Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bat tan 5 gün öncede kan testinde çıkar mı acaba? Cevap verdiğiniz için teşekkür ederim
Rica ederim ne demek :) ben eğer dayanabiliyorsanız bat gününden önce hiç birşey yapmamanızı tavsiye ederim erken öğrenmekte iyi değil sonra değerim yükselecek mi kese gözükecek mi sıkıntıları başlıyor ama eğer gebelik varsa çıkar diye biliyorum

Bu ay işte hiç karışmamıştım ona bıraktım bakalım sen yapabilcen mi dedim gaza geldi bende o iş merak etme dedi hakikaten de oldu :):):)
Allah sizi iyi etsin yaa alemsiniz bak adam dediğini de yapmış şimdi nasıl havalara girmiştir erkekler böyle ona sorsan o yaptı biz hiç birşey yapmıyoruz zaten

Hayıt tohumu ve testere dişli Aslan pençesi içiyorum canım onları bırakıp incir kürüne mi geçsem duphaston içiyorum birde bugün başladım

Hayıt tohumu ve testere dişli Aslan pençesi içiyorum canım onları bırakıp incir kürüne mi geçsem duphaston içiyorum birde bugün başladım
İncir kürüne adetliyken başlamak gerekiyor adet olunca başlayın isterseniz hem belki olmazsanız gerek kalmaz :)

Çıldırmama ramak kaldı artık bu be yaa kalan testleri çöpe atmamak için kendimi zor tutuyorum. İyice silikleşmiş mi diye test yapayım dedim sonuç bu kafayı yemek üzereyim ne oldu bana yaa

Canim ovu testi yaptim

Eklentiler

• 20181221_174240.webp
    5,6 KB · Görüntüleme: 47
Sıvı alimina dikkat ediyorsan bu kadar koyu çıkması hamile olabileceğini gostgöster canım sen iki gun daha bak olmadı kan testi yaptir
Dikkat ediyorum ama sabahki testimi 1 saatlik idrarla yapmıştım ondan mi silik çıktı diyeceğim ama gebelik olsa her halükarda koyu çıkması gerekmez mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…