Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sizce pik mi ya tekrar yaptım? İkisi de suana ait. Yarın sabah mı yapsam şimdi mi çok aradayım eşimle üstüste aynı gün ilişki yaşayamıyoruz ya da ikincide daha az sperm geliyor. Akıl verin nolur emin olmak için tekrar soruyorum.

Eklentiler

• 2ECDDEAA-F89A-4F51-B614-78D6C551E76D.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 31
Pik teste devam et cnm sılıklestıgı zamanı kaydet ozanından sayarsın gunde bır bırlokte ol uc gun ust uste

Canim bi oncekini bilmiyorum ama sanki tam catlamamis gibi

Pik teste devam et cnm sılıklestıgı zamanı kaydet ozanından sayarsın gunde bır bırlokte ol uc gun ust uste
programa göre yarını gösteriyor piki. Acaba yarın mı çatlıcak? Öğlen işteyken yapsam testi akşama ilişki olsa yetişir miyim ki acaba? Of ne zor iş. Bu ay tutmazsa aşılamaya geçeceğim
Canim bi oncekini bilmiyorum ama sanki tam catlamamis gibi
2-3 sayfa öncesinde var sabah yaptım bi de kuzum. Çok aradayım suan. Spermde hemen birikmiyor :s

24 saat yumurta catladiktan sonra vaktin var kuzum. Bence cokda kasma kendini. Bilemezsin Rabbim bikac gun onceki iliskiden nasip eder belki.

24 saat yumurta catladiktan sonra vaktin var kuzum. Bence cokda kasma kendini. Bilemezsin Rabbim bikac gun onceki iliskiden nasip eder belki.
Orası öyle Allah nasip ederse tabiki aMa bu ay artık son denemem aşılamaya geçeceğiz. Silikleşince çatlamış demekse yarın 2-3 kez test yapayım o zaman?

Daha once yazmistik canim kacirmissin. Programlarin Ovu gunu dedigi catlama gunu siliklestigi gun yani...

Programa bakma sen hep tutmuyo bmm hıc tutmuyor yarın da takıp et at

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…