- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
bat tan 5 gün öncede kan testinde çıkar mı acaba? Cevap verdiğiniz için teşekkür ederimBu konu hakkında bi bilgim yok maalesef
Testin hassasiyetine bağlı bazıları gebelik olduğu halde çıkartmayabiliyor bence ona vereceğiniz parayı gibi kan testi yaptırabilirsiniz
Rica ederim ne demek :) ben eğer dayanabiliyorsanız bat gününden önce hiç birşey yapmamanızı tavsiye ederim erken öğrenmekte iyi değil sonra değerim yükselecek mi kese gözükecek mi sıkıntıları başlıyor ama eğer gebelik varsa çıkar diye biliyorumbat tan 5 gün öncede kan testinde çıkar mı acaba? Cevap verdiğiniz için teşekkür ederim
Bu ay işte hiç karışmamıştım ona bıraktım bakalım sen yapabilcen mi dedim gaza geldi bende o iş merak etme dedi hakikaten de oldu :):):)Gülmekten kırıldım yaaakız böylesini de ilk defa duydum bence eşin bi doktora gözüksün bu psikolojiden kurtulması lazım
Allah sizi iyi etsin yaa alemsinizBu ay işte hiç karışmamıştım ona bıraktım bakalım sen yapabilcen mi dedim gaza geldi bende o iş merak etme dedi hakikaten de oldu :):):)
Hayıt tohumu ve testere dişli Aslan pençesi içiyorum canım onları bırakıp incir kürüne mi geçsem duphaston içiyorum birde bugün başladımİncir ve havuç kürü çok etkili canım tavsiye ederim. Testlerine gelirsek yapmaya devam et derim çünkü ne zaman koyulaşacağı belli olmaz okudun mu bilmiyorum ama benim adet bittikten 40 gün sonra pik oldu ki ondan önce iki kere yumurtladığımı zannetmiştim testlerin işi belli olmuyor daha doğrusu bizim hormonlarımızın
Tabii canııım bir de sana kalsa hiç olmazdı diyo sanki ben naz yaptım onca zaman :):).Allah sizi iyi etsin yaa alemsinizbak adam dediğini de yapmış şimdi nasıl havalara girmiştir erkekler böyle ona sorsan o yaptı biz hiç birşey yapmıyoruz zaten
İncir kürüne adetliyken başlamak gerekiyor adet olunca başlayın isterseniz hem belki olmazsanız gerek kalmaz :)Hayıt tohumu ve testere dişli Aslan pençesi içiyorum canım onları bırakıp incir kürüne mi geçsem duphaston içiyorum birde bugün başladım
Ayy işallah canım benim amin rabbim isteyen herkese nasip etsinİncir kürüne adetliyken başlamak gerekiyor adet olunca başlayın isterseniz hem belki olmazsanız gerek kalmaz :)
Tabi öyle der bizim halimizden anlamazlar ki bizim yemediğimiz içmediğimiz şey kalmaz onlar Allah vergisi olan birşeyle böbürlenirlerTabii canııım bir de sana kalsa hiç olmazdı diyo sanki ben naz yaptım onca zaman :):).
Amin amin inşaallah :)Ayy işallah canım benim amin rabbim isteyen herkese nasip etsin
Canim ovu testi yaptimRica ederim ne demek :) ben eğer dayanabiliyorsanız bat gününden önce hiç birşey yapmamanızı tavsiye ederim erken öğrenmekte iyi değil sonra değerim yükselecek mi kese gözükecek mi sıkıntıları başlıyor ama eğer gebelik varsa çıkar diye biliyorum
Sıvı alimina dikkat ediyorsan bu kadar koyu çıkması hamile olabileceğini gostgöster canım sen iki gun daha bak olmadı kan testi yaptirİki dakika içinde böyle oldu şimdi t çizgisi c den daha koyu duruyor lütfen bana bi akıl verin
Dikkat ediyorum ama sabahki testimi 1 saatlik idrarla yapmıştım ondan mi silik çıktı diyeceğim ama gebelik olsa her halükarda koyu çıkması gerekmez mi?Sıvı alimina dikkat ediyorsan bu kadar koyu çıkması hamile olabileceğini gostgöster canım sen iki gun daha bak olmadı kan testi yaptir
Gene koyu çıkmış ya sabahki gebelik testinde çizgi belirdi mi?Canim ovu testi yaptim
Testinin markası ne çizgilerin neden tam koyu olmuyor canım? Dikkatimi çekti c çizgisi bile olması gerektiği gibi değilCanim ovu testi yaptim
Laboquick markasi canim netten aldimTestinin markası ne çizgilerin neden tam koyu olmuyor canım? Dikkatimi çekti c çizgisi bile olması gerektiği gibi değil
Sabahki de çok silik degil ama. Benim yaptiklarim ile karşılaştırDikkat ediyorum ama sabahki testimi 1 saatlik idrarla yapmıştım ondan mi silik çıktı diyeceğim ama gebelik olsa her halükarda koyu çıkması gerekmez mi?
Hayir canim oyle kaldiGene koyu çıkmış ya sabahki gebelik testinde çizgi belirdi mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?