Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
benimde 2. ay denemem ama hem esime hem kendime randevu aldim ona sperogram testi yapilacak bende ne isterse artik zaman kaybetmeyelim diye dusunuyorum bende bi sorunumuz varsa tedavi icin uvrasiriz en azindan
Ben de aynen öyle düşünüyorum bat gelince hemen randevumu aldım. eşime almadım bikaç ay deneyelim de olmazsa tatilde o da gider. şuan vakti de yok benden yoğun çalışıyo. Ben son senede üç kere vajinal ultrasona girdim görünen hiçbi sorunum yok smear testim de temizdi ama adetim hep çok ağır geçiyo uzun sürüyo genetik bi durum ama bi problemim olmasından da korkuyorum. Hormon da iyi çıkarsa geriye bi tüpler kalıyo sanırım? :)

Kızkar bır saat sonra dr a gıdıyorum bakalım ne dıyecek ıns bısey cıkmaz hormonlarda falan kanlar 1 2 saatte cıkıyor dımı

Cnm adetmı oldun sende

Kızlar bana akıl verın kaybettım bebegımle aynı zamanlarda gorumcenın bebego olacaktı benımkı mezara gırdı onunkı dogdu sureklı esıme resım vıdeo atıp duruyor bebegını az pnce gordum be krız gecırdım ben suclu oldm dr angıtmekten vazgectım olmasın cocuk falan ıstemıyorum artık

Saçmalamayı kesermisin nasıl konusuyorsun ole yapıosa kendine hayırlısı buymus ümidini kaybetme eşine yolluosa yolluyo herşey Allahdan

Özür dilerim ama benim burdan anladığım kadarıyla eşin sana yeterince destek olmuyor ya da bi erkek olarak seni yeterince anlayamıyor,yalnız kalıyosun içine atıyosun. senin konuşacak seni anlayacak birine ihtiyacın var destek almayı düşünmez misin?

Bu kadar karamsar olma. Hepimiz bir şekilde sınanıyoruz. Sen kendi dermanını ara boşver başkalarını. Sadece senin çevrende yok böyle insanlar bizlerde karşılaşıyoruz. Gönderiyorsa bak maşallah de geç eşinlede aranı bundan dolayı bozma. Başkaları yüzünden yine kendine zararın dokunuyor

dlkkydlntpl O bebek senin için sadece görümcenin çocuğu ama eşinin öz yeğeni. Görümcenin kardeşine yani eşine bebeğinin fotoğrafını atmasında art niyet aramamak istiyorum. Sen de arama.

Kızkar bır saat sonra dr a gıdıyorum bakalım ne dıyecek ıns bısey cıkmaz hormonlarda falan kanlar 1 2 saatte cıkıyor dımı
gidip testlerini yaptır hemen inat edersen günün geçer bi ay sonraya kalır.insallah yakında hamile kalıcaksın bu söylediklerinden çok pişman olucaksın

gidip testlerini yaptır hemen inat edersen günün geçer bi ay sonraya kalır.insallah yakında hamile kalıcaksın bu söylediklerinden çok pişman olucaksın
canim benim bu evlilikten anladigim bi sey var ki kimse icin esinle kavga etmiceksin kendini sakinlestirip em dogru zamanda ne solemek istersen soliceksin bagirip cagirmak hakliyi haksiz yapiyor genelde. doktora gitmemen kendine ceza baska kimseye hi sey olmaz

ben korkuyorum vajinal muayenelerden o yuzden kendimi erteliyorum sanirim

ben korkuyorum vajinal muayenelerden o yuzden kendimi erteliyorum sanirim
Hiçbişey olmuyo ki ben de smear i bu sene ilk defa yaptırdım ondan korkuyodum sonuçta parça alınıyo, daha almadı zannediyorm bekliyorum meğrrse bitmiş bile. Hiiç kendini kasma

Hiçbişey olmuyo ki ben de smear i bu sene ilk defa yaptırdım ondan korkuyodum sonuçta parça alınıyo, daha almadı zannediyorm bekliyorum meğrrse bitmiş bile. Hiiç kendini kasma
canim ben vajinismusu yeneli iki ay oldu esimle bi sorunum yok cok sukur ama yinede kendime vakit veriyorum biraz iyice alistiktan sonra digru bi doktor bulup gidicem cok gerekli bunlari yaptirmak sen en guzelini yapmissin

kesinlikle düşünce şeklini değiştirmelisin.. Rabbimizden daha iyisini bilemeyiz. öyle uygun görmüş.. kimin neyle sınanacağını da bilemeyiz.. Rabbim sağlık versin önce bu hastalıklı düşüncelerinden vazgeçmek için uğraşmalısın, ayy aşkım bizim de bir bebeğimiz olsun diyebilmelisin bakarken fotolara. Allah en kısa zamanda çıkmanı nasip etsin bu duygulardan.

Kızlar nasılsınız ben ameliyat oldum sağ tüp alındı tek tüple hamile kalabilirim ama mayıs gibi tüp bebek denicez doktor işlerini ertelemeyin asla 10 sene önceki geçirdiğim enfeksiyon yüzünden böyle olmuş doktor korkusu neler çıkarıyor tüm testleri yaptırın rahim filmi kesinlikle cektirin korkulcak biseyi yok ve asla pes etmiyoruz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…