- 9 Şubat 2019
- 4.506
- 9.447
- 108
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #8.501
Prezervatifle korunuyoduk evet o da sebep olabiliyomuş. Ben içimi ferah tutmaya çalışırken sakince adetimi beklerken yine içime kurt düştü:) İdrarımı yeni yapmıştım zaten lekelenmeyi tuvalette farkettim. Bikaç saat idrarımı tutuyim o zaman hem daha leke gelecek mi görmüş olurum teşekkür ederimne ile korunuyordun acaba? vücut yeni maddeye yeni alışıyor ondan olabilir bu değişiklikler
testin var mı denesene canım?
bat günü dedin adet sancım yok diyorsun ona dayanarak bu teklifi yapıp kurdu düşürdüm aklına :)) inşallahh senden de alırız güzel haberiii :)Prezervatifle korunuyoduk evet o da sebep olabiliyomuş. Ben içimi ferah tutmaya çalışırken sakince adetimi beklerken yine içime kurt düştü:) İdrarımı yeni yapmıştım zaten lekelenmeyi tuvalette farkettim. Bikaç saat idrarımı tutuyim o zaman hem daha leke gelecek mi görmüş olurum teşekkür ederim
İnşallah. Öğlene kadar bekliyim şuan leke devam etmiyor. Elimde ovulasyon testinin yanında gelen ultra erken gebelik testi var olmazsam onu yaparımbat günü dedin adet sancım yok diyorsun ona dayanarak bu teklifi yapıp kurdu düşürdüm aklına :)) inşallahh senden de alırız güzel haberiii :)
Ben kullanmıstım sütü kesmek ıcınGünaydın kızlar aranızda dostinex ilacı kullanan varmı?
peki işe yaradımı adetinizi etkiledi mi?Ben kullanmıstım sütü kesmek ıcın
valla erkene de gerek yok ama sen bilirsin tabi:) ovu da yap varsa elinde bol?İnşallah. Öğlene kadar bekliyim şuan leke devam etmiyor. Elimde ovulasyon testinin yanında gelen ultra erken gebelik testi var olmazsam onu yaparım
bence hamilesin canım hayırlı olsunEki Görüntüle 2247826 son hali böyle kızlar
İnş canım miniğim İnş benledirbence hamilesin canım hayırlı olsun
Cnm onu hatırlamıyorum ama ben bebegımı kaybetmıstım sut gelıyodu onu kestı kanamam devam edıyodu zatenpeki işe yaradımı adetinizi etkiledi mi?
anladım canım bende dün adet olmam lazımdı ama olmadım yarın sabahda ilaçımı içmem lazım kafam iyice bulandı.Cnm onu hatırlamıyorum ama ben bebegımı kaybetmıstım sut gelıyodu onu kestı kanamam devam edıyodu zaten
Test yapsana ozaman varsa etkılemesın o ılacı neden alıyosun sut hormonun mu yuksekanladım canım bende dün adet olmam lazımdı ama olmadım yarın sabahda ilaçımı içmem lazım kafam iyice bulandı.
Dediğin gibi yaptım lh testinde t silik çıktı. Herhalde bundan sonra adetim böyle başlayacak ne bileyim :) hala adet olmadımvalla erkene de gerek yok ama sen bilirsin tabi:) ovu da yap varsa elinde bol?
Kesin yok diyemeyiz tabi hcgyi ne zmn yapicaksinDediğin gibi yaptım lh testinde t silik çıktı. Herhalde bundan sonra adetim böyle başlayacak ne bileyim :) hala adet olmadım
Ben yaptirdim canim.pirtilasma cikti bu nedenle 3 kez kimyasal gebeligim oldu. Simdi coraspin kullaniyirum.eger hamile kalirsamda kan sulandirici igne olucakmisim hergun. Oglum 5 yasinda onda hic sıkintı yasamamistim.
Yarına kadar baslamazsa yarın sabah yaparım artık. Olsa bat günü net çıkması lazım. Ben cuma gününe randevumu bile aldım hormon tahlillerimi yaptırıcam :) hiç bakılmadı bi problem varsa beklemeyeyim diyorum.Kesin yok diyemeyiz tabi hcgyi ne zmn yapicaksin
Baslamamis da daha:)
evet süt hormonum yüksek 29.33 idi.Test yapsana ozaman varsa etkılemesın o ılacı neden alıyosun sut hormonun mu yuksek
benimde 2. ay denemem ama hem esime hem kendime randevu aldim ona sperogram testi yapilacak bende ne isterse artik zaman kaybetmeyelim diye dusunuyorum bende bi sorunumuz varsa tedavi icin uvrasiriz en azindanYarına kadar baslamazsa yarın sabah yaparım artık. Olsa bat günü net çıkması lazım. Ben cuma gününe randevumu bile aldım hormon tahlillerimi yaptırıcam :) hiç bakılmadı bi problem varsa beklemeyeyim diyorum.
iyi yapmışsın en azından bakarlar ne var ne yok.. vitaminler de önemli onları de demesse hatırlatırsın..Yarına kadar baslamazsa yarın sabah yaparım artık. Olsa bat günü net çıkması lazım. Ben cuma gününe randevumu bile aldım hormon tahlillerimi yaptırıcam :) hiç bakılmadı bi problem varsa beklemeyeyim diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?