- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #8.261
Bende yaptım negatif canım. Benimkisi de. Erken ama daha.Kızlar gunaydın testım nehatıf ya 10. Gunum oyuzden cıkmıyor yada yok
Ya sorma esler oyle dıyor tabikide biz kadınlar cok takıntılıyız herşeyi sor cnm elimşzden geldigincebenim denemede ilk ayim ondan once krem suruyordum oda spermi olduruyormus ogrenince biraktim yumurtlamada goremeyince teste aklima milyon tane sey takiyorumesim kafana takma diye kiziyor bana bende sizinle paylasiyorum o yuzden
Senın kacıncı gun yumurtlamadan cnm goguslerım cok hassas sureklı wcdeyımBende yaptım negatif canım. Benimkisi de. Erken ama daha.
Adetinin 21. gününde progesteron testi yapılıyor o yumurtlayıp yumurtlamadığını büyük ve sağlıklı mı onu gösteriyormuş galiba.Peki bilenler var mı mesela her ay silikleşmeyi görüp 14 gün sonra adet olmak sağlıklı yumurtlama olduğunu gösterir mi? En azından bunu bilelim yaa
Evet cnm ben yaptırmıstım ılk bebekteAdetinin 21. gününde progesteron testi yapılıyor o yumurtlayıp yumurtlamadığını büyük ve sağlıklı mı onu gösteriyormuş galiba.
Büyük ihtimalle 7-8 arası yumurtladım akıntı takibime ve önceki iki aya göre geçen ayı sağlık sebeplerinden pas geçmiştik. Benim hormonlar da geç yükseliyor kendimi dinlemeyeyim diyorum ama bir sürü saçma sapan belirtim var göğüslerim koltuk altıma doğru sızlıyor. Dokundukça önce tekiydi şimdi ikisi birden perşembe ya da cumaya renkliyi bekliyorum ama yumurtlamadan sonra beşinci gün gibi başladı göğüs hassasiyeti. Sürekli Wc'de değilim ama normale oranla sıklaştı e daha bir sürü belirti. Ekmek almaya gittim ekmek kokusundan midem bulandı ki ilk çocuğumda da ekmek bile yiyemiyordum.Senın kacıncı gun yumurtlamadan cnm goguslerım cok hassas sureklı wcdeyım
git ver en azından kafan rahat olsun .inşallah vardır bebişKızlar ben bugün dayanamayıp kan verebılırım sıkıldım belırtılerden
Bence de ver beklemenin anlamı yok hamileysen önlemini almaya başlarsın. Taaa burdan yazışmalardan bile anlaşılıyo sen çok kafaya takıyosun canım. Tamam hepimiz sabırsızız ama kendini yıpratıyosun. En iyisi hemen kan ver için rahatlasın. Bahsettiğin belirtiler şuan bende de var ama bazen adet öncesi olur. Erken belirtilere çok kaptırıp kendini dinleme. Garanti olan tek şey kan testi bence hemen yaptırKızlar ben bugün dayanamayıp kan verebılırım sıkıldım belırtılerden
Sende de belırtı bar cnm bıkac gun daha 11. Günde cıkıyor en az ama ıste bakalım benımde uc gundur gogus sızlıyo yanıyo acıyo sureklı wc bel agrısı bes gundur var dun hafıf kasık agrısı oldu uc gundur bırturlu doymadım bıde ates ölcerken dıl altından ıkıgundır mıdem bulanıyoBüyük ihtimalle 7-8 arası yumurtladım akıntı takibime ve önceki iki aya göre geçen ayı sağlık sebeplerinden pas geçmiştik. Benim hormonlar da geç yükseliyor kendimi dinlemeyeyim diyorum ama bir sürü saçma sapan belirtim var göğüslerim koltuk altıma doğru sızlıyor. Dokundukça önce tekiydi şimdi ikisi birden perşembe ya da cumaya renkliyi bekliyorum ama yumurtlamadan sonra beşinci gün gibi başladı göğüs hassasiyeti. Sürekli Wc'de değilim ama normale oranla sıklaştı e daha bir sürü belirti. Ekmek almaya gittim ekmek kokusundan midem bulandı ki ilk çocuğumda da ekmek bile yiyemiyordum.
Gogus agrım olmuyo bıle adette benım cnm haklısın en guzelı kan bakalımBence de ver beklemenin anlamı yok hamileysen önlemini almaya başlarsın. Taaa burdan yazışmalardan bile anlaşılıyo sen çok kafaya takıyosun canım. Tamam hepimiz sabırsızız ama kendini yıpratıyosun. En iyisi hemen kan ver için rahatlasın. Bahsettiğin belirtiler şuan bende de var ama bazen adet öncesi olur. Erken belirtilere çok kaptırıp kendini dinleme. Garanti olan tek şey kan testi bence hemen yaptır
Aynen cnm 10 gunde cıkar sanırım nasıp kosmetgit ver en azından kafan rahat olsun .inşallah vardır bebiş
burada birbirmize detek için varız biiz bizden başkası anlamaz.üzme kendini.inşalllah tutmuştur.sabahatan beri dua ediyorum ben de bugün tutsun diye. 11 gibi test yapcam ovü testi. Allah hepimize sağlıklı bebişler nasip etsin.Kızlar hakkınızı helal edın cok kafa şişirdim var mı yokmu diye bir kayıp plınca insan ikinciyi nasıl arıyor tutuncak dalı sebebi olsun diye ben 10 aydır bebegimle ruhumu da gömdüm sırf etrafımdakıler üzülmesin diye güçlü duruyorum Allahım ıns nasip etsin hepimize
Amin kuzum ıns kımse anlamıyokı senı en yakın ark bıle hamıleyken yanında senın acını dusunmeyip konusabılıyo bu hayatta herkes olur geene üzülme duyebılıyo ama sen yasıyorsun acını Allah hakkımızda hayırlısını nasıp etsınburada birbirmize detek için varız biiz bizden başkası anlamaz.üzme kendini.inşalllah tutmuştur.sabahatan beri dua ediyorum ben de bugün tutsun diye. 11 gibi test yapcam ovü testi. Allah hepimize sağlıklı bebişler nasip etsin.
Bende her ay bol bol belirti yaşıyorum.. işin kötüsü o gebe kaldığımda hiiiç belirtilere takılmamıştım ne var ne yok bilemedim, ayırt edemiyorum o yüzden, en azından o ay baksaydım belirtilere ayırt edebilirdim.Kızlar hakkınızı helal edın cok kafa şişirdim var mı yokmu diye bir kayıp plınca insan ikinciyi nasıl arıyor tutuncak dalı sebebi olsun diye ben 10 aydır bebegimle ruhumu da gömdüm sırf etrafımdakıler üzülmesin diye güçlü duruyorum Allahım ıns nasip etsin hepimize
kesinlikle. başkasının bebğini oyalarken insan diyor ki Allahım benim de olsun ben de kendiminkini oyalayim emzireyim vs. zor cidden. inşallah hayırlı haberler veririz birbirimizeAmin kuzum ıns kımse anlamıyokı senı en yakın ark bıle hamıleyken yanında senın acını dusunmeyip konusabılıyo bu hayatta herkes olur geene üzülme duyebılıyo ama sen yasıyorsun acını Allah hakkımızda hayırlısını nasıp etsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?