Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar sağlıklı yumurtlama konusunu konuşuyoduk, ben tavsiyeediyorum sitesinde dr kenan ertopçu nun üremeyle ilgili yazısını okudum. Size de öneririm. Pms yani adet öncesindeki memede ağrı,kasık sancıları,ruh hali değişimi gibi şikayetlerin sebebi progesteron hormonuymuş yani bu şikayetler yumurtanın çatladığının en iyi göstergesiymiş. Yumurta çatlamasa bu hormon salgılanmazmış ve salgılanmasa bunları yaşamazmışz. Doktor bu şikayetler can sıkıcı olsa da bebek isteyen çiftler için sevinilmesi gereken bi durumdur diyor

Şimdi yaptım. Çatlamış dimi? Öğle arası gidip deneyeyim di mi? Yarım saat surtüstü yatsam yeter mi?

Eklentiler

• E457E548-6436-42FB-A781-257680F60E89.webp
    21,6 KB · Görüntüleme: 33
Kızlar kan verıcem bır dr a gorunucem en kotu hayırlısı
bence de sen kan ver değer düşük çıkabilir ama en azından emin olursun en kötü ihtimalle kimyasal olabilir ki kimyasalda adet oluyoruz yani kanama devam ediyor şu an senin kanaman ne durumda

bence de sen kan ver değer düşük çıkabilir ama en azından emin olursun en kötü ihtimalle kimyasal olabilir ki kimyasalda adet oluyoruz yani kanama devam ediyor şu an senin kanaman ne durumda
10 faşan cıkar en kotu evet berıcem esimi bekiyorum dr a gırerım en kotu nabalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…