- 11 Ekim 2017
- 12.316
- 11.879
- 298
- 34
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #8.461
Bıde esımon bır ay sehır dışında kalma ıhtımalı var o olursa ıkı ay bebek ısı yatar zaten cnm ıns tatıle gıdebılırsek cok ıyı olur bızom ıcınBenim bir arkadaş iki hamileliği de tatilde oldu birini kaybetti ama biri çok şükür düşündü.
Hayir cagirmadi 3 ay boyunca kullan dedi cok tuhaf geldi yumurtayi takip etmeye cagirmasi gerekiyo belki catlatma ignesi vurunmam gerekecek oyle sacmalikmi olur 3 ay boyunca kullan kalirsan kalirsin yoksa tup bebek dediBmm eltım kullandı kullandıgı ay hamıle kaldı cnm catlatma ıgnesı yapmıcaklarmı nasıl cagarmaz
Biliyorum ne söylesek boş gelecek ama çok düşünmemeye çalış bir de yumurtlamaya yakın 3-5 gün öncesinden maceraya atıl bence. Hakkınızda hayırlısı olsun.Bıde esımon bır ay sehır dışında kalma ıhtımalı var o olursa ıkı ay bebek ısı yatar zaten cnm ıns tatıle gıdebılırsek cok ıyı olur bızom ıcın
Canım korkutmak istemem de bu yumurta geliştirici ilaçlar zamanında çatlatılmazsa kist yapabiliyor diye okumuştum sen yine bir danış istersen.Hayir cagirmadi 3 ay boyunca kullan dedi cok tuhaf geldi yumurtayi takip etmeye cagirmasi gerekiyo belki catlatma ignesi vurunmam gerekecek oyle sacmalikmi olur 3 ay boyunca kullan kalirsan kalirsin yoksa tup bebek dedi
Aa oylemi soylediginiz cok iyi oldu.zaten benimde 3 ay kullan diyip kontrole cagirmamasi tuhafima gitti farkli bir doktoro gidip soracagim catlatma ignesiniCanım korkutmak istemem de bu yumurta geliştirici ilaçlar zamanında çatlatılmazsa kist yapabiliyor diye okumuştum sen yine bir danış istersen.
Nerden bılcek yumurtanın oldunşasor catşayacagıno cagarması lazım benceede basla dr amgorın derımHayir cagirmadi 3 ay boyunca kullan dedi cok tuhaf geldi yumurtayi takip etmeye cagirmasi gerekiyo belki catlatma ignesi vurunmam gerekecek oyle sacmalikmi olur 3 ay boyunca kullan kalirsan kalirsin yoksa tup bebek dedi
Aa oylemi soylediginiz cok iyi oldu.zaten benimde 3 ay kullan diyip kontrole cagirmamasi tuhafima gitti farkli bir doktoro gidip soracagim catlatma ignesini
Tskr ederim bilginiz icin farkli dra gidecegim bakalim o ne diyecekCanim acilen doktorunu degistir. Normalde reglinin 2.3.günu ilaca baslaniyor. 11.gun 13.gün 15.gun kontrole cagiriyorlar.yumurta kac mm olmuş rahim kalinlasmismi diye bazen ilac takviyesi yapiyor bazende ilaci kesiyorlar. Diyelimki o ay tutmadi ve regli oldun.reglinin 2.veya 3.günü yine gidiyorsunki olusan yumurtan catlamismi kistmi olmus rahim kalinligin normale gelmismi diye.bazen kist oluyor ilac veriyor kist icin. Allah korusun tüplerine zarar gelir
Yoo niye hata olsun bence hamilesinKızlar çok silik çıktı sizce test hatası mıdır
Eki Görüntüle 2247818
Gecen ay kımyasal gecirdim mesela tahlilde çok düşük çıkmıştı oran bu testin aynısından yaptım tek cızgı çıkmıştı simdi gözle görebiliyorum fotoğrafta çok silik İnş vardırYoo niye hata olsun bence hamilesin
Kan verip emin ol derim.
uzerindeki kutucugu cikarip daha net gorebilirsin ama fotodan bu kadar belliyse insallah hamilesindir
günaydıınnlaar görüyorum lakin test hakkında iyi şeyler okumadım.. bir test daha varsa başka olsa süper olur tekrarlamanı öneririm.. inşallah vardır inşallah sağlıkla seninledir.
İnş vardır hepimiz güzel haberler alırızgünaydıınnlaar görüyorum lakin test hakkında iyi şeyler okumadım.. bir test daha varsa başka olsa süper olur tekrarlamanı öneririm.. inşallah vardır inşallah sağlıkla seninledir.
aminn canım inşallahh ne yapıcaksın şimdi kan mı vereceksin?İnş vardır hepimiz güzel haberler alırız
2 gün daha bekliyim diyorum adete 2 gun var hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum ama dayanabilir miyim bakıcazaminn canım inşallahh ne yapıcaksın şimdi kan mı vereceksin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?