi boynuzu kürü içiyor sabah akşam bende ayrıca incir yaptım birde sperm hızına etkili olduğunu öğrendiğim preseed jeli kullandık bu ay hayırlısı takdiri ilahi. Sen ne zamandan beri istiyorsun ?

İnşallah etkisini görürsün canım 7 ay olcak istiyoz bizde

HCanım eşinde hız sorunu var keçiboynuzu özü falan yapıp içiriyorlar bende pek denemedim biz hiç doktora gitmedik ama yapan var sende istersen eşine ver
Bende ııncır havuc adacayı esım de kecıboynuzu pekmezı ıctı bır ay

Kızlar merhaba ben de hamile olmak icin çalışıyorum bugün ovulasyon testi yaptım öğleden sonra sonuç bu bakar mısnız yardımcı olurasınız cok sevınırım

Eklentiler

• 9B4CE0B3-F119-48CE-B287-3E4908803943.webp
    23,9 KB · Görüntüleme: 37
Kızlar merhaba ben de hamile olmak icin çalışıyorum bugün ovulasyon testi yaptım öğleden sonra sonuç bu bakar mısnız yardımcı olurasınız cok sevınırım
Bıgunle bırlıkte uc gun degerlendır en az cnm catlama ve catlamadan sonrako gunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…