Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
dlkkydlntpl İnsanlara kızma onlar seni hiçbişekilde teselli edemiyceklerini bildiklerinden öyle söylerler. Tabi ki üzülme diyecekler yakınını kaybedenler teselli edilir. Faydasız olsa da böyle yapılır. Sen de başkalrına aynı klişe sözleri söylemişsindir..
Ben geçen ay yani ilk korunmadığım ayımda kremsi akıntı ve pembe yerleşme lekesine kadar her şeyi yaşayıp ondan 4 gün sonra adet oldum o yüzden bu erken belirtileri pek dikkate almıyorum. Tabi önceden hamilelik geçirenler kıyas yapabilirler sen eminim diyosan hemen baktır artık kanda çıkar

Benden kan geldı be bütün herey bıttı
kesinlikle. başkasının bebğini oyalarken insan diyor ki Allahım benim de olsun ben de kendiminkini oyalayim emzireyim vs. zor cidden. inşallah hayırlı haberler veririz birbirimize
18 şubatta adet olmuştum. 18. Gündede yumurtlamayı gördüm

Kızlar benden kan geldı
Tamam üzülme artık adet olalım bitsin de yeni ayın planını yapalım. Bak sen hamile kalabiliyosun sağlıklısın insallah nisanda olur nolcak ki, yeterki iyi sonlansın. Bu vakti kendini psikolojik olarak hazırlayarak geçirirsin olmaz mı? Mümkün olsa da sana burdan sarılsam kendine acı çektirme bak kaç kişinin olmadı yeni ayı bekliycez . Bu iş matematik değil ki

Bıraz hızlı yurudum ondan sonra geldı hamıle kalabılıuodum evet ama rahım maloldu kalırmı bılmem bıanda bel kasık agrom basladı

Bıraz hızlı yurudum ondan sonra geldı hamıle kalabılıuodum evet ama rahım maloldu kalırmı bılmem bıanda bel kasık agrom basladı
kan vermeye giderken mi.. adet kanı mı yani regl mi başladı.. hayırlısı hakkımızda kaç aydır bekliyoruz elbet zamanı geliyor biz de çift çizgilerimizi atıcaz inşallah üzülme artık.. bende ilk gördüğümde bi bozuluyorum sonra rutine devam yani napıcaksın.

Kızlar erken test. Yaptım kimyasal mı yasıyorum

Eklentiler

• D2EF5A22-5FB6-45F8-B4CA-65C0B702DC34.webp
    166,1 KB · Görüntüleme: 45
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…