- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #8.321
selam sen şimdi artışa bakıcak mısın canım? :)Gebelik için sabah ilk idrar. Ovulasyon için ilk idrar olmuyor
ben her ay bu belirtileri yasardim bu ay yasamadim bazen yumurta olsa bile yeterli buyuklukte olmadigi icin catlamadan gecebiliyormus bazi aylar. benimde en guzel calistigim ay yumurtlama olmadi sanirimprogesterona gitmeyi dusunuyorum ama daha karar vermedim kan vermekten korkarim zaten
öyle hayırlısı inşallah iyi haberle gel.Kızlar ben dr a gıdıyorum hayırlısı olsun
Canım pembe başladı sonra kırmızıya döndü eşim geldi. Acile gittik. doktor alttan ultrasonla baktı. Ayağa kalkınca baya geldi. Bacaklarımdan aşağı kadar aktı şakır şakır ve parçalı. Büyük ped dolardı öyle söyleyeyim. Korkma rahim ağzın aşırı yumuşak dedi. Progestan kullanıyordum dozunu arttırdı galiba. Kan böyle gelecek uzun süre. Sancın çok olursa aşırı olursa gel dedi. Keseyi gördüm şekli düzgün ancak riskli gebeliksin. Riskli gebelik uzmanı seni takip edecek dedi. Öyle de oldu işte bazı aşıları geç vurdurttular bazı yasaklar koydular her gün az az geldi hatta parça parça bile geldi ancak rengi kahverengiye doğru döndü 5 ay kadar sürdü sürekli ped kullanmak zorunda kaldım o da mantar yaptı vs vs. Neyse sonuçta sağ sağlim aldım oğlumu kucağıma şimdi 9 yaşında. Doğum yaptıktan bir süre sonra başka doktora gittim. Sezaryan olmama rağmen rahim ağzım normal doğum yapmış gibiymiş.Sonra kesıldımı nekdrmsurdu
Hayırlı haberlerle gel inşallah.Kızlar ben dr a gıdıyorum hayırlısı olsun
Ben bu ay garanti yumurtladım o zaman ve sende düzenli yumurtluyorsun demek. Sağol bilgi için.Kızlar sağlıklı yumurtlama konusunu konuşuyoduk, ben tavsiyeediyorum sitesinde dr kenan ertopçu nun üremeyle ilgili yazısını okudum. Size de öneririm. Pms yani adet öncesindeki memede ağrı,kasık sancıları,ruh hali değişimi gibi şikayetlerin sebebi progesteron hormonuymuş yani bu şikayetler yumurtanın çatladığının en iyi göstergesiymiş. Yumurta çatlamasa bu hormon salgılanmazmış ve salgılanmasa bunları yaşamazmışz. Doktor bu şikayetler can sıkıcı olsa da bebek isteyen çiftler için sevinilmesi gereken bi durumdur diyor
Evet benim progesteron çıldırmış olmalı hatta şuan mememdeki acıyı size tarif edemem :) aynı yazıda doktor yumurtlamadan 12 14 gün sonra adet olunmalı çnkü progesteron o kadar süre salgılanır diyor. Salgı bitince adet geliyor. O nedenle adet olunca meme hassasiyeti filan bi anda kesiliyomuş. Aydınlandık :)Ben bu ay garanti yumurtladım o zaman ve sende düzenli yumurtluyorsun demek. Sağol bilgi için.
Evet çatlamış.Şimdi yaptım. Çatlamış dimi? Öğle arası gidip deneyeyim di mi? Yarım saat surtüstü yatsam yeter mi?
Ayy çok sevindimm hayırlı olsun canımKızlar gelelim bendeki belirtilere. Bikere ilk baş uyku konusunda etkisi oldu. Böyle tatlı bir uyku isteği geliyordu son zamanlar. Ara ara midem bulanıyordu ama çoook hafif. son 3 gündür göğüslerime bastırınca acıma başlamıştı birde göğüslerim kaşınıyor acayiphe ruh halime gelince çok duygusallaştım
Senin kaçıncı ayinda olduki canım bebiş bendede pko var genelde 3 4 gün geçer adetim hepKızlar bu arada daha öncede yazdım ama şimdi daha yararlı olacağını düşünüyorum ben pco hastasıyım dr yumurtta takibi yapmamız gerek demişti ben son bir kez deneyeyim dedim.
Bu süreçte bitkisel bir macun ve akşamları gıda takviyesi kullandım. Macunla gıda takviyesinin içerikleri hemen hemen aynıydı.
Ayrıca eşimede keçi boynuzu özü aldım ne olur ne olmaz diye.
Ovulasyon la gebelik öğrenmek için ne zaman yapılmalı peki
selam sen şimdi artışa bakıcak mısın canım? :)
Senin kaçıncı ayinda olduki canım bebiş bendede pko var genelde 3 4 gün geçer adetim hep
Teşekkür ederim canım Allah tüm isteyenlere nasip etsin inşallah. Sağlıkla gelsinlerAyy çok sevindimm hayırlı olsun canım
aminn ınsallah canım bende bugün ovulasyona basliycam ilk denemem bakalımTeşekkür ederim canım Allah tüm isteyenlere nasip etsin inşallah. Sağlıkla gelsinler
Canım pembe başladı sonra kırmızıya döndü eşim geldi. Acile gittik. doktor alttan ultrasonla baktı. Ayağa kalkınca baya geldi. Bacaklarımdan aşağı kadar aktı şakır şakır ve parçalı. Büyük ped dolardı öyle söyleyeyim. Korkma rahim ağzın aşırı yumuşak dedi. Progestan kullanıyordum dozunu arttırdı galiba. Kan böyle gelecek uzun süre. Sancın çok olursa aşırı olursa gel dedi. Keseyi gördüm şekli düzgün ancak riskli gebeliksin. Riskli gebelik uzmanı seni takip edecek dedi. Öyle de oldu işte bazı aşıları geç vurdurttular bazı yasaklar koydular her gün az az geldi hatta parça parça bile geldi ancak rengi kahverengiye doğru döndü 5 ay kadar sürdü sürekli ped kullanmak zorunda kaldım o da mantar yaptı vs vs. Neyse sonuçta sağ sağlim aldım oğlumu kucağıma şimdi 9 yaşında. Doğum yaptıktan bir süre sonra başka doktora gittim. Sezaryan olmama rağmen rahim ağzım normal doğum yapmış gibiymiş.
aminn ınsallah canım bende bugün ovulasyona basliycam ilk denemem bakalım
Hayırlısı canım dualarım seninle.Masallah cnm benım annemde bana ve kardesıme hamıleyken adet gormus delı gıbı agrısıda olmus ben zayen rısklıyım rahım agzı yetmezlıgım var kanı verdım yarım saate cokar pıItıf cıkarsa dr a gırcem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?