- 25 Şubat 2016
- 7.757
- 12.963
- 248
- 31
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #8.561
Insallah canim inan burdaki herkese dua ediorum Rabbim hamileligi nasip etsin sonrada saglicakla kucagina almayi insallahDaha 10dk oldu verdim bakalım sonucu mail atıcaklar kızlar nolur dua edin test yanıltmamış olsun
Hanılleıgım korkuyla gecıcek rahım agzo yetmezlıgım var kaybetmemek ıcın yaymam gerek benı evladımdan vırıyolar ya delırıyorum ozaman yoksa umrumda degıller esımın aılesı kapalı ben acıgın oyuzden benden nefret edıyolar cnm cok sey var yanı Allahım ıns oyle gunler yasataon kı bugunlerı hatırladıgımda ne zor gunler atlatm derımEşin yanındaysa adama da kızıp kendinden soğutma canım. Bırak ne halleri varsa görsünler. Giyimin için mi aradılar aç aaaa şu an şunu yapacağız müsait değilim de kapat. Dedikodu yapan her zaman yapar. Sen bu dedikoduları tınmamaya başladığında mutlu olacaksın. Yaşadığın kolay değil ama sen hayattasın ve hayat devam ediyor. Her gün yeni umut yeni mutlulukları taşıyor. Umut et ve tevekkül et inşallah tez zamanda sağlıklı mı sağlıklı şirin mi şirin bir minişin olur. Ancak her şeyin başında senin kafa olarak da rahatlaman gerekiyor. Yoksa hamile de kalsan vesvese ile hamileliğinin bile tadını çıkaramazsın.
Hakkında hayırlısı olsun canım. Merakla bekliyorum.Daha 10dk oldu verdim bakalım sonucu mail atıcaklar kızlar nolur dua edin test yanıltmamış olsun
Canım bu duruma sahip olup çocuk doğuran bir sürü insan var. Benim de rahim ağzım çok yumuşamıştı hatta parçalanmıştı. Eltim 8 ay yattı. Aynı durumdan. dikiyorlar bir şeyler yapılıyor. Bugün onlar sağlıklı ama ilerde onların imtihanı bambaşka olur. Biraz pozitif bak dünyaya emin ol neler neler atlattık diyeceksin.Hanılleıgım korkuyla gecıcek rahım agzo yetmezlıgım var kaybetmemek ıcın yaymam gerek benı evladımdan vırıyolar ya delırıyorum ozaman yoksa umrumda degıller esımın aılesı kapalı ben acıgın oyuzden benden nefret edıyolar cnm cok sey var yanı Allahım ıns oyle gunler yasataon kı bugunlerı hatırladıgımda ne zor gunler atlatm derım
Ellerine yüreğine sağlık valla iyi geldin banaEşin yanındaysa adama da kızıp kendinden soğutma canım. Bırak ne halleri varsa görsünler. Giyimin için mi aradılar aç aaaa şu an şunu yapacağız müsait değilim de kapat. Dedikodu yapan her zaman yapar. Sen bu dedikoduları tınmamaya başladığında mutlu olacaksın. Yaşadığın kolay değil ama sen hayattasın ve hayat devam ediyor. Her gün yeni umut yeni mutlulukları taşıyor. Umut et ve tevekkül et inşallah tez zamanda sağlıklı mı sağlıklı şirin mi şirin bir minişin olur. Ancak her şeyin başında senin kafa olarak da rahatlaman gerekiyor. Yoksa hamile de kalsan vesvese ile hamileliğinin bile tadını çıkaramazsın.
Herhalde daha erken diye bakmadı.Ben de aşırı demir takviyesi aldığım için tsh yükselmişti onu unutup randevu aldım, iptal ettim şimdi. Düzene girsin de hamile kalamazsam bi sonraki ay baktırırım. İnsallah ikimiz de teste fırsat kalmadan hamile kalırız :)dlkkydlntpl neden hormon tahlilini yapmadı ki ?
Canım bu duruma sahip olup çocuk doğuran bir sürü insan var. Benim de rahim ağzım çok yumuşamıştı hatta parçalanmıştı. Eltim 8 ay yattı. Aynı durumdan. dikiyorlar bir şeyler yapılıyor. Bugün onlar sağlıklı ama ilerde onların imtihanı bambaşka olur. Biraz pozitif bak dünyaya emin ol neler neler atlattık diyeceksin.
