Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
çok geçmiş olsun canım.. inşallah kısa yoldan sağlıklı şekilde hayırlısıyla gelsin minikler.

Geçmiş olsun canım tez zamanda sağlıkla gelir inşallah.

Canım aynı durumdayız seninle geçen doğum haberi aldım çevremde herkes hamile vs. Zaten çok takmıyordum daha da takmama kararı aldım bugün sabahtan bir şey başladı ama kahverengi hep. Hayıt hapı aldım 15 gün falan onu içeceğim çok da tınmayacağım. Her şerde vardır bir hayır. Açıkçası ben tüplerimin tıkalı olduğunu bile düşünmeye başladım yoksa zor hamile kalan biri değilim. Ama umutsuz da değilim. Nasip her şey.

arkadaşlar merhaba ,
polistk overdim doktora kontrole gittiğimde çocuk düşünmediğimiz için adet söktürücü ve doğum kontrol hapını vermişti. şuan çocuk düşünüyoruz ve 1 aydır da doğum kontrol hapını bıraktım korunmasız ilişkiye giriyoruz. en son adet başlangıç tarihim ayın 16 sı , doktora kontrole gittim pazartesi günü hamilelik planma için hemde adetim geçtiği için hamilelik bi yana bıraktığım an düzensiz mi oluyor korktum açıkcası. vajinal ulst. ile kontrol etti yumurta 17 mm di , bugün tekrar gittim 21 mm olmuş cuma yine gel dedi , ilişkiye girmemiz gerektiğini söyledi, normalde adetimde geçti neden böyle anlamadım doktrada soramadım başına gelen var mı ?

Pkolarda adet düzensizliği oluyor canım bugün 21 ise bugün yarın çatlayabilir kaçırma derim ben. Pko da değildim ancak regl rötar yaptı oğluma beklenen adet tarihimde hamile kalmıştım.

Pkolarda adet düzensizliği oluyor canım bugün 21 ise bugün yarın çatlayabilir kaçırma derim ben. Pko da değildim ancak regl rötar yaptı oğluma beklenen adet tarihimde hamile kalmıştım.
inşallah canım teşekkür ederimmmm , konuya hakim değilim ve doktoruma soramadım da , bugün çatlar ve döllenme olursa ben ne kadar sürelik hamile olmuş oluyorum yani bir daha adet görecek miyim ?

inşallah canım teşekkür ederimmmm , konuya hakim değilim ve doktoruma soramadım da , bugün çatlar ve döllenme olursa ben ne kadar sürelik hamile olmuş oluyorum yani bir daha adet görecek miyim ?
Yumurtladığın süreden 14 gün önceye gidilir yani bugün hamile kalsan 2 haftalık hesaplanır. 2hafta sonra da 4 haftalık denir. Hesaplamaların son adet tarihine göre yapılmaz sadece mühim olan yumurtlamanın çatlaması bugünü değerlendirip yarını pas geçp cuma deneyebilirsin. Eşinde sorun yoksa bugün yarın cuma değerlendirebilirsin.

Canım çok teşekkür ederim açıklaman için , inşallah olur.

Hiç bi belirtisi yok dimi canm yani tüpün tıkalı olması hissedilemiyo?

Kızlar ılk once esımın aılesı maalesef kotu ınsanlar bıze yapmadıkları kalmadı bılerek atıyolar maalesef esımde cocuklara cok duskun bır kardes olsam sureklı cocugumun fotosunu sureklı kardesıme atmam bıde koz kardesler olsa anlarım erkek kardesıne atıyor her neyse cok hassasız bu konuda hamıleyken bır ay aramız vardı aomdı pnun cocugunu gormek benı ozellıkle cok derınden etkılıyo kendı bebegımı hatırlıyorum sureklı ızak suruyorum herkesten farklı psikoloji yalnızım aılemden cevremden uzagım kımsem yok burda yanınzpr zamanlardayım bıraz onsan anlayıs destek beklıyor ama onlar aadece bızım aramızın hep kotu olması ıcın ugtasan ınsanlar anlatsam kitap olur de a gıttım durumumu anlattım benden hormon testı ıstemedı ya coraspın yazdı sebepsız ben anlamadım nıye yazmıs onu da soramadım eczanede gordum

