- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #8.581
Benim batta 26 mı neydi canım. Dualarım seninle hakkında hayırlısı olur inşallah.12 gectı
Bır dr amgorın en kotu cnm bazen adetlerın gelos sekıllerı degosoyp ya sorma gooderse ıkıay cöp olcak benım de yanında gıtme olamahomda yok eve gelırse ızon alması lazım oda haftasonuna berırlermı mechul bıde yumurtlama denk gelırmı allah bılıyoAdetim başlarken geliyo. Hiç böyle bişey yoktu 2 aydır korunmayı bırakınca böyle olmaya başladı. Yani önce kahverengi akıntı sonra kanama geliyo. Şuan hala adetim başlayamadı. İlk ay yerleşme kanaması sandım hatta :/
Hayır zaten adetle beraber atılıyor. Testle takip etmesen hamile olduğunu farketmezsin. Normal adet oluyomussun sadece miktarı biraz artabiliyomuş..kizlar kimyasal gebelikte 3 veya 5 gun kanama oluyormus ya sonra normal adet gununde adet kanamasi oluyor mu bende simdi sizden okuyunca korktum anlasilabilir mi o kanama
Canım benim de bu sabah pembelk geldi. Dedim başladı. Şu an senle aynı gibi.Adetim başlarken geliyo. Hiç böyle bişey yoktu 2 aydır korunmayı bırakınca böyle olmaya başladı. Yani önce kahverengi akıntı sonra kanama geliyo. Şuan hala adetim başlayamadı. İlk ay yerleşme kanaması sandım hatta :/
Ya biraz okudum korkulacak bişey değil diyenler var bazıları da diyo ki progesteron düşüklüğü belirtisidir filan yaa bu tabirleri duymaktan korkuyorum tam da zamanıCanım benim de bu sabah pembelk geldi. Dedim başladı. Şu an senle aynı gibi.
Tam gününü bileceksin ya testlerle takip edeceksin belki bi izin alma ihtimali olur. Gitse bile verimli 5-6 günden ikisi haftasonuna gelebilirBır dr amgorın en kotu cnm bazen adetlerın gelos sekıllerı degosoyp ya sorma gooderse ıkıay cöp olcak benım de yanında gıtme olamahomda yok eve gelırse ızon alması lazım oda haftasonuna berırlermı mechul bıde yumurtlama denk gelırmı allah bılıyo
Hamile olabilrsin yarın hcg yap derimKızlar adetim 1 gün gecti ovülasyon testi yaptım sonuc buEki Görüntüle 2248082 Eki Görüntüle 2248082
Gebelik testi yaptım peşinden onda biley cıkmadı bole bişey olabilir miHamile olabilrsin yarın hcg yap derim
Yarın hemen kanda baktır. İdrar testi daha az hassas. O yüzden ovulasyon testiyle öğrenen çok var. Ama sen sanırım hormon ilacı alıyosun o testleri yanıltır mı bilmiyorm. Emin olmak için kanda baktırman lazımGebelik testi yaptım peşinden onda biley cıkmadı bole bişey olabilir mi
Dostinex kullanıorum canm sadeceYarın hemen kanda baktır. İdrar testi daha az hassas. O yüzden ovulasyon testiyle öğrenen çok var. Ama sen sanırım hormon ilacı alıyosun o testleri yanıltır mı bilmiyorm. Emin olmak için kanda baktırman lazım
Bende bel ağrısı ve kahve lekeler var. Çok silersem peçete hafif pembemsi oluyor. Reglim erken geldi ama dün çok yürüdüm. Ben ona bağlıyorum. Bu yüzden tam sökemiyor sanırım.Ya biraz okudum korkulacak bişey değil diyenler var bazıları da diyo ki progesteron düşüklüğü belirtisidir filan yaa bu tabirleri duymaktan korkuyorum tam da zamanıyıllardır olmayan şey zamanını mı buldu. Adet sancım da yok sadece kahverengi lekeler..
Hormon ilaçları yanıltıcı olabiliyor diye duymuştum ben de.Yarın hemen kanda baktır. İdrar testi daha az hassas. O yüzden ovulasyon testiyle öğrenen çok var. Ama sen sanırım hormon ilacı alıyosun o testleri yanıltır mı bilmiyorm. Emin olmak için kanda baktırman lazım
Ozaman beklemek mi dogru olanHormon ilaçları yanıltıcı olabiliyor diye duymuştum ben de.
Ben yerinde olsam yarın sabah uyanınca kan vermeye giderimOzaman beklemek mi dogru olan
Kafam iyice karıstıHamile olabilrsin yarın hcg yap derim
Kanda kesin çıkar. Hormon ilaçları yanıltmasını da eleyici olabilir. Ancak ben senin gerinde olsam ya çok geçmişse sancım varsa ya da en azından HCG'de silik pozitifi görür öyle giderdim.Hormon ilaçları yanıltıcı olabiliyor diye duymuştum ben de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?