Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sonra kesıldımı nekdrmsurdu
Canım pembe başladı sonra kırmızıya döndü eşim geldi. Acile gittik. doktor alttan ultrasonla baktı. Ayağa kalkınca baya geldi. Bacaklarımdan aşağı kadar aktı şakır şakır ve parçalı. Büyük ped dolardı öyle söyleyeyim. Korkma rahim ağzın aşırı yumuşak dedi. Progestan kullanıyordum dozunu arttırdı galiba. Kan böyle gelecek uzun süre. Sancın çok olursa aşırı olursa gel dedi. Keseyi gördüm şekli düzgün ancak riskli gebeliksin. Riskli gebelik uzmanı seni takip edecek dedi. Öyle de oldu işte bazı aşıları geç vurdurttular bazı yasaklar koydular her gün az az geldi hatta parça parça bile geldi ancak rengi kahverengiye doğru döndü 5 ay kadar sürdü sürekli ped kullanmak zorunda kaldım o da mantar yaptı vs vs. Neyse sonuçta sağ sağlim aldım oğlumu kucağıma şimdi 9 yaşında. Doğum yaptıktan bir süre sonra başka doktora gittim. Sezaryan olmama rağmen rahim ağzım normal doğum yapmış gibiymiş.

Ben bu ay garanti yumurtladım o zaman ve sende düzenli yumurtluyorsun demek. Sağol bilgi için.

Ben bu ay garanti yumurtladım o zaman ve sende düzenli yumurtluyorsun demek. Sağol bilgi için.
Evet benim progesteron çıldırmış olmalı hatta şuan mememdeki acıyı size tarif edemem :) aynı yazıda doktor yumurtlamadan 12 14 gün sonra adet olunmalı çnkü progesteron o kadar süre salgılanır diyor. Salgı bitince adet geliyor. O nedenle adet olunca meme hassasiyeti filan bi anda kesiliyomuş. Aydınlandık :)

Ayy çok sevindimm hayırlı olsun canım

Senin kaçıncı ayinda olduki canım bebiş bendede pko var genelde 3 4 gün geçer adetim hep

Masallah cnm benım annemde bana ve kardesıme hamıleyken adet gormus delı gıbı agrısıda olmus ben zayen rısklıyım rahım agzı yetmezlıgım var kanı verdım yarım saate cokar pıItıf cıkarsa dr a gırcem

OVULASYONDA GEBELIK ADETIME 3 GUN VAR .cok silik bi aczgi var resmde belli degil of of bu ayda olmadi ya canim skldi smdi cok ypratici bi surec tekrar yumrtla degerlndr bilmem ne Rabbim kimseyi aratmasin evlatsz birakmasin sizlerede tez zamanda nasip etsin insallah

aminn ınsallah canım bende bugün ovulasyona basliycam ilk denemem bakalım

Ben hergün saat 11 de en az bir saat sıvı almadan yaptım. Bence öyle 3-4 saat sıvı almamaya değil 1 saat hadi garanti olsun diye 2 saat fln sıvı almadan yapabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…