Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende bel ağrısı ve kahve lekeler var. Çok silersem peçete hafif pembemsi oluyor. Reglim erken geldi ama dün çok yürüdüm. Ben ona bağlıyorum. Bu yüzden tam sökemiyor sanırım.
Benim yum sonrası 14.günüm adetimin olması gereken gündü zaten hala çok çok az kahverengi geliyo ve adetim olup bitmiş gibi rahatım :/ yerleşme kanaması olamaz mı seninki?

Benim yum sonrası 14.günüm adetimin olması gereken gündü zaten hala çok çok az kahverengi geliyo ve adetim olup bitmiş gibi rahatım :/ yerleşme kanaması olamaz mı seninki?
Pek sanmıyorum. Arada pembe geliyor peçeteye ve ben tam yumurtlama sonrası beşinci gün löp diye yüzüstü düştüm göbeğimin üstüne. Yarın söker bence. Bir iki gün daha böyle giderse gebelik testi yaparım.

Tam gününü bileceksin ya testlerle takip edeceksin belki bi izin alma ihtimali olur. Gitse bile verimli 5-6 günden ikisi haftasonuna gelebilir
Testlerı sıkı takıp edıcem cnm bıde dr takıbonde olcam olabıldıgınce gıtmezsek bakalım ıns buau olur ya bak adete uc gun varken ovu baya koyu cıktı son bırgun varken cok sılıktı acaba tutunamadımı dıyorum ama hadı tutunamadı kanda da cıkmadı adet oldugum gun kan verdım

Silikleştiyse artık yapmanın anlamı yok . Kaçıncı günde yumrtladın ki? Adet tarihiyle uymuyo mu?
Yok telefondakiyle ovü test aynı gündü.ama şimdi okuyunca adet süresinden 14 gün cıkart vs yazıyordu.yani 17. Gün bugün oluyor. Ondna devam edip etmeme arasında kaldım da sorayım dedim

Bence bak hamile kalabiliyorsun doğal yolla bu bile mucize. .bence sen Sperm ve yumurta kalitesini artırıcı şeyler ye...ari sütü bal polen karışımı v.b keçi boynuz u özü gibi ...cnm

cok net çekim olamadı sannırım evet lh koyu epey diğerini tek odaklayarak çekebilir misin? ne kadar beklemişken çektin acaba?
canım lh testim idarli damlatır damlatmaz iki çizgi anında belirdi. evde değilim sabah işe gelirken yaptım. buda dün akşamki testim ekte.
cok net çekim olamadı sannırım evet lh koyu epey diğerini tek odaklayarak çekebilir misin? ne kadar beklemişken çektin acaba?
canım lh testim idrali damlatır damlatmaz iki çizgi anında belirdi evde değilim malesef işe gelirken yaptım bunlarda dün akşam ki testlerim

Eklentiler

• FEF55C05-D232-446A-8EAE-95DC170963C2.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 48
Kan vermeden öğrenemiceksin :) insallah vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…