- 9 Şubat 2019
- 4.506
- 9.447
- 108
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #8.361
Amaan merak ediyosan yap gitsin için rahatlasın :)Kızlar idrarımı tuttum iki üç saat test yapsam çıkar mı yoksa sabaha mı yapayım
Yaptım amaa negatif koskoca tek çizgiAmaan merak ediyosan yap gitsin için rahatlasın :)
umudun varmiydi canim belirti falanYaptım amaa negatif koskoca tek çizgi
Bat ne zamandı? Gününe kadar bekle canm.Yaptım amaa negatif koskoca tek çizgi
Bugün yumurtlamanın 14 üncü günü bugün olması lazımdı geçen ay 15 inde olmuştumBat ne zamandı? Gününe kadar bekle canm.
ilk defa bu kadar şiddetli kasık ağrısı hissetmiştim yaumudun varmiydi canim belirti falan
sen yinede adetine kadar bekle canimY ilk defa bu kadar şiddetli kasık ağrısı hissetmiştim ya
Ben pik göremedim canım siklusun kaç gün? Bahar sebebiyle gecikme olmuş olabilir.Kizlar bugun reglinin 13.günüEki Görüntüle 2247209 ovulasyon deniyorum .bir bakarmisiniz daha pik olmamismi.
Ben pik göremedim canım siklusun kaç gün? Bahar sebebiyle gecikme olmuş olabilir.
Evet koyulaşmış bence yarın pik olurBen pko luyum bugun reglinin 13.günü sanki koyulasmis gibi geldi.gecen ay catlama ignesi olmustum.bu ay ilaç kullanmiyorum.
Evet koyulaşmış bence yarın pik olur
Gecikme olsa daha çok ümitleniyor insan yoksa bişey bari erken gelse hayırlısı artık ne yapayımsen yinede adetine kadar bekle canim
Yarına tam koyulaşır benceInsallah canim.benim ovulasyon testlerim hiç tamamen pik olmuyor. Bu ay hayit hapi iciyorum yumurtlamayi düzenliyormus. Insallah bu sefer pik olur
Yarına tam koyulaşır bence
herhalde işe yaramş baksana baya da erken 13.günün daha burda kaç arkadaş 20ye doğru anca koyulaşma görüyoruz :)Insallah canim.benim ovulasyon testlerim hiç tamamen pik olmuyor. Bu ay hayit hapi iciyorum yumurtlamayi düzenliyormus. Insallah bu sefer pik olur
Ovulasyon testleri de zaten insanı strese koyuyor bende bu ay ilk defa denedim
Insallah canim. Testlerle kafayi yedim.
herhalde işe yaramş baksana baya da erken 13.günün daha burda kaç arkadaş 20ye doğru anca koyulaşma görüyoruz :)
Ovulasyon testleri de zaten insanı strese koyuyor bende bu ay ilk defa denedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?