- 13 Temmuz 2018
- 1.385
- 1.225
- 83
- 33
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #8.401
Aynen bende folik asit tek kullanıyorum canım amin amin Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallahkizlar ben yumurtlama falan gormedim bu ay ama yinede deniyorum verecek olan Allah sonucta ona dua edip deniyorum insallah birbirimizin mutlu haberlerine sahit oluruz tek yaptigi sey folik asit kullanmak baskada bi sey denemedim hic
kizlar ben yumurtlama falan gormedim bu ay ama yinede deniyorum verecek olan Allah sonucta ona dua edip deniyorum insallah birbirimizin mutlu haberlerine sahit oluruz tek yaptigi sey folik asit kullanmak baskada bi sey denemedim hic
Bazıları da hergün korunmasız ilişkiye girerler sonra istemeden oldu derlerdoktora gidiyim dedim ama 2 ay oldu daha o yuzden gitmedim onumuzdeki ayda esim askere gidip gelsin gerekirse doktorada gidicem bazilari cok kolay bebek sahibi oluyor yengem evlendi bi ay sonra hamile kaldi ikinci bebegide plansiz oldu arkadasima kisirsin cocugun olmaz dediler daha evlenmeden hemen cocuk sahibi oldu ne buyuk mutluluktur diye imreniyorum herkese
doktora gidiyim dedim ama 2 ay oldu daha o yuzden gitmedim onumuzdeki ayda esim askere gidip gelsin gerekirse doktorada gidicem bazilari cok kolay bebek sahibi oluyor yengem evlendi bi ay sonra hamile kaldi ikinci bebegide plansiz oldu arkadasima kisirsin cocugun olmaz dediler daha evlenmeden hemen cocuk sahibi oldu ne buyuk mutluluktur diye imreniyorum herkese
Doktorumda 5 klomen ve ovitrelleden sonra benden umudunu kesti 3 ay gelme belki kendinden hamile kalirsin dedi
Banada dr um 3 ay kendiniz deneyin olmazsa ilaç dedi. Ben kendim macunlarla gıda takviyeleri ile hamile kaldım. Pkolu olmak zor. Yumurtlamayı yakalayacaksında tutturacaksın. O yüzden böyld ovulasyon testi ile takip etmek en iyisi.
Bu hapın adı ne ve fiyatı ne kadar canım?Bende hayit hapi iciyorum. Doktora gitmek istemiyorum artik insallah benimde tutar
Hadi yaOfff adet oldum malesef
Bu hapın adı ne ve fiyatı ne kadar canım?
Offf adet oldum malesef
Canım bana direk tüp bebek dedi doktor. FSH biraz yüksek çıktı. Diğeri dene dedi. Sadece folidol kullanıyorum başka kullandığım ilaç yok. Geçen 1 ay testere dişli aslan pençesi yaptım döngüm düzene girdi. ilk yedi gün incir suyu kaynatıp içiyorum. Tamamen doğal denemeler yani. Hepsini de birbirine karıştırmıyorum. Sıkıntı olacağını sanmıyorum o yüzden. Olursa olur olmazsa da çok şükür bir oğlum var zaten. Geriye dönüp baktığımda denemedim keşke olsaydı en azından deneseydim demek istemiyorum. Bu ay da daha olmadım olunca ilk gün başlamak daha iyiymiş ondan sordum. Sağol cevabın için.Canim eczaneden aldim agnugaston 28tl 30 tane var .ama baska ilac kullaniyorsan doktoruna yinede danis ezbere kullanma.
Canim zamaninda reglinin gelmeside cok iyi. Zamaninda gelmesi demek vucudun hormonlarin düzgun calisiyor demekki yakinda hayirlisiyla gelicek bebis
Canım bana direk tüp bebek dedi doktor. FSH biraz yüksek çıktı. Diğeri dene dedi. Sadece folidol kullanıyorum başka kullandığım ilaç yok. Geçen 1 ay testere dişli aslan pençesi yaptım döngüm düzene girdi. ilk yedi gün incir suyu kaynatıp içiyorum. Tamamen doğal denemeler yani. Hepsini de birbirine karıştırmıyorum. Sıkıntı olacağını sanmıyorum o yüzden. Olursa olur olmazsa da çok şükür bir oğlum var zaten. Geriye dönüp baktığımda denemedim keşke olsaydı en azından deneseydim demek istemiyorum. Bu ay da daha olmadım olunca ilk gün başlamak daha iyiymiş ondan sordum. Sağol cevabın için.
Doktora gitcem bu ay adetin üçüncü günü gitmek gerek sanırım dimi hormon testi için canımCanim zamaninda reglinin gelmeside cok iyi. Zamaninda gelmesi demek vucudun hormonlarin düzgun calisiyor demekki yakinda hayirlisiyla gelicek bebis
Doktora gitcem bu ay adetin üçüncü günü gitmek gerek sanırım dimi hormon testi için canım
Canım ben tüp bebek denemek istemedim. Benim zaten yumurta rezervimi azaltan tekrarlayan yumurtalık kistleriydi. çocuk düşündüğüm dört yıl içinde en az 5 kist vakkası yaşadım. Doğum kontrol hapı kist geçsin tekrar başla falan derken olmadı da olmadı. inciri ben daha düşük dozda yapıyorum canım 3-4-5 incir kadar tarife uyarsam benim de kist olur zaten.Ayni durumdayiz canim bende tedaviyi biraktim diye denemek istedim. Regliyle baslamak gerekiyormus . Ben daha once incir kürü yaptim 2 kez ama hep kist oldu benim doktorum incirden uzak dur dedi. Eger suan tedavi olmuyorsan hayit hapini deneyebilirsin. Dojtorum hicbir zarari yok dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?