- 26 Şubat 2019
- 3.370
- 3.401
- 133
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #8.421
Tamam canım Allah razı olsunEvet canim genelde 2. Veya 3. Günü cagirıyorlar. Ama
benim doktorum 3.günü hormon testleri daha saglikli oluyor demisti
Canım valla sessizce takip ettim olup olmadığını herşey nasip.Merhaba kızlar buay ıcın bana ne önerırsonız ılıskı bakımından sıklık yada gunler veya sunu ue ıc falan soyle boyle yap olarak buay hamıle kalalım takmadan dusunmeden ıns
Canım ben tüp bebek denemek istemedim. Benim zaten yumurta rezervimi azaltan tekrarlayan yumurtalık kistleriydi. çocuk düşündüğüm dört yıl içinde en az 5 kist vakkası yaşadım. Doğum kontrol hapı kist geçsin tekrar başla falan derken olmadı da olmadı. inciri ben daha düşük dozda yapıyorum canım 3-4-5 incir kadar tarife uyarsam benim de kist olur zaten.
Folık asıt kullanıyorım cnm ıkı uc ay pnce herseyım temızdı rahım fılmı cektırdım sukurler olsun yarın dr a gıdıp hormon yaptırıcam bakalım ne dıuecek butun bebek sayfalarını temızledım esımın buay 1 ay egıtıme gıtme olayı bar ıns gıtmezse bır tatıl planlıyoruz kafa rahatlamıs olur hem harika olur dr kont olalım bıau bakalım sıkayetlerımı anlatayom ne dıyecek stres benım en bıyuk dusmanımCanım valla sessizce takip ettim olup olmadığını herşey nasip.
Ben şunu anladım öncelikle stres yapmamak gerekiyor.
Hormon testlerini yap bence. Polip benzeri birşey var mı onu öğren. Ben soğan suyunu şiddetle öneriyorum tabi sana kalmış buda. Yumurtlama açısından çok faydasını gördüm ben. Folik asidi kullan bence düzenli.
Bunları yaparken bence kendine farklı uğraşlar bul. burdan vs yani seni çok düşüncesine çok iten yerlerden uzak durmaya çalış. aklına takılan şeylerde bak bence sadece. Belirtilerini kontrol etme. adet gününe kadar bence test de yapma. İnşallah inşallah bu ay sana da nasip olacak. İçtenlikle dua ediyorum.
Bunlar arkadaş tavsiyesi sadece.
çok güzel fikir valla tatil çok işe yarar. kafan dağılır. bir vakti var ne olsa.inşallah hayırlısı olsun hakkındaFolık asıt kullanıyorım cnm ıkı uc ay pnce herseyım temızdı rahım fılmı cektırdım sukurler olsun yarın dr a gıdıp hormon yaptırıcam bakalım ne dıuecek butun bebek sayfalarını temızledım esımın buay 1 ay egıtıme gıtme olayı bar ıns gıtmezse bır tatıl planlıyoruz kafa rahatlamıs olur hem harika olur dr kont olalım bıau bakalım sıkayetlerımı anlatayom ne dıyecek stres benım en bıyuk dusmanım
Merhaba cnm yas kac amh degerı hafıfte olsa farklı cıkabılıyormus neye dayanır bılmmem ama ıstdaysan durumun ıyıyse bulent tıras ı onerırım ama tabı dk kont de yumurta gelıstorocı ılaclarla falan deneyebılırsın ıns normal yolla olur tup e kalmadan ama cok gec kalma derımArkadaslaf benim amh degerim gecen yil 0.368di 3farkli doktora gitiim ucide tup bebek onerdi.bu hafta farkli bir hastahanede amh testim yapildi ve sonuca cok sasirdim 0.649 tabi yine dusuk ama neredeyse iki katina cikmis ustelik uzerinden bir yil gecti bende bircok uerde okudum amh artmaz zaman gectikce duser biliyorum nasıl oldu anlamis degilim bu ay yumurtalik kalitesini arttirmak icin vitaminler verdi doktor onlara başlayacağım bir kac ay deneyecegiz normal yoldan olmazsa tup bebek
Ark bırı tatılde hamıle kaldı bence super olur ama tanı nasıp tatıle cok ıhtıyacım var 1 senedır Zor zamanlar yasadım cok fazla ıns gıdebılırızçok güzel fikir valla tatil çok işe yarar. kafan dağılır. bir vakti var ne olsa.inşallah hayırlısı olsun hakkında
Mrb yasim 28 bulent beye gitmistim fakat tedavinin ilk ayi farkli nedenlerden oturu yarim birakmak durumunda kalmistim.bulen beyin tedavide kullandigi ganomax omapa biesteronu kullanacagim birde famere diye bir ilac recete etti dr onu kullanacagim bir kac ay bu sekilde deneyecegim eger olumsuz sonuc alirsam bulent beye gidip tup bebege baslayacagim hayirlisi olsunMerhaba cnm yas kac amh degerı hafıfte olsa farklı cıkabılıyormus neye dayanır bılmmem ama ıstdaysan durumun ıyıyse bulent tıras ı onerırım ama tabı dk kont de yumurta gelıstorocı ılaclarla falan deneyebılırsın ıns normal yolla olur tup e kalmadan ama cok gec kalma derım
inşallah gidersiniz canım benim de ilk hamileliğim tatilden hemen dönünce kafam başka şeylerle meşgul olunca düğün dernek olmuştu. Buda olursa olur modunda iken oldu. Çok dua edeceğim sana adın neydiArk bırı tatılde hamıle kaldı bence super olur ama tanı nasıp tatıle cok ıhtıyacım var 1 senedır Zor zamanlar yasadım cok fazla ıns gıdebılırız
Arkadaslaf benim amh degerim gecen yil 0.368di 3farkli doktora gitiim ucide tup bebek onerdi.bu hafta farkli bir hastahanede amh testim yapildi ve sonuca cok sasirdim 0.649 tabi yine dusuk ama neredeyse iki katina cikmis ustelik uzerinden bir yil gecti bende bircok uerde okudum amh artmaz zaman gectikce duser biliyorum nasıl oldu anlamis degilim bu ay yumurtalik kalitesini arttirmak icin vitaminler verdi doktor onlara başlayacağım bir kac ay deneyecegiz normal yoldan olmazsa tup bebek
Kızlar aranızda kan pıhtılaşması ile ilgili bilgisi olan ya da yaptıran var mı
bendede aynen boyle oldu canim sonra biraktim testleriMrb.kizlar benim bugun reglinin 14.günü dün yaptigim testler ekte. Ama bugün siliklesmiş.ne anlama geliyor. Koyulasmasi gerekmiyormuyduEki Görüntüle 2247544
Gunde iki kere test yapiyorsaniz ya da sivi alkmina ve test saatlerine dikkat etmiyorsaniz ondan kaynaklidir diye dusunuyorumbendede aynen boyle oldu canim sonra biraktim testleriben koyulasip sonra siliklesince catlama diye biliyordum ama hic tam koyulasmadan gei siliklesince ne oluyor bi bilgi bulamadim hic bi yerde
Merhaba muhtemelen sen de ben gibi en koyu saatini kaçırmışsın. Bugün çatlamış sanırım yumurtan. Değerlendirmeye değer gün.Mrb.kizlar benim bugun reglinin 14.günü dün yaptigim testler ekte. Ama bugün siliklesmiş.ne anlama geliyor. Koyulasmasi gerekmiyormuyduEki Görüntüle 2247544
Merhaba muhtemelen sen de ben gibi en koyu saatini kaçırmışsın. Bugün çatlamış sanırım yumurtan. Değerlendirmeye değer gün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?