- 26 Şubat 2019
- 3.370
- 3.401
- 133
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #8.221
Özelde mi devlette mi yapcan canımSabah koyarım dırek cokarsa cnm
Özelde yaparom cnm cunku rahom agzo yetmezlıgım oldugu ocon bebek tutunsun dıye dokkat etmem şazımÖz
Özelde mi devlette mi yapcan canım
Hadi inşallah canım güzel haberlerinle gelirsin yarına inşallahÖzelde yaparom cnm cunku rahom agzo yetmezlıgım oldugu ocon bebek tutunsun dıye dokkat etmem şazım
Ons cokar sabah ıdtatda cnm kanı catsamba verırıö en erken gec yunurtlama oldugu ıcın dusuk cıkarHadi inşallah canım güzel haberlerinle gelirsin yarına inşallah ☺
Canım rahim ağzı yetmezliği teşhisi nasıl konulduOns cokar sabah ıdtatda cnm kanı catsamba verırıö en erken gec yunurtlama oldugu ıcın dusuk cıkar
Ahh bi de duzgun yazsan dilekcimm okurken cok zorlaniyorumÖzelde yaparom cnm cunku rahom agzo yetmezlıgım oldugu ocon bebek tutunsun dıye dokkat etmem şazım
Rahım agzı kısalıp acılıyor benım fılmde de gorundüCanım rahim ağzı yetmezliği teşhisi nasıl konuldu
Haklısın cnm yazarken bakmıyorum pekAhh bi de duzgun yazsan dilekcimm okurken cok zorlaniyorum
Pik teste devam et cnm sılıklestıgı zamanı kaydet ozanından sayarsın gunde bır bırlokte ol uc gun ust usteSizce pik mi ya tekrar yaptım? İkisi de suana ait. Yarın sabah mı yapsam şimdi mi çok aradayım eşimle üstüste aynı gün ilişki yaşayamıyoruz ya da ikincide daha az sperm geliyor. Akıl verin noluremin olmak için tekrar soruyorum.
Canim bi oncekini bilmiyorum ama sanki tam catlamamis gibiSizce pik mi ya tekrar yaptım? İkisi de suana ait. Yarın sabah mı yapsam şimdi mi çok aradayım eşimle üstüste aynı gün ilişki yaşayamıyoruz ya da ikincide daha az sperm geliyor. Akıl verin noluremin olmak için tekrar soruyorum.
programa göre yarını gösteriyor piki. Acaba yarın mı çatlıcak? Öğlen işteyken yapsam testi akşama ilişki olsa yetişir miyim ki acaba? Of ne zor iş. Bu ay tutmazsa aşılamaya geçeceğimPik teste devam et cnm sılıklestıgı zamanı kaydet ozanından sayarsın gunde bır bırlokte ol uc gun ust uste
2-3 sayfa öncesinde var sabah yaptım bi de kuzum. Çok aradayım suan. Spermde hemen birikmiyor :sCanim bi oncekini bilmiyorum ama sanki tam catlamamis gibi
24 saat yumurta catladiktan sonra vaktin var kuzum. Bence cokda kasma kendini. Bilemezsin Rabbim bikac gun onceki iliskiden nasip eder belki.programa göre yarını gösteriyor piki. Acaba yarın mı çatlıcak? Öğlen işteyken yapsam testi akşama ilişki olsa yetişir miyim ki acaba? Of ne zor iş. Bu ay tutmazsa aşılamaya geçeceğim
2-3 sayfa öncesinde var sabah yaptım bi de kuzum. Çok aradayım suan. Spermde hemen birikmiyor :s
Orası öyle Allah nasip ederse tabiki aMa bu ay artık son denemem aşılamaya geçeceğiz. Silikleşince çatlamış demekse yarın 2-3 kez test yapayım o zaman?24 saat yumurta catladiktan sonra vaktin var kuzum. Bence cokda kasma kendini. Bilemezsin Rabbim bikac gun onceki iliskiden nasip eder belki.
Daha once yazmistik canim kacirmissin. Programlarin Ovu gunu dedigi catlama gunu siliklestigi gun yani...programa göre yarını gösteriyor piki. Acaba yarın mı çatlıcak? Öğlen işteyken yapsam testi akşama ilişki olsa yetişir miyim ki acaba? Of ne zor iş. Bu ay tutmazsa aşılamaya geçeceğim
2-3 sayfa öncesinde var sabah yaptım bi de kuzum. Çok aradayım suan. Spermde hemen birikmiyor :s
Sabah ikinci idrarinla yap at buraya canim valla prof olduk elimizden geldigince yazarizOrası öyle Allah nasip ederse tabiki aMa bu ay artık son denemem aşılamaya geçeceğiz. Silikleşince çatlamış demekse yarın 2-3 kez test yapayım o zaman?
Programa bakma sen hep tutmuyo bmm hıc tutmuyor yarın da takıp et atprograma göre yarını gösteriyor piki. Acaba yarın mı çatlıcak? Öğlen işteyken yapsam testi akşama ilişki olsa yetişir miyim ki acaba? Of ne zor iş. Bu ay tutmazsa aşılamaya geçeceğim
yarın yani o zaman hesap doğru:) adamı yatırmadım resmen cevabınızı okumak içinDaha once yazmistik canim kacirmissin. Programlarin Ovu gunu dedigi catlama gunu siliklestigi gun yani...
yapmammııı:)Sabah ikinci idrarinla yap at buraya canim valla prof olduk elimizden geldigince yazariz
Silikleşmedi henüz valla bakalım ya. Yat dedim Adama yarın ikinci idrarla yapcam bakalım. Bana da dua edin olur muPrograma bakma sen hep tutmuyo bmm hıc tutmuyor yarın da takıp et at
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?