Valla kızlar zor durumlar ıste Allahın sınavı cok buyuk evlat acıso en buyugu tabı bızden daha zor seyler yasayanlarda varda baska drla gorustum 12. Gun yumurta takıbıne basla sen dedı dıger dr 18. Gun dedı cok uzun degılmı ılk bebekte 16 da yumurtlamıstım genelde 20 den sonra yumurtluyorum ama bellımı olur kacırırırz bıde ıns hamıle kalırız yenıden tutuncal dalımız olurHerhalde daha erken diye bakmadı.Ben de aşırı demir takviyesi aldığım için tsh yükselmişti onu unutup randevu aldım, iptal ettim şimdi. Düzene girsin de hamile kalamazsam bi sonraki ay baktırırım. İnsallah ikimiz de teste fırsat kalmadan hamile kalırız :)
Sen daha erken başlarsın kaçırmamak için. İlk bebekte erken yumurtladığında özel bişey yapmış mıydın?Valla kızlar zor durumlar ıste Allahın sınavı cok buyuk evlat acıso en buyugu tabı bızden daha zor seyler yasayanlarda varda baska drla gorustum 12. Gun yumurta takıbıne basla sen dedı dıger dr 18. Gun dedı cok uzun degılmı ılk bebekte 16 da yumurtlamıstım genelde 20 den sonra yumurtluyorum ama bellımı olur kacırırırz bıde ıns hamıle kalırız yenıden tutuncal dalımız olur
Incır havuc adacayı kullandım cnm sımdıdee yapıyorum ama erkene cekemıyorum bıde progestannvermıstı dr adetlerımı duzenlesın ve dusuk pnlsın hamıle kalırsın dıye 15. Gun hapa basladım ve 16. Gun yumurtladım anlamadım da nasıl erken oldu bıdaha hep gec oldu annemınde 20 den sonra oluyormusSen daha erken başlarsın kaçırmamak için. İlk bebekte erken yumurtladığında özel bişey yapmış mıydın?
Olsun geç olmasının sakıncası yok canım ama demekki sana o yaptığn yaramış bence yine yap. Benim bu akıntı olayı canımı sıkıyo yaa bebek isteyene kadar normal adet oluyodum,iki aydır açık pembe-kahve akıntı geliyo bu neden olur yaşayanınız var mı?Incır havuc adacayı kullandım cnm sımdıdee yapıyorum ama erkene cekemıyorum bıde progestannvermıstı dr adetlerımı duzenlesın ve dusuk pnlsın hamıle kalırsın dıye 15. Gun hapa basladım ve 16. Gun yumurtladım anlamadım da nasıl erken oldu bıdaha hep gec oldu annemınde 20 den sonra oluyormus
Silikleştiyse artık yapmanın anlamı yok . Kaçıncı günde yumrtladın ki? Adet tarihiyle uymuyo mu?Kızlar testr göre pztsi yumurtladım dünü de değerlendirdik. Sizce ovü test yapmaya devam edeyimmi? Adetlerim 31 günde oluyor acaba asıl yumurtlama tarihini filan kaçırmayayım? Suan okudukça strese girdim
Kötü düşünmemeye çalış canım.Kızlar 9.11 cıktı yıne kımyasal olcak kesin of off
Gecen ay 6.71di şimdi 9. 11 neden 200 300 çıkmıyor cunku yine olmadı ben nasıl güzel düşüneyimKötü düşünmemeye çalış canım.
Sonradan yükselebilir belki geç artıyordur. Veya geç döllenme olmuştur. Yumurtlamanın üstünden kaç gün geçti?Gecen ay 6.71di şimdi 9. 11 neden 200 300 çıkmıyor cunku yine olmadı ben nasıl güzel düşüneyim
Iste bende gec olunca tutunamıuomu dıye düşünüyorum cnm hayırlısı yarın ıncır havuca baslıcam adet bıtıncede asacayına ınsnsıkıntımız olmaz bıau kalırız artık esımın sehır dısına bır ay gıtme durumuda var ya gıderse ıkı yumurtlama donemıme denk gelıcek yandık yanıOlsun geç olmasının sakıncası yok canım ama demekki sana o yaptığn yaramış bence yine yap. Benim bu akıntı olayı canımı sıkıyo yaa bebek isteyene kadar normal adet oluyodum,iki aydır açık pembe-kahve akıntı geliyo bu neden olur yaşayanınız var mı?
12 gectıSonradan yükselebilir belki geç artıyordur. Veya geç döllenme olmuştur. Yumurtlamanın üstünden kaç gün geçti?
Adetim başlarken geliyo. Hiç böyle bişey yoktu 2 aydır korunmayı bırakınca böyle olmaya başladı. Yani önce kahverengi akıntı sonra kanama geliyo. Şuan hala adetim başlayamadı. İlk ay yerleşme kanaması sandım hatta :/Iste bende gec olunca tutunamıuomu dıye düşünüyorum cnm hayırlısı yarın ıncır havuca baslıcam adet bıtıncede asacayına ınsnsıkıntımız olmaz bıau kalırız artık esımın sehır dısına bır ay gıtme durumuda var ya gıderse ıkı yumurtlama donemıme denk gelıcek yandık yanısenın kacıncı gununde oyle alıntı gelıyo normal degıl ama cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?