Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba kızlar buay ıcın bana ne önerırsonız ılıskı bakımından sıklık yada gunler veya sunu ue ıc falan soyle boyle yap olarak buay hamıle kalalım takmadan dusunmeden ıns
Canım valla sessizce takip ettim olup olmadığını herşey nasip.
Ben şunu anladım öncelikle stres yapmamak gerekiyor.
Hormon testlerini yap bence. Polip benzeri birşey var mı onu öğren. Ben soğan suyunu şiddetle öneriyorum tabi sana kalmış buda. Yumurtlama açısından çok faydasını gördüm ben. Folik asidi kullan bence düzenli.
Bunları yaparken bence kendine farklı uğraşlar bul. burdan vs yani seni çok düşüncesine çok iten yerlerden uzak durmaya çalış. aklına takılan şeylerde bak bence sadece. Belirtilerini kontrol etme. adet gününe kadar bence test de yapma. İnşallah inşallah bu ay sana da nasip olacak. İçtenlikle dua ediyorum.
Bunlar arkadaş tavsiyesi sadece.

Diyorumya canim ayni durundayiz bende 3yildir ugrasiyorum arada sürekli ara ara dogum kontrol hapi kullandim ara verdim falan.benim yas 35 doktor banada tüp bebek dedi ama bende tüp bebek istemiyorum. benim amh yani yumurtalik rezervimde 2.43 gayet iyi. Ama olmayinca olmuyor.nasipten öteye gecilmiyor.

Folık asıt kullanıyorım cnm ıkı uc ay pnce herseyım temızdı rahım fılmı cektırdım sukurler olsun yarın dr a gıdıp hormon yaptırıcam bakalım ne dıuecek butun bebek sayfalarını temızledım esımın buay 1 ay egıtıme gıtme olayı bar ıns gıtmezse bır tatıl planlıyoruz kafa rahatlamıs olur hem harika olur dr kont olalım bıau bakalım sıkayetlerımı anlatayom ne dıyecek stres benım en bıyuk dusmanım

çok güzel fikir valla tatil çok işe yarar. kafan dağılır. bir vakti var ne olsa.inşallah hayırlısı olsun hakkında

Arkadaslaf benim amh degerim gecen yil 0.368di 3farkli doktora gitiim ucide tup bebek onerdi.bu hafta farkli bir hastahanede amh testim yapildi ve sonuca cok sasirdim 0.649 tabi yine dusuk ama neredeyse iki katina cikmis ustelik uzerinden bir yil gecti bende bircok uerde okudum amh artmaz zaman gectikce duser biliyorum nasıl oldu anlamis degilim bu ay yumurtalik kalitesini arttirmak icin vitaminler verdi doktor onlara başlayacağım bir kac ay deneyecegiz normal yoldan olmazsa tup bebek

Merhaba cnm yas kac amh degerı hafıfte olsa farklı cıkabılıyormus neye dayanır bılmmem ama ıstdaysan durumun ıyıyse bulent tıras ı onerırım ama tabı dk kont de yumurta gelıstorocı ılaclarla falan deneyebılırsın ıns normal yolla olur tup e kalmadan ama cok gec kalma derım

çok güzel fikir valla tatil çok işe yarar. kafan dağılır. bir vakti var ne olsa.inşallah hayırlısı olsun hakkında
Ark bırı tatılde hamıle kaldı bence super olur ama tanı nasıp tatıle cok ıhtıyacım var 1 senedır Zor zamanlar yasadım cok fazla ıns gıdebılırız

Mrb yasim 28 bulent beye gitmistim fakat tedavinin ilk ayi farkli nedenlerden oturu yarim birakmak durumunda kalmistim.bulen beyin tedavide kullandigi ganomax omapa biesteronu kullanacagim birde famere diye bir ilac recete etti dr onu kullanacagim bir kac ay bu sekilde deneyecegim eger olumsuz sonuc alirsam bulent beye gidip tup bebege baslayacagim hayirlisi olsun

Ark bırı tatılde hamıle kaldı bence super olur ama tanı nasıp tatıle cok ıhtıyacım var 1 senedır Zor zamanlar yasadım cok fazla ıns gıdebılırız
inşallah gidersiniz canım benim de ilk hamileliğim tatilden hemen dönünce kafam başka şeylerle meşgul olunca düğün dernek olmuştu. Buda olursa olur modunda iken oldu. Çok dua edeceğim sana adın neydi

Canim benim dokyorumun gecen ay amh i 0.600 olan bir hastasi dogal yolla hamile kalmisti. Bu isin sirri stres yapmamak dedi. Benim amh 2.43 ama cok stresli oldugumdan yumurtalari baskılıyorsun dedi.

Kızlar aranızda kan pıhtılaşması ile ilgili bilgisi olan ya da yaptıran var mı

Ben yaptirdim canim.pirtilasma cikti bu nedenle 3 kez kimyasal gebeligim oldu. Simdi coraspin kullaniyirum.eger hamile kalirsamda kan sulandirici igne olucakmisim hergun. Oglum 5 yasinda onda hic sıkintı yasamamistim.

Mrb.kizlar benim bugun reglinin 14.günü dün yaptigim testler ekte. Ama bugün siliklesmiş.ne anlama geliyor. Koyulasmasi gerekmiyormuydu

Mrb.kizlar benim bugun reglinin 14.günü dün yaptigim testler ekte. Ama bugün siliklesmiş.ne anlama geliyor. Koyulasmasi gerekmiyormuyduEki Görüntüle 2247544
bendede aynen boyle oldu canim sonra biraktim testleri ben koyulasip sonra siliklesince catlama diye biliyordum ama hic tam koyulasmadan gei siliklesince ne oluyor bi bilgi bulamadim hic bi yerde

Hanimlar merhabaa. Benim de dort gunluk testim bu sekilde bugun yumurtlama gunum diye dusunuyorum sizce de oyle mi? Yarin siliklesirse yumurtam catlamis demektir yani? Bir de bunu ne sekilde kac gun degerlendirmeli

Eklentiler

• 20190319_153013.webp
    21,3 KB · Görüntüleme: 49
bendede aynen boyle oldu canim sonra biraktim testleri ben koyulasip sonra siliklesince catlama diye biliyordum ama hic tam koyulasmadan gei siliklesince ne oluyor bi bilgi bulamadim hic bi yerde
Gunde iki kere test yapiyorsaniz ya da sivi alkmina ve test saatlerine dikkat etmiyorsaniz ondan kaynaklidir diye dusunuyorum

Mrb.kizlar benim bugun reglinin 14.günü dün yaptigim testler ekte. Ama bugün siliklesmiş.ne anlama geliyor. Koyulasmasi gerekmiyormuyduEki Görüntüle 2247544
Merhaba muhtemelen sen de ben gibi en koyu saatini kaçırmışsın. Bugün çatlamış sanırım yumurtan. Değerlendirmeye değer gün.

Merhaba muhtemelen sen de ben gibi en koyu saatini kaçırmışsın. Bugün çatlamış sanırım yumurtan. Değerlendirmeye değer gün.

Bilmiyorumki canim ben her ihtimale karsi reglinin bittigi gunden beri gün aşırı degerlendiriyorum. Gerci gecen ayda regli bitiminden itibaren gün asırı degerlendirdim yumurtlama olnayinca bosuna oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…