- 26 Şubat 2019
- 3.370
- 3.401
- 133
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #8.441
Canım yumurtlama olduğu gün ve sonrasındaki iki gün üst üste olması lazımHanimlar merhabaa. Benim de dort gunluk testim bu sekilde bugun yumurtlama gunum diye dusunuyorum sizce de oyle mi? Yarin siliklesirse yumurtam catlamis demektir yani? Bir de bunu ne sekilde kac gun degerlendirmeli
Canım sabah erken kalk lavaboya git sonra uyu tekrardan direk testi yap bak o zaman kesin sonucu alırsın ben hep öyle yaptım sürekli saat 12 de yaptım ben iki günde kopkoyuyu yakalamıştımBilmiyorumki canim ben her ihtimale karsi reglinin bittigi gunden beri gün aşırı degerlendiriyorum. Gerci gecen ayda regli bitiminden itibaren gün asırı degerlendirdim yumurtlama olnayinca bosuna oluyor.
Canım sabah erken kalk lavaboya git sonra uyu tekrardan direk testi yap bak o zaman kesin sonucu alırsın ben hep öyle yaptım sürekli saat 12 de yaptım ben iki günde kopkoyuyu yakalamıştım
Senden de Allah razı olsun canım inşallah güzel sonucu alırsın zaten koyu olacağı zaman direk ikisi aynı anda çıkıyorHimmm cok mantikli yarin onuda deniyim canim sagolasin
Senden de Allah razı olsun canım inşallah güzel sonucu alırsın zaten koyu olacağı zaman direk ikisi aynı anda çıkıyor
Her gün aynı saatte dene canım dediğim gibi yap inşallah yakalarsın hormon sıkıntın falan yoksa incir ve havuç kürünü yapabilirsin yumurtlama sıkıntısı olanlar için incir çatlaması içinde havuç çok iyiymişValla simdiye kadar hiç piki yakalayamadim. Bir yakalarsam test sonucunu kolye yapip boynuma asıcam.
Burda bi bayan denemiş kullanmak istersen anlatmış nasıl kullanılması gerektiğiniValla simdiye kadar hiç piki yakalayamadim. Bir yakalarsam test sonucunu kolye yapip boynuma asıcam.
Burda bi bayan denemiş kullanmak istersen anlatmış nasıl kullanılması gerektiğini
Her gün aynı saatte dene canım dediğim gibi yap inşallah yakalarsın hormon sıkıntın falan yoksa incir ve havuç kürünü yapabilirsin yumurtlama sıkıntısı olanlar için incir çatlaması içinde havuç çok iyiymiş
İşte kiste dönüşmemesi için onunla birlikte havuç kaynatılıp içiliyor yazdım zaten incir geliştiriyor havuç çatlatıyormuş canım ben henüz denemedim soğan kürü yapmayı düşünüyorum ben yumurtlama sıkıntım yok benim çünküCanim 2 kere yaptim incir kürunü ilkinde 10 15tane yumurta oldu kiste dönüstü 55.gün gecikmeli regli oldum.ikinci yaptigimdada kist oldu. Doktorum incir kurünü hic önermiyor sende dikkat et incire.
Bmm eltım kullandı kullandıgı ay hamıle kaldı cnm catlatma ıgnesı yapmıcaklarmı nasıl cagarmazFamerayi verdi dr ama yumurtlama takibi icin falan gel demedi aklima takildi kullanan oldumu bu ilaci
Bende 28 yasındayım ıns gerek kalmaz femara da eltom kullandı 1 kusurdu yumurtası onun da ve yası 22 dı o ay hamıle kaldı ona da tup onermıslerdı 3 kere dusuk yapmıstıMrb yasim 28 bulent beye gitmistim fakat tedavinin ilk ayi farkli nedenlerden oturu yarim birakmak durumunda kalmistim.bulen beyin tedavide kullandigi ganomax omapa biesteronu kullanacagim birde famere diye bir ilac recete etti dr onu kullanacagim bir kac ay bu sekilde deneyecegim eger olumsuz sonuc alirsam bulent beye gidip tup bebege baslayacagim hayirlisi olsun
İşte kiste dönüşmemesi için onunla birlikte havuç kaynatılıp içiliyor yazdım zaten incir geliştiriyor havuç çatlatıyormuş canım ben henüz denemedim soğan kürü yapmayı düşünüyorum ben yumurtlama sıkıntım yok benim çünkü
Peki 19 yazan test yumurtlama gozukuyor degil mi ben bu ay ilk kez ovulasyon takibine basladim daCanım yumurtlama olduğu gün ve sonrasındaki iki gün üst üste olması lazım
Dneyecem soğan suyunu inşallahSogan kurü harika bir sey mucizevi. Zaten yumurtlaman duzgünse hic kurcalama
Canım bugünü de değerlendirin ne olur ne olmaz yarın yine yap tam koyulaşmamış gibiHanimlar merhabaa. Benim de dort gunluk testim bu sekilde bugun yumurtlama gunum diye dusunuyorum sizce de oyle mi? Yarin siliklesirse yumurtam catlamis demektir yani? Bir de bunu ne sekilde kac gun degerlendirmeli
Benim bir arkadaş iki hamileliği de tatilde oldu birini kaybetti ama biri çok şükür düşündü.Ark bırı tatılde hamıle kaldı bence super olur ama tanı nasıp tatıle cok ıhtıyacım var 1 senedır Zor zamanlar yasadım cok fazla ıns gıdebılırız
Kaç günde oluyorsun canım. 28 günse. Bugünü kaçırma sakın dünkü pik olabilir bu durumda.Mrb.kizlar benim bugun reglinin 14.günü dün yaptigim testler ekte. Ama bugün siliklesmiş.ne anlama geliyor. Koyulasmasi gerekmiyormuyduEki Görüntüle 2247544
Kaç günde oluyorsun canım. 28 günse. Bugünü kaçırma sakın dünkü pik olabilir bu durumda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?