- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #8.241
Seninkisi testin kendisini ve rengini görsem daha emin olurdum ama oynanmış fotoda çizgiyi gördüm. Belirtilerin de destekliyor bence pozitif.Kozlar hadı antek yapalım yarın pozıtıfmı negatıfmı çıkacak
11 den pnce yapma cnm yarını degerlendır sılıklesebılor bıandaSilikleşmedi henüz valla bakalım ya. Yat dedim Adama yarın ikinci idrarla yapcam bakalım. Bana da dua edin olur mu
Benım gögüsler uctu cnm yanıyorlar kocaman oldular fena yanı bu belortıler var dıye bende pozıtıf olabilecek dıye dusunuyorum ama sabah bıanda cıkarmı cızgo bılmem salı kesın cokar ama varsa 30. Gunum yarınSeninkisi testin kendisini ve rengini görsem daha emin olurdum ama oynanmış fotoda çizgiyi gördüm. Belirtilerin de destekliyor bence pozitif.
İnşallah vardır :) göbüşler bebişle dolsun inş aminBenım gögüsler uctu cnm yanıyorlar kocaman oldular fena yanı bu belortıler var dıye bende pozıtıf olabilecek dıye dusunuyorum ama sabah bıanda cıkarmı cızgo bılmem salı kesın cokar ama varsa 30. Gunum yarın
Tamam canım. Sen buna mı uydun? Ona göre mi oldu ilişki11 den pnce yapma cnm yarını degerlendır sılıklesebılor bıanda
Evet cnm ovuya gore koyulasonca ılıskı oldu ıc gun 30 32 gunde adet oluyorum 20 21 de yumurtluyorum benTamam canım. Sen buna mı uydun? Ona göre mi oldu ilişki
Benimdr adet 31 gün sürüyor.bu ay tüm ay test yapcam zaten artık bakcam son biEvet cnm ovuya gore koyulasonca ılıskı oldu ıc gun 30 32 gunde adet oluyorum 20 21 de yumurtluyorum ben
Sen gene ıkıgunde bor devam et koyu olunca sılık olduğu gun de dahıl hergun bikez olsunBenimdr adet 31 gün sürüyor.bu ay tüm ay test yapcam zaten artık bakcam son bi
Ovulsyondan 14 gün saydığında kaç oluyor sanırım 21 mart. İnsallah adet olmazsan o gün kan verirsin canım. Ben de günü bekliyorum teste gerek duymadım çünkü hiçbişey hissetmiyorum sadece adet belirtileri..Kızlar gunaydın testım nehatıf ya 10. Gunum oyuzden cıkmıyor yada yok
10. Gun cnm bugun göğüslerim col hassas yanıyp acıyp sürekli ıdrara cıkıyorum hersey var yanı daha ıdraramı gecmedıOvulsyondan 14 gün saydığında kaç oluyor sanırım 21 mart. İnsallah adet olmazsan o gün kan verirsin canım. Ben de günü bekliyorum teste gerek duymadım çünkü hiçbişey hissetmiyorum sadece adet belirtileri..
Gün aşırı deniyoruz biz. Gün aşırı daha sağlıklı. Ama yumurtlama döneminde her gün ilişki öneren doktorlar da var.Eki Görüntüle 2243140 hayrli geceler hanimlar ilk defa ovu kullaniyorum banada yorum yaparmsnz 6 ve 7 sinde yaptim yarin 18. Gunm daha yumrtlama olmamsmdr yarn tekrar yapacagim birde 3 gundr ust uste ilski oluyor ust uste olmamasimi lazim
Burada aynı anda hem doktor takibi hem ovulasyon testi yaptıran arkadaşlar var piki ve silikleşmeyi görüp aslında yumurtanın çatlamadığı durumlar oluyomuş. Yani lh dönem ortası yükselirmiş ama yumrtayı çatlatp çatlatmadığını bilemezmişizbende bu saglikli yumurtlama isine taktim ama hic bi yerde duzgun bilgi alamadim aslinda yumurtayi doktorla takip edenler var oyle yapmak gerekiyo belkide
Kendımı tanıyosam hamileyim değilsem büyük şok yaşıcam carsamba engec adet günüm olmadıysak umut vardır elbetgünaydınlar
dilekcim üzülme erkendir belki herkeste hemen çıkmıyor biliyorsun...
düzenli adet olanlarda bile yumurtlama olmayabiliyormuş bunun için progesterona bakılıyormuş kızlar
yalnız bunları kendinize eziyet etmemek adına düşünmemenizi rica ediyorum.. ama yok adetlerim düzenli değil, başka problemlerim var diyorsan doktora gitmek en iyisi.
Evet cnm 11 den sonra genelde 12 15 arası daha yogun bulunuyo dıyolar vucut uyandıktan 2 3 saat sonra en erkenKızlar günaydın sabah ilk idrarla ovulasyon yaptım ama gebelik için ilk idrarla yapmamak mı gerekiyordu normal yumurta takibi gibi 12den sonra mi yapmak gerekiyordu tecrübesi olan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?