Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim bir arkadaş iki hamileliği de tatilde oldu birini kaybetti ama biri çok şükür düşündü.
Bıde esımon bır ay sehır dışında kalma ıhtımalı var o olursa ıkı ay bebek ısı yatar zaten cnm ıns tatıle gıdebılırsek cok ıyı olur bızom ıcın

Bmm eltım kullandı kullandıgı ay hamıle kaldı cnm catlatma ıgnesı yapmıcaklarmı nasıl cagarmaz
Hayir cagirmadi 3 ay boyunca kullan dedi cok tuhaf geldi yumurtayi takip etmeye cagirmasi gerekiyo belki catlatma ignesi vurunmam gerekecek oyle sacmalikmi olur 3 ay boyunca kullan kalirsan kalirsin yoksa tup bebek dedi

Bıde esımon bır ay sehır dışında kalma ıhtımalı var o olursa ıkı ay bebek ısı yatar zaten cnm ıns tatıle gıdebılırsek cok ıyı olur bızom ıcın
Biliyorum ne söylesek boş gelecek ama çok düşünmemeye çalış bir de yumurtlamaya yakın 3-5 gün öncesinden maceraya atıl bence. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Hayir cagirmadi 3 ay boyunca kullan dedi cok tuhaf geldi yumurtayi takip etmeye cagirmasi gerekiyo belki catlatma ignesi vurunmam gerekecek oyle sacmalikmi olur 3 ay boyunca kullan kalirsan kalirsin yoksa tup bebek dedi
Canım korkutmak istemem de bu yumurta geliştirici ilaçlar zamanında çatlatılmazsa kist yapabiliyor diye okumuştum sen yine bir danış istersen.

Canım korkutmak istemem de bu yumurta geliştirici ilaçlar zamanında çatlatılmazsa kist yapabiliyor diye okumuştum sen yine bir danış istersen.
Aa oylemi soylediginiz cok iyi oldu.zaten benimde 3 ay kullan diyip kontrole cagirmamasi tuhafima gitti farkli bir doktoro gidip soracagim catlatma ignesini

Nerden bılcek yumurtanın oldunşasor catşayacagıno cagarması lazım benceede basla dr amgorın derım

Aa oylemi soylediginiz cok iyi oldu.zaten benimde 3 ay kullan diyip kontrole cagirmamasi tuhafima gitti farkli bir doktoro gidip soracagim catlatma ignesini

Canim acilen doktorunu degistir. Normalde reglinin 2.3.günu ilaca baslaniyor. 11.gun 13.gün 15.gun kontrole cagiriyorlar.yumurta kac mm olmuş rahim kalinlasmismi diye bazen ilac takviyesi yapiyor bazende ilaci kesiyorlar. Diyelimki o ay tutmadi ve regli oldun.reglinin 2.veya 3.günü yine gidiyorsunki olusan yumurtan catlamismi kistmi olmus rahim kalinligin normale gelmismi diye.bazen kist oluyor ilac veriyor kist icin. Allah korusun tüplerine zarar gelir

Tskr ederim bilginiz icin farkli dra gidecegim bakalim o ne diyecek

Kizlar yaaa cok korkuyorum kocamda uyuyo su saat oldu uyuyamadm hala gozumu kaptsam ruya goruyorum korkuyorum ruyamda esimi uyandrmaya calisiorum uyanmio kafayi yiyecem ya ... Yarin bide misafrim gelecek hc bi hazrlgmda yok erkn kalkmam lazim offff

uzerindeki kutucugu cikarip daha net gorebilirsin ama fotodan bu kadar belliyse insallah hamilesindir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…