Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hanimlar merhabaa. Benim de dort gunluk testim bu sekilde bugun yumurtlama gunum diye dusunuyorum sizce de oyle mi? Yarin siliklesirse yumurtam catlamis demektir yani? Bir de bunu ne sekilde kac gun degerlendirmeli
Canım yumurtlama olduğu gün ve sonrasındaki iki gün üst üste olması lazım

Bilmiyorumki canim ben her ihtimale karsi reglinin bittigi gunden beri gün aşırı degerlendiriyorum. Gerci gecen ayda regli bitiminden itibaren gün asırı degerlendirdim yumurtlama olnayinca bosuna oluyor.
Canım sabah erken kalk lavaboya git sonra uyu tekrardan direk testi yap bak o zaman kesin sonucu alırsın ben hep öyle yaptım sürekli saat 12 de yaptım ben iki günde kopkoyuyu yakalamıştım

Canım sabah erken kalk lavaboya git sonra uyu tekrardan direk testi yap bak o zaman kesin sonucu alırsın ben hep öyle yaptım sürekli saat 12 de yaptım ben iki günde kopkoyuyu yakalamıştım

Himmm cok mantikli yarin onuda deniyim canim sagolasin

Senden de Allah razı olsun canım inşallah güzel sonucu alırsın zaten koyu olacağı zaman direk ikisi aynı anda çıkıyor

Valla simdiye kadar hiç piki yakalayamadim. Bir yakalarsam test sonucunu kolye yapip boynuma asıcam.

Valla simdiye kadar hiç piki yakalayamadim. Bir yakalarsam test sonucunu kolye yapip boynuma asıcam.
Her gün aynı saatte dene canım dediğim gibi yap inşallah yakalarsın hormon sıkıntın falan yoksa incir ve havuç kürünü yapabilirsin yumurtlama sıkıntısı olanlar için incir çatlaması içinde havuç çok iyiymiş

Burda bi bayan denemiş kullanmak istersen anlatmış nasıl kullanılması gerektiğini

Canim 2 kere yaptim incir kürunü ilkinde 10 15tane yumurta oldu kiste dönüstü 55.gün gecikmeli regli oldum.ikinci yaptigimdada kist oldu. Doktorum incir kurünü hic önermiyor sende dikkat et incire.

Insallah canimmm

Canim 2 kere yaptim incir kürunü ilkinde 10 15tane yumurta oldu kiste dönüstü 55.gün gecikmeli regli oldum.ikinci yaptigimdada kist oldu. Doktorum incir kurünü hic önermiyor sende dikkat et incire.
İşte kiste dönüşmemesi için onunla birlikte havuç kaynatılıp içiliyor yazdım zaten incir geliştiriyor havuç çatlatıyormuş canım ben henüz denemedim soğan kürü yapmayı düşünüyorum ben yumurtlama sıkıntım yok benim çünkü

Bende 28 yasındayım ıns gerek kalmaz femara da eltom kullandı 1 kusurdu yumurtası onun da ve yası 22 dı o ay hamıle kaldı ona da tup onermıslerdı 3 kere dusuk yapmıstı

Sogan kurü harika bir sey mucizevi. Zaten yumurtlaman duzgünse hic kurcalama

Hanimlar merhabaa. Benim de dort gunluk testim bu sekilde bugun yumurtlama gunum diye dusunuyorum sizce de oyle mi? Yarin siliklesirse yumurtam catlamis demektir yani? Bir de bunu ne sekilde kac gun degerlendirmeli
Canım bugünü de değerlendirin ne olur ne olmaz yarın yine yap tam koyulaşmamış gibi

ben gunde 1 defa 12.30 da denedim ama goremedim yumurtlama olmadigini dusunmuyorum adetlerim duzenli gerci bazen duzenli olabiliyormus ama ben hep yumurtlama belirtilerini goruyordum akinti vs. sadece bu ay teste yakalayamadim yinede degerlendirdim tabi. benim arkadasimda 2 yil kendinde sorun var diye neler denedi esinin azospermisi varmis insan duyudkca urkuyor insallah oyle skintilarimiz yoktur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…