- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #8.341
Ben gördüm biraz sola kayık C gibi. T'nin altında değil de sol yanında.Eki Görüntüle 2247000 Eki Görüntüle 2247001 OVULASYONDA GEBELIK ADETIME 3 GUN VAR .cok silik bi aczgi var resmde belli degil of of bu ayda olmadi ya canim skldi smdi cok ypratici bi surec tekrar yumrtla degerlndr bilmem ne Rabbim kimseyi aratmasin evlatsz birakmasin sizlerede tez zamanda nasip etsin insallah
3-4 saat tuvalete çıkmayacaksın son 1-2 saat sıvı alımına dikkat edeceksin canım.aminn ınsallah canım bende bugün ovulasyona basliycam ilk denemem bakalım
Lh testi hamilelik için hcg testi gibi kullanılmaz . Lh vücutta az da olsa hep salgılanır bata bi iki gün kala koyu t çizgisi görürsen hamilelik demektirEki Görüntüle 2247000 Eki Görüntüle 2247001 OVULASYONDA GEBELIK ADETIME 3 GUN VAR .cok silik bi aczgi var resmde belli degil of of bu ayda olmadi ya canim skldi smdi cok ypratici bi surec tekrar yumrtla degerlndr bilmem ne Rabbim kimseyi aratmasin evlatsz birakmasin sizlerede tez zamanda nasip etsin insallah
Ovulasyona göre bu oldukça silik canım. İlk yorumda HCG sandıydım.Eki Görüntüle 2247000 Eki Görüntüle 2247001 OVULASYONDA GEBELIK ADETIME 3 GUN VAR .cok silik bi aczgi var resmde belli degil of of bu ayda olmadi ya canim skldi smdi cok ypratici bi surec tekrar yumrtla degerlndr bilmem ne Rabbim kimseyi aratmasin evlatsz birakmasin sizlerede tez zamanda nasip etsin insallah
canim haber ver bizede valla burda arkdas gibi oluyormus insan merak ediyor birbirini hayirli haberler insallahMasallah cnm benım annemde bana ve kardesıme hamıleyken adet gormus delı gıbı agrısıda olmus ben zayen rısklıyım rahım agzı yetmezlıgım var kanı verdım yarım saate cokar pıItıf cıkarsa dr a gırcem
Tamam canım sağolasın3-4 saat tuvalete çıkmayacaksın son 1-2 saat sıvı alımına dikkat edeceksin canım.
sen nerede vermiştin kanı? gebeliğin sağlıklı ilerleyip ilerlemediğine bakıyorlar düzenli artış var mı diye? ama hiç aklını bulandırmayım o vakit ben. inşallah sağlıkla seninle olsun bebeğin.Artışa bakmak ne açıdan önemli. Bakmam gerekiyor mu bilmiyorum.
sen nerede vermiştin kanı? gebeliğin sağlıklı ilerleyip ilerlemediğine bakıyorlar düzenli artış var mı diye? ama hiç aklını bulandırmayım o vakit ben. inşallah sağlıkla seninle olsun bebeğin.
