- 9 Şubat 2019
- 4.506
- 9.447
- 108
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #8.601
Benim yum sonrası 14.günüm adetimin olması gereken gündü zaten hala çok çok az kahverengi geliyo ve adetim olup bitmiş gibi rahatım :/ yerleşme kanaması olamaz mı seninki?Bende bel ağrısı ve kahve lekeler var. Çok silersem peçete hafif pembemsi oluyor. Reglim erken geldi ama dün çok yürüdüm. Ben ona bağlıyorum. Bu yüzden tam sökemiyor sanırım.
Pek sanmıyorum. Arada pembe geliyor peçeteye ve ben tam yumurtlama sonrası beşinci gün löp diye yüzüstü düştüm göbeğimin üstüne. Yarın söker bence. Bir iki gün daha böyle giderse gebelik testi yaparım.Benim yum sonrası 14.günüm adetimin olması gereken gündü zaten hala çok çok az kahverengi geliyo ve adetim olup bitmiş gibi rahatım :/ yerleşme kanaması olamaz mı seninki?
Testlerı sıkı takıp edıcem cnm bıde dr takıbonde olcam olabıldıgınce gıtmezsek bakalım ıns buau olur ya bak adete uc gun varken ovu baya koyu cıktı son bırgun varken cok sılıktı acaba tutunamadımı dıyorum ama hadı tutunamadı kanda da cıkmadı adet oldugum gun kan verdımTam gününü bileceksin ya testlerle takip edeceksin belki bi izin alma ihtimali olur. Gitse bile verimli 5-6 günden ikisi haftasonuna gelebilir
sen dostonex kulllanıyosun yanıltmasın yarın ılk ıdrarla dene ısyersen yumurtlamanı bılıyosan 11 gun geçtıyseOzaman beklemek mi dogru olan
Doktorumda dedi sabah ilk idralle yap dedi bakalm savah testi trkrarlayacagımCnm
sen dostonex kulllanıyosun yanıltmasın yarın ılk ıdrarla dene ısyersen yumurtlamanı bılıyosan 11 gun geçtıyse
Yok telefondakiyle ovü test aynı gündü.ama şimdi okuyunca adet süresinden 