- 26 Şubat 2019
- 3.370
- 3.401
- 133
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #8.381
Ayy o kaza bize de vursa ya ne olcak snkiAy işe yarasında agustos tan beri uğrasıyorum. Cevremde kaza ike hamile kalan 2 kisi var onlari gördükce cildiriyorum.
Ayy o kaza bize de vursa ya ne olcak snki
Kaç aylık evlisin canımDoktorumda 5 klomen ve ovitrelleden sonra benden umudunu kesti 3 ay gelme belki kendinden hamile kalirsin dedi
Kaç aylık evlisin canım
Allahım oğlunu sana hayırlı bi evlat kılsın inşallah yine hamile kalabiliyorsn buda güzel bişeydir canım6yillik evliyim canim. doktorlar infertilite teshisi koymustu evlendigim hafta hamike kalmisim.5yasinda 1 oglum var çok sükür.. 3yildir 2.icin ugrasiyorum.agustostan beri tedavi oluyorum.3 kimyasalim var. Hafif pko var ve kan pirtilasmasi var coraspin kullaniyorum. Allah im kimseyi evlatsiz birakmasin. Sürekli dua ediyorum hem kendime hemde bu duyguyu hic tadamamis arkadaslara...
Hayıt hapı nedir canım dr mu verdi kaç aydır bebek düşünüyorsunInsallah canim.benim ovulasyon testlerim hiç tamamen pik olmuyor. Bu ay hayit hapi iciyorum yumurtlamayi düzenliyormus. Insallah bu sefer pik olur
Hayıt tohumunu doktor vermiyor canım aktarcılardan alabilirsinHayıt hapı nedir canım dr mu verdi kaç aydır bebek düşünüyorsun
Hayıt hapı nedir canım dr mu verdi kaç aydır bebek düşünüyorsun
Hayıt tohumunu doktor vermiyor canım aktarcılardan alabilirsin
Allahım oğlunu sana hayırlı bi evlat kılsın inşallah yine hamile kalabiliyorsn buda güzel bişeydir canım
Kimyasal için demedim canım oğlun var ya onun için dedim tabi ki kimyasal daha zor bişey Rabbim yaşatmasın öyle bişeyi kimseye allahım hepimizin karnını boş bırakmasın inşallahKimyasal olunca insan daha cok yipraniyor canim hic olmadiginda olmadi diyorsun ama kimyasal olunca hevesen kursaginda kaliyor. Beta hcg nin düsüsünü izlemek kayip gittigini gormek daha zor. Ben kendimden cok hic cocugu olmayanlara dua ediyorum. Rabbim hepinizin yüzune baksin tez zamanda.
Anladım geçmiş olsun bende 11 yaşında bir oğlum var şimdi 2. Düşünüyorum düşünmeye başladıktan sonra 1 ay adetim gecikti dr ilaç verdi tarlusal ile adet oldum bugün ovulasyona başladım bakalımYok canim doktor vermedi.forumlarda kullanip faydasini görenleri okudum. Eczsneden aldim kullanmaya basladiktan sonra doktoruma sordum kullan iyi bir ilac dedi sonucta bitkisel. Denemedik bir bu kalmisti deniyim dedim. 3yildir 2.icin ugrasiyoruz. Agustostsn beri 5 klomen 5 ovitrelle 2 aşılama yaptirdim 3 kimyasalum var. Kanda pirtilasma yüzünden kimyasal olmus.
Kimyasal için demedim canım oğlun var ya onun için dedim tabi ki kimyasal daha zor bişey Rabbim yaşatmasın öyle bişeyi kimseye allahım hepimizin karnını boş bırakmasın inşallah
Ayy allahım daha bekarken yaşamışsın sen o korkuları Rabbim beterinden korusun inşallah ben daha 7 aylık evliyim canım Allah razı olsun amin inşallahInsallah canim veren Allah doktorlar vesile. Evlenmeden önce doktor doktor gezdim kısır dediler sokaklarda oturup hüngür hüngür aglardim. Hatta evlenirken esime ve ailesine benim cocugum olmuyor demistim. Sanada saglikli sihatli evlatlar dilerim. Ilk mi olucak senin kac yillik evlisin.
Anladım geçmiş olsun bende 11 yaşında bir oğlum var şimdi 2. Düşünüyorum düşünmeye başladıktan sonra 1 ay adetim gecikti dr ilaç verdi tarlusal ile adet oldum bugün ovulasyona başladım bakalım
Ayy allahım daha bekarken yaşamışsın sen o korkuları Rabbim beterinden korusun inşallah ben daha 7 aylık evliyim canım Allah razı olsun amin inşallah
Ahh keşke benim çevremde anlasa bunu da rahat bıraksalar beniCok yenisin canim daha stres yapma bu isin sırrı bu.
Ahh keşke benim çevremde anlasa bunu da rahat bıraksalar beni
Aynen canım biliyorum malesef sadece aileme derim bende ilk daha sonrasında sağlıklı devam edilince herkese söylerim Rabbim sana da inşallah hayırlıysa bi bebek versin isteyen herkese nasip etsin insaAllah bize deHamile kalirsan hemen kimseye soyleme canim. Mesela ben 2 yil once hamile kaldim kimyasal oldu düstü .hamile kalir kalmaz herkese söyledi eşim.ogünden beri 1 tane cocugum oldugu halde üstüme geliyorlar.bunu yasamis cok kisi var. Hamile kalip kalp atisini duyana kadar kimseye söyleme. Insanlar milletin acıyan yarasini kasimayi cok seviyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?