Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
benim de sol kasık ağrım başladı erken değil mi yahu 9. gün bugün .. gerçi geçen ay da adet sonunda ağrım olmuştu.. bi işe yaramadı... 1 hafta sonra yumurtlama gösteriyor prg.. elimde de 3 adet test var ne zaman başlasam kızlarr.?

Aynen canım 40. Günde yumurtladım tarihe geçtim herhalde

ayy ne güldüm yaa ilahiiii
Kızzz valla bak çok zor zamanlardı 2 yıl istemedi çocik falan 2 yıl sıfır korunma sıfır çocuk belirli günlerde yüzüme bakmıyordu atlatıyordu. Evleneli 2 yıl olunca artık kendini hazır hissetti bu seferde sen beni kullanıyorsunlar başladı sen de beni kullan nolcak yook olmaz kendimi kullanılmış hissediyorum yaaa valla ne hormon ne bir şey bizimkisi şaapmamaktan olmayaca diye çok üzülüyordum

Kızlar Merhaba. ben adetin 21. günü progesterona baktırdım. sonuç 15,90 çıkmış. Bu değer kaç olması gerekiyor bilgisi olan var mı acaba

Kızlar daha önceden de yazmıştım ovulasyon testinde hep tek çizgi çıkıyo diye bugün tekrar yaptım biraz çizgi oldu gibi daha öncekilerde durdukça biraz olmuş sanki nolur bi yorumlayın resim koyayım da sizinde bu kadar silikmi yoksa başlarda böylemi benim yumurtam olmuyor öyle demişti doktor progesteronum düşük 0.1

Kızlar Merhaba. ben adetin 21. günü progesterona baktırdım. sonuç 15,90 çıkmış. Bu değer kaç olması gerekiyor bilgisi olan var mı acaba
Bu konu hakkında bi bilgim yok maalesef
Birde erken gebelik testini en erken ne zaman yapabiliriz?Benim Bat 26 aralık
Testin hassasiyetine bağlı bazıları gebelik olduğu halde çıkartmayabiliyor bence ona vereceğiniz parayı gibi kan testi yaptırabilirsiniz

İncir ve havuç kürü çok etkili canım tavsiye ederim. Testlerine gelirsek yapmaya devam et derim çünkü ne zaman koyulaşacağı belli olmaz okudun mu bilmiyorum ama benim adet bittikten 40 gün sonra pik oldu ki ondan önce iki kere yumurtladığımı zannetmiştim testlerin işi belli olmuyor daha doğrusu bizim hormonlarımızın

Gülmekten kırıldım yaaa kız böylesini de ilk defa duydum bence eşin bi doktora gözüksün bu psikolojiden kurtulması lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…