- 11 Ekim 2017
- 12.316
- 11.879
- 298
- 34
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #8.301
Sımdı arıcam ızın al gelmdıcem 2 gıbı gelıyo normaldeevet çizgiyi gördüm kimyasal da olsa üzülme önümüzdeki ay seninle bebiş inşallah.. hep öyle olmuyor mu okuyoruz. hadi üzülme.. eşin ne zaman gelecek.
Yarın ilk idrarla yapayım... hayırlı olsun sağ salin kucağına al :)Benim çıktı canım idrarda çok silik kandada düşük bir değer. Bence idara testi yapabilirsin
Canım doktora git kanda baksınlar. Oğlumda bende önce pembe sonra kırmızı kan geldi. Rahim ağzı yumuşamış ondanmış benimkisi.Kızlar erken test. Yaptım kimyasal mı yasıyorum
yani gebe miydin canım?Canım doktora git kanda baksınlar. Oğlumda bende önce pembe sonra kırmızı kan geldi. Rahim ağzı yumuşamış ondanmış benimkisi.
Evet 5 aykadar kanamalı geçti ve doğdu.yani gebe miydin canım?
Hmm peki. Allah bagislasin.Evet 5 aykadar kanamalı geçti ve doğdu.
Sonra kesıldımı nekdrmsurduCanım doktora git kanda baksınlar. Oğlumda bende önce pembe sonra kırmızı kan geldi. Rahim ağzı yumuşamış ondanmış benimkisi.
sonuc ne olursa olsun uzulme her adet yeni bi yumurtlama donemi demek bincok insan dusukten sonra gebe kaliyor en hayirlisi neyse hakkinda o olsun. tabi doktoru ihmal etme hemen git onlem olsun en azindanKızlar kan verıcem bır dr a gorunucem en kotu hayırlısı
Kızlar kan verıcem bır dr a gorunucem en kotu hayırlısı
Şimdi yaptım. Çatlamış dimi? Öğle arası gidip deneyeyim di mi? Yarım saat surtüstü yatsam yeter mi?
bence de sen kan ver değer düşük çıkabilir ama en azından emin olursun en kötü ihtimalle kimyasal olabilir ki kimyasalda adet oluyoruz yani kanama devam ediyor şu an senin kanaman ne durumdaKızlar kan verıcem bır dr a gorunucem en kotu hayırlısı
öğle arası gitcem eve. Allahım yarabbim çektiğimiz çileye değsin yaÇatlamış.Mümkün olduğu kadar erken dene yumurtanın ömrü saatlerle sınırlı canm.
Gebelik icindemi aynisi gecerliki ben onu yumurtlama takibi icin die duydumEvet cnm 11 den sonra genelde 12 15 arası daha yogun bulunuyo dıyolar vucut uyandıktan 2 3 saat sonra en erken
10 faşan cıkar en kotu evet berıcem esimi bekiyorum dr a gırerım en kotu nabalımbence de sen kan ver değer düşük çıkabilir ama en azından emin olursun en kötü ihtimalle kimyasal olabilir ki kimyasalda adet oluyoruz yani kanama devam ediyor şu an senin kanaman ne durumda
Esım ızın almaya calısıyo cnm kanama orta ama cok ıdrara sıkısıyorum on dk daBize hemen haber ver eşin geldi mi? Kanama çok azsa korkma belki sorun çıkarmayacaktır.
Gebelik icindemi aynisi gecerliki ben onu yumurtlama takibi icin die duydum
Ovulasyon la gebelik öğrenmek için ne zaman yapılmalı pekiGebelik için sabah ilk idrar. Ovulasyon için ilk idrar olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?