Canım hayatta iyi insanlarda var kötüler de. Ama her şeyden önce şunu düşün zaten sizin mutsuz olmanızı istiyorlarsa. Sen bu sebepten eşinle tartışarak onları amacına ulaştırıyorsun. Madem kötüler ne diye onlara bekledikleri oluyor duygusu veriyorsun ki böyle kendini de eşini de daha fazla yıpratırsın. Kuyruğunu dik tutacaksın evet yalnızsın evet ailen uzak. Ancak burada bizler varız. Yine memletinde arkadaşların vardır. Çevrende konun komşun vardır. Yoksa bile mühim değil aç bir günlük oraya yaz tüm derdini. Yaşadığın şey kolay değil. Zırt pırt foto yollamaları da bence çok normal değil. Ama bak amaçlarını keşfetmişsin madem niye paye veriyorsun ki onlara. Erkekler maalesef zamanla yontuluyorlar öyle bir anda ailesini bırakıp senin safında olmasını beklersen daha çok hayal kırıklığı yaşarsın. Tatlı tatlı yeri geldiğinde yerinde olanı söylediğinde her şey bambaşka oluyor. Zamanla da aile destekleyen erkekler dışardan objektif bir gözle ailelerine bakmaya başladıklarında o zaman durumu daha iyi anlar hale geliyorlar. Bumların hepsi geçecek çocuk olsun olmasın ilerde şu yazdıklarını okuduğunda kendini nasıl böyle bir olaya sürüklediğini düşünüp güleceksin. Hee hee de geç ayyy çok tatlıymış de eşinin yiğenine hediye al. Sonra bas git eşinle tatile sen de tatil fotolarını at görümcene.

Ben bebegımı kaybetmeme ragmen aglayrak magzalara gıdıp ona ıcımden geleın herseyı aldım susledm ğaketı gonderdım cnm benım babam ölum tehlıkesı gecırdı bıkere aramadı esım benım tarafımda ama kendımı cok yıprattıgım ocon kozouor bana atsın cevap vermedım kı dıyo oda onunn kardesı sonucta ay tatıl fotosu ayaam hemen ya gıyım tarzıma karısıyolar yada arayıp zehır etmek ıcın ugtasıyolar maalesef cok korlunc 7 aydır antepteyız aılem ıstanbulda sık gıdıyorum gene ama olmuyo ınsanlar yanındayken bıle yalnız hıssedıyosun kendını bazen cok ıyı oluyorum bazende cok dıpte adetım bıde buayda olmadı ya oyuzden de aglamaya meyıllıyım allahım hepımıze evlat nasıp etsın sağlıklı ama bunun foto atmasının amacının altında cok fena seyler yatıyor ıkııc gun pnce kızdım gorumceye benım saglık sorunlarımı yayıyomus dedıkodu yapıyomus belkı ıcımızı acıtsın dıye yada anlayıs yok bıraz dusunse yapmaz zaten Allah bılıyor ya ıcımızı hepsını Allaha havaşe edıyorum ıcımızın nasıl yandığını bılıyo

Eşin yanındaysa adama da kızıp kendinden soğutma canım. Bırak ne halleri varsa görsünler. Giyimin için mi aradılar aç aaaa şu an şunu yapacağız müsait değilim de kapat. Dedikodu yapan her zaman yapar. Sen bu dedikoduları tınmamaya başladığında mutlu olacaksın. Yaşadığın kolay değil ama sen hayattasın ve hayat devam ediyor. Her gün yeni umut yeni mutlulukları taşıyor. Umut et ve tevekkül et inşallah tez zamanda sağlıklı mı sağlıklı şirin mi şirin bir minişin olur. Ancak her şeyin başında senin kafa olarak da rahatlaman gerekiyor. Yoksa hamile de kalsan vesvese ile hamileliğinin bile tadını çıkaramazsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…