Kan degerım tamamen negatof bu erken testşere de guvenım kalmadı artık ara verıyorum ovu falan hıc bısey yapmıcam hıcbıseyşe ugtasmıcam 3. Gun kan verıcem hormonlarımda sıkıntı oldunu dusunuyorum goguslerım hala sıs yanıyo acıyor bebek konusu benım ıcın kapandı asla testlere guvenmeyın
Ayy canım ya kimyasal mı acaba yaYerlesme dgl kırmızıydı cnm esım gelınce gıdıcez agrım var gercekten cok uzuldum
Öyle deme canım vardır bunda da bi hayır gidip bi testlerini falan yaptır hormonal bi sıkıntı olmasınKan degerım tamamen negatof bu erken testşere de guvenım kalmadı artık ara verıyorum ovu falan hıc bısey yapmıcam hıcbıseyşe ugtasmıcam 3. Gun kan verıcem hormonlarımda sıkıntı oldunu dusunuyorum goguslerım hala sıs yanıyo acıyor bebek konusu benım ıcın kapandı
Adet olduğuna göre göğüslerin yarına geçer. Sen bilirsin canım ama isyan edecek bi durum yok. Testteki çizgi de t nin çizgi yeri dikkat edersen kırmızılık hiç yok. Ben yazmıştım ama dikkate almadınız bence testte yanılma yok. Erken gebelik testlerinin bazıları kolay görülsün diye çizgi yerleri derin yapılıyo onun dernliği bence o. Sabahki de negatif çıktı demiştinKan degerım tamamen negatof bu erken testşere de guvenım kalmadı artık ara verıyorum ovu falan hıc bısey yapmıcam hıcbıseyşe ugtasmıcam 3. Gun kan verıcem hormonlarımda sıkıntı oldunu dusunuyorum goguslerım hala sıs yanıyo acıyor bebek konusu benım ıcın kapandı
hayırlısı olsun hakkında.. kapandı çok yanlış oldu şimdi. ama neyse şimdiki durumunla bunları demen normal.. 2 ya da 3.günü ver en azından o şekilde bir soru işareti kalmasın sorun da varsa çözümü olan bir durum olsun inşallah.Kan degerım tamamen negatof bu erken testşere de guvenım kalmadı artık ara verıyorum ovu falan hıc bısey yapmıcam hıcbıseyşe ugtasmıcam 3. Gun kan verıcem hormonlarımda sıkıntı oldunu dusunuyorum goguslerım hala sıs yanıyo acıyor bebek konusu benım ıcın kapandı
Hakkında hayırlısı olsun canım. Hayırlı vakitte gelir çok bekletmez inşallah bebişin. Erken testlerde evet sıkıntı olabiliyor.Kan degerım tamamen negatof bu erken testşere de guvenım kalmadı artık ara verıyorum ovu falan hıc bısey yapmıcam hıcbıseyşe ugtasmıcam 3. Gun kan verıcem hormonlarımda sıkıntı oldunu dusunuyorum goguslerım hala sıs yanıyo acıyor bebek konusu benım ıcın kapandı
Öyle deme canım vardır bunda da bi hayır gidip bi testlerini falan yaptır hormonal bi sıkıntı olmasın
Adet olduğuna göre göğüslerin yarına geçer. Sen bilirsin canım ama isyan edecek bi durum yok. Testteki çizgi de t nin çizgi yeri dikkat edersen kırmızılık hiç yok. Ben yazmıştım ama dikkate almadınız bence testte yanılma yok. Erken gebelik testlerinin bazıları kolay görülsün diye çizgi yerleri derin yapılıyo onun dernliği bence o. Sabahki de negatif çıktı demiştin
hayırlısı olsun hakkında.. kapandı çok yanlış oldu şimdi. ama neyse şimdiki durumunla bunları demen normal.. 2 ya da 3.günü ver en azından o şekilde bir soru işareti kalmasın sorun da varsa çözümü olan bir durum olsun inşallah.
Kızlar hakkımızda hayırlısı ama bukdr belıtrı olması benı uzdu bıde kotu pskolojı var tabı bıraktm artk bıay hormonlara bktırıcamHakkında hayırlısı olsun canım. Hayırlı vakitte gelir çok bekletmez inşallah bebişin. Erken testlerde evet sıkıntı olabiliyor.
Bu arada o cızgı ılk on dk da cıktı cnmAdet olduğuna göre göğüslerin yarına geçer. Sen bilirsin canım ama isyan edecek bi durum yok. Testteki çizgi de t nin çizgi yeri dikkat edersen kırmızılık hiç yok. Ben yazmıştım ama dikkate almadınız bence testte yanılma yok. Erken gebelik testlerinin bazıları kolay görülsün diye çizgi yerleri derin yapılıyo onun dernliği bence o. Sabahki de negatif çıktı demiştin
Bende cesaret edip kan veremedim test aldım yarın sabah yapcamBu arada o cızgı ılk on dk da cıktı cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?