- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
kuzum gebelikten şüphe ediyorduk şimdi çatlamış mıdıra mı geçtik ben anlamadım noluyoruz :))Dün gece çok fena kasık ağrım oldu hala ara ara devam ediyor acaba çatlamış mıdır? Doğru diyorsun ben bu geceyi de değerlendireyim
Benimde geç silik oldu 5-6 güne ancak .3-4 gün değerlendirin diyorlar en koyuyu gördükten sonraEki Görüntüle 2217486
Bugünkü ovulasyon testim sizce nasıl çatlamıştır değil mi? Bugünü değerlendirmeme gerek var mı?
Valla bende anlamadım bindik bi alametekuzum gebelikten şüphe ediyorduk şimdi çatlamış mıdıra mı geçtik ben anlamadım noluyoruz :))
Aynen canım 40. Günde yumurtladım tarihe geçtim herhaldeHahaha çarşamba keseyi gördüm biraz daha sakinim bebek varmış gibi hiiç hissetmiyorum sadece haftasonu gelsin evime gideyim istiyorum :):)
Canım senin dünkü test tam pikti bence sen yeni mi yumurtluyorsun acaba silikleşmeye başlamış. Sen bugünü de değerlendir yarına bakarız. Bu nedir yaa bu dönem bu konudaki herkesin testleri geç silikleşti resmen
kızım 2 ay kocama dedim ki bugün yumurtlama günü hadi deneyelim 2 ay bana reddetti kendisini kullanılmış hissediyormuş paşam.
Kızzz valla bak çok zor zamanlardı 2 yıl istemedi çocik falan 2 yıl sıfır korunma sıfır çocuk belirli günlerde yüzüme bakmıyordu atlatıyordu. Evleneli 2 yıl olunca artık kendini hazır hissetti bu seferde sen beni kullanıyorsunlar başladı sen de beni kullan nolcak yook olmaz kendimi kullanılmış hissediyorum yaaa valla ne hormon ne bir şey bizimkisi şaapmamaktan olmayaca diye çok üzülüyordumayy ne güldüm yaa ilahiiii
Canim yaptim gece degerlendirdim gunumu ama dun aksamdan beri daha cok siddetlenen bel agrim var onceden vardi ama bu kadar degildi kasiktada batma varNe yaptın canım test yapmadın mı?
Ayyy ne. Güldüm allah seniikızım 2 ay kocama dedim ki bugün yumurtlama günü hadi deneyelim 2 ay bana reddetti kendisini kullanılmış hissediyormuş paşam.
Bugün ovulasyon yaptın mı canım? Benimde gece çok ağrım oldu hala ara ara gelip gidiyorCanim yaptim gece degerlendirdim gunumu ama dun aksamdan beri daha cok siddetlenen bel agrim var onceden vardi ama bu kadar degildi kasiktada batma var
Yok canim birazdan yaparim simdi markete cikicamBugün ovulasyon yaptın mı canım? Benimde gece çok ağrım oldu hala ara ara gelip gidiyor
Bu konu hakkında bi bilgim yok maalesefKızlar Merhaba. ben adetin 21. günü progesterona baktırdım. sonuç 15,90 çıkmış. Bu değer kaç olması gerekiyor bilgisi olan var mı acaba
Testin hassasiyetine bağlı bazıları gebelik olduğu halde çıkartmayabiliyor bence ona vereceğiniz parayı gibi kan testi yaptırabilirsinizBirde erken gebelik testini en erken ne zaman yapabiliriz?Benim Bat 26 aralık
Tamam canım haber bekliyorumYok canim birazdan yaparim simdi markete cikicam
Tmm canimTamam canım haber bekliyorum
İncir ve havuç kürü çok etkili canım tavsiye ederim. Testlerine gelirsek yapmaya devam et derim çünkü ne zaman koyulaşacağı belli olmaz okudun mu bilmiyorum ama benim adet bittikten 40 gün sonra pik oldu ki ondan önce iki kere yumurtladığımı zannetmiştim testlerin işi belli olmuyor daha doğrusu bizim hormonlarımızınEki Görüntüle 2217541 Kızlar daha önceden de yazmıştım ovulasyon testinde hep tek çizgi çıkıyo diye bugün tekrar yaptım biraz çizgi oldu gibi daha öncekilerde durdukça biraz olmuş sanki nolur bi yorumlayın resim koyayım da sizinde bu kadar silikmi yoksa başlarda böylemi benim yumurtam olmuyor öyle demişti doktor progesteronum düşük 0.1
Gülmekten kırıldım yaaaKızzz valla bak çok zor zamanlardı 2 yıl istemedi çocik falan 2 yıl sıfır korunma sıfır çocuk belirli günlerde yüzüme bakmıyordu atlatıyordu. Evleneli 2 yıl olunca artık kendini hazır hissetti bu seferde sen beni kullanıyorsunlar başladı sen de beni kullan nolcak yook olmaz kendimi kullanılmış hissediyorum yaaa valla ne hormon ne bir şey bizimkisi şaapmamaktan olmayaca diye çok üzülüyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?