- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #8.481
hee iki gün mü var silik çıkması normal o zaman.. başka testle teyit edebilirdik lakin yok galiba:)2 gün daha bekliyim diyorum adete 2 gun var hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum ama dayanabilir miyim bakıcaz
Evet tek test vardıhee iki gün mü var silik çıkması normal o zaman.. başka testle teyit edebilirdik lakin yok galiba:)
Allah evlatlarimizi bize bagislasin.2. Dogurmak yada nasip olmasi zor bir surec bu gunlerde ust uste hamile dogum haberleri aliyorum ben bu ay zaten beklemedim Rahim filminden sonra iliski pek olmadi olsada yumurtlama comtan gecti.Brnim esimin yegeninde kist yumurta tembelligi vardi ve dun hamile old ögrendim com sevindim ama iste Rabbim kismet edince herkese ediyor.Kafam durdu artik ne duymak ne dusunmek istemiyorum korkuyorum hazirana kadar zamanim varCanım pembe başladı sonra kırmızıya döndü eşim geldi. Acile gittik. doktor alttan ultrasonla baktı. Ayağa kalkınca baya geldi. Bacaklarımdan aşağı kadar aktı şakır şakır ve parçalı. Büyük ped dolardı öyle söyleyeyim. Korkma rahim ağzın aşırı yumuşak dedi. Progestan kullanıyordum dozunu arttırdı galiba. Kan böyle gelecek uzun süre. Sancın çok olursa aşırı olursa gel dedi. Keseyi gördüm şekli düzgün ancak riskli gebeliksin. Riskli gebelik uzmanı seni takip edecek dedi. Öyle de oldu işte bazı aşıları geç vurdurttular bazı yasaklar koydular her gün az az geldi hatta parça parça bile geldi ancak rengi kahverengiye doğru döndü 5 ay kadar sürdü sürekli ped kullanmak zorunda kaldım o da mantar yaptı vs vs. Neyse sonuçta sağ sağlim aldım oğlumu kucağıma şimdi 9 yaşında. Doğum yaptıktan bir süre sonra başka doktora gittim. Sezaryan olmama rağmen rahim ağzım normal doğum yapmış gibiymiş.
bende de tek test var neyse daha 2 hafta var bir tane daha alırız o güneEvet tek test vardı
Bişey sorabilir miyim geçen ay kimyasal geçirdiğinde normal gününden kaç gün gecikmeli adet oldun? Yani test yapmasan farkedilmeyecek kadar mı yoksa baya gecikiyo mu kimyasalda ?Evet tek test vardı
Sen naptin canim bu ara pek giremedim biraz kafa bosaltayim diyebende de tek test var neyse daha 2 hafta var bir tane daha alırız o güne
uğraşıyoruz canım ya aynı her ay :)) adet ol bitsin sonra yum.günü çalışmaları sonra beklemeler belirtiler sonra yine adetSen naptin canim bu ara pek giremedim biraz kafa bosaltayim diye
Bu aylarda hamilelik biliyorsun hem akli oyaliyor adet oluncada psikolojini enerjini aliyor.DGScalismam gerek odaklanamiyirum hazirana kadar hamile olmazsam dr adetli bakacagim dedi ya sıkıldim canim yauğraşıyoruz canım ya aynı her ay :)) adet ol bitsin sonra yum.günü çalışmaları sonra beklemeler belirtiler sonra yine adet
sen nasıl rahat hissediyorsan öyle yap tabi ki... kafayı meşgul ettiği kesin sürekli aklında o oluyor demi?
Yok canım tam adet günü yapmıştım sonra 2 gün sonra adet oldumBişey sorabilir miyim geçen ay kimyasal geçirdiğinde normal gününden kaç gün gecikmeli adet oldun? Yani test yapmasan farkedilmeyecek kadar mı yoksa baya gecikiyo mu kimyasalda ?
Artık kan veririrz olmadıbende de tek test var neyse daha 2 hafta var bir tane daha alırız o güne
Gecen ay kan vermismiydin sen sadece idrar testiyle mi anlamistin?Artık kan veririrz olmadı
Gecen ay kan vermiştim 6.71 çıktı idrar testi tek çizgiydiGecen ay kan vermismiydin sen sadece idrar testiyle mi anlamistin?
Bak insallah kimyasalin arkasi gebeligi teyit etmis olucaksin.. sevinemediginden mi heyecan yok:)) iyi dusunmek lazim teslimiyet iyidir.:)Gecen ay kan vermiştim 6.71 çıktı idrar testi tek çizgiydi
Evet heycan sıfır çünkü geçen ay çok üzüldüm yine benimle değildir bebişim diye sevinemiyorumBak insallah kimyasalin arkasi gebeligi teyit etmis olucaksin.. sevinemediginden mi heyecan yok:)) iyi dusunmek lazim teslimiyet iyidir.:)
iyi düşün olumlu düşün gerçekten negatif enerjiyi değil pozitif enerjiyi al, sağlıkla bebeğim benimle de.. buraya da yazdım mı hatırlayamadım.. geçen kaybımda olumsuzu düşündüm ya kalbi atmiyorsa dedim atmadı.. 8+5günlüktü 6+5te kalmış. listeye yazdırmadım kendimi takvim yapmadım ne kadar olumsuz varsa düşündüm ve başıma geldi.. o son oldu endişe tabi ki edicez lakin enerjiye dikkat diyorum.. Nasipte varsa gelir her türlü:)Evet heycan sıfır çünkü geçen ay çok üzüldüm yine benimle değildir bebişim diye sevinemiyorum
Çok dogru söylüyorsunuz aslında umarım o miniğim benimledir canım benim oiyi düşün olumlu düşün gerçekten negatif enerjiyi değil pozitif enerjiyi al, sağlıkla bebeğim benimle de.. buraya da yazdım mı hatırlayamadım.. geçen kaybımda olumsuzu düşündüm ya kalbi atmiyorsa dedim atmadı.. 8+5günlüktü 6+5te kalmış. listeye yazdırmadım kendimi takvim yapmadım ne kadar olumsuz varsa düşündüm ve başıma geldi.. o son oldu endişe tabi ki edicez lakin enerjiye dikkat diyorum.. Nasipte varsa gelir her türlü:)
size diyorum inşallah kendim de becerebilirim bu işi :)) e benim yaş da var ya olacağına ya da olduğuna inanamadım... tamam nasipte yokmuş olmadı lakin benim de payım var yani :)Çok dogru söylüyorsunuz aslında umarım o miniğim benimledir canım benim o
Hayırlı zamanda hayırlı ve saglıklı bebişlerimiz olsun hepimizin inşsize diyorum inşallah kendim de becerebilirim bu işi :)) e benim yaş da var ya olacağına ya da olduğuna inanamadım... tamam nasipte yokmuş olmadı lakin benim de payım var yani :)
Bat bugün açık kahverengi akıntı geldi adet sancım yok. Kokusu yok. Geçen ay da pembe lekelenmelerim olup bikaç gün sonra adet olmuştum . Acaba yerleşemiyo mu diyorum. Korunmayı bırakalı iki ay oldu iki aydır aynı şey oluyo. Normalde adetim direk yoğun şekilde başlar ve çok ağrım olur böyle olmazdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?