Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ne ile korunuyordun acaba? vücut yeni maddeye yeni alışıyor ondan olabilir bu değişiklikler
testin var mı denesene canım?
Prezervatifle korunuyoduk evet o da sebep olabiliyomuş. Ben içimi ferah tutmaya çalışırken sakince adetimi beklerken yine içime kurt düştü:) İdrarımı yeni yapmıştım zaten lekelenmeyi tuvalette farkettim. Bikaç saat idrarımı tutuyim o zaman hem daha leke gelecek mi görmüş olurum teşekkür ederim

bat günü dedin adet sancım yok diyorsun ona dayanarak bu teklifi yapıp kurdu düşürdüm aklına :)) inşallahh senden de alırız güzel haberiii :)

bat günü dedin adet sancım yok diyorsun ona dayanarak bu teklifi yapıp kurdu düşürdüm aklına :)) inşallahh senden de alırız güzel haberiii :)
İnşallah. Öğlene kadar bekliyim şuan leke devam etmiyor. Elimde ovulasyon testinin yanında gelen ultra erken gebelik testi var olmazsam onu yaparım

Kızlar benim adete 10 gün var...Gebelik testim yok şu an...obu testiyle nası yapılıyor şimdi gebelik? Bugün yapsam çıkar mı. ? 2.çizgi nasıl cikmali

Sen hamile gorunuyorsunn:) ovuda da kanda da idrarda da cikmaz simdi ovu testinde adete yakin yine koyu cikarsa gebelik var demek oluyormus epeyce bi teyit edildi o durum.

Ben yaptirdim canim.pirtilasma cikti bu nedenle 3 kez kimyasal gebeligim oldu. Simdi coraspin kullaniyirum.eger hamile kalirsamda kan sulandirici igne olucakmisim hergun. Oglum 5 yasinda onda hic sıkintı yasamamistim.

Ya benimde bir kaybım var ve kafama acayio taktım ya bundada bişey olursa diye. Özelde yaptırayım diyorum ama hepsi dr hangi testi istedi diyor adını soruyor

Kesin yok diyemeyiz tabi hcgyi ne zmn yapicaksin
Baslamamis da daha:)
Yarına kadar baslamazsa yarın sabah yaparım artık. Olsa bat günü net çıkması lazım. Ben cuma gününe randevumu bile aldım hormon tahlillerimi yaptırıcam :) hiç bakılmadı bi problem varsa beklemeyeyim diyorum.

benimde 2. ay denemem ama hem esime hem kendime randevu aldim ona sperogram testi yapilacak bende ne isterse artik zaman kaybetmeyelim diye dusunuyorum bende bi sorunumuz varsa tedavi icin uvrasiriz en azindan

iyi yapmışsın en azından bakarlar ne var ne yok.. vitaminler de önemli onları de demesse hatırlatırsın..
yarın inşallah alırız haberini.. evet çıkar artık muhtemelen varsa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…