Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Lh testi hamilelik için hcg testi gibi kullanılmaz . Lh vücutta az da olsa hep salgılanır bata bi iki gün kala koyu t çizgisi görürsen hamilelik demektir

canim haber ver bizede valla burda arkdas gibi oluyormus insan merak ediyor birbirini hayirli haberler insallah

Özel bir hastanede verdim. İşten izin almak istemiyorum şimdi ama yine gidip özelde verebilirim bir kaç gün daha geçsinde

Kan degerım tamamen negatof bu erken testşere de guvenım kalmadı artık ara verıyorum ovu falan hıc bısey yapmıcam hıcbıseyşe ugtasmıcam 3. Gun kan verıcem hormonlarımda sıkıntı oldunu dusunuyorum goguslerım hala sıs yanıyo acıyor bebek konusu benım ıcın kapandı

Eklentiler

• EACBB676-6219-4C16-813D-ABA23C0A35FA.webp
    27 KB · Görüntüleme: 32
canim Allah buyuk dua et en dogru zamanda gelsin bebeklerimiz herseyi bilip bazen gonlumuze soz dinletemiyoruz ama bebeklerimiz alacagi nefes ne zaman ise o zaman dusecekler karnimiza varsa nasipte korunsan bile oluyor yada rastgele yapilan iliskilerde ama nasip degilse yumurtlama takibi catlama igneleri tum tedaviler bos. Ama banada en dogrusu akisina birakmak gibi geliyor yoksa kendimizi cok yipratiyoruz normal iliskilerimize devm edip bi sure kafamizi bosalmak en iyisi sanirim

Öyle deme canım vardır bunda da bi hayır gidip bi testlerini falan yaptır hormonal bi sıkıntı olmasın

Adet olduğuna göre göğüslerin yarına geçer. Sen bilirsin canım ama isyan edecek bi durum yok. Testteki çizgi de t nin çizgi yeri dikkat edersen kırmızılık hiç yok. Ben yazmıştım ama dikkate almadınız bence testte yanılma yok. Erken gebelik testlerinin bazıları kolay görülsün diye çizgi yerleri derin yapılıyo onun dernliği bence o. Sabahki de negatif çıktı demiştin

hayırlısı olsun hakkında.. kapandı çok yanlış oldu şimdi. ama neyse şimdiki durumunla bunları demen normal.. 2 ya da 3.günü ver en azından o şekilde bir soru işareti kalmasın sorun da varsa çözümü olan bir durum olsun inşallah.

Hakkında hayırlısı olsun canım. Hayırlı vakitte gelir çok bekletmez inşallah bebişin. Erken testlerde evet sıkıntı olabiliyor.

Öyle deme canım vardır bunda da bi hayır gidip bi testlerini falan yaptır hormonal bi sıkıntı olmasın
Hakkında hayırlısı olsun canım. Hayırlı vakitte gelir çok bekletmez inşallah bebişin. Erken testlerde evet sıkıntı olabiliyor.
Kızlar hakkımızda hayırlısı ama bukdr belıtrı olması benı uzdu bıde kotu pskolojı var tabı bıraktm artk bıay hormonlara bktırıcam

Bu arada o cızgı ılk on dk da cıktı cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…