Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Allah evlatlarimizi bize bagislasin.2. Dogurmak yada nasip olmasi zor bir surec bu gunlerde ust uste hamile dogum haberleri aliyorum ben bu ay zaten beklemedim Rahim filminden sonra iliski pek olmadi olsada yumurtlama comtan gecti.Brnim esimin yegeninde kist yumurta tembelligi vardi ve dun hamile old ögrendim com sevindim ama iste Rabbim kismet edince herkese ediyor.Kafam durdu artik ne duymak ne dusunmek istemiyorum korkuyorum hazirana kadar zamanim var

Sen naptin canim bu ara pek giremedim biraz kafa bosaltayim diye
uğraşıyoruz canım ya aynı her ay :)) adet ol bitsin sonra yum.günü çalışmaları sonra beklemeler belirtiler sonra yine adet
sen nasıl rahat hissediyorsan öyle yap tabi ki... kafayı meşgul ettiği kesin sürekli aklında o oluyor demi?

Bu aylarda hamilelik biliyorsun hem akli oyaliyor adet oluncada psikolojini enerjini aliyor.DGScalismam gerek odaklanamiyirum hazirana kadar hamile olmazsam dr adetli bakacagim dedi ya sıkıldim canim ya

Evet heycan sıfır çünkü geçen ay çok üzüldüm yine benimle değildir bebişim diye sevinemiyorum
iyi düşün olumlu düşün gerçekten negatif enerjiyi değil pozitif enerjiyi al, sağlıkla bebeğim benimle de.. buraya da yazdım mı hatırlayamadım.. geçen kaybımda olumsuzu düşündüm ya kalbi atmiyorsa dedim atmadı.. 8+5günlüktü 6+5te kalmış. listeye yazdırmadım kendimi takvim yapmadım ne kadar olumsuz varsa düşündüm ve başıma geldi.. o son oldu endişe tabi ki edicez lakin enerjiye dikkat diyorum.. Nasipte varsa gelir her türlü:)

Çok dogru söylüyorsunuz aslında umarım o miniğim benimledir canım benim o

Çok dogru söylüyorsunuz aslında umarım o miniğim benimledir canım benim o
size diyorum inşallah kendim de becerebilirim bu işi :)) e benim yaş da var ya olacağına ya da olduğuna inanamadım... tamam nasipte yokmuş olmadı lakin benim de payım var yani :)

Bat bugün açık kahverengi akıntı geldi adet sancım yok. Kokusu yok. Geçen ay da pembe lekelenmelerim olup bikaç gün sonra adet olmuştum . Acaba yerleşemiyo mu diyorum. Korunmayı bırakalı iki ay oldu iki aydır aynı şey oluyo. Normalde adetim direk yoğun şekilde başlar ve çok ağrım olur böyle olmazdı

ne ile korunuyordun acaba? vücut yeni maddeye yeni alışıyor ondan olabilir bu değişiklikler
testin var mı denesene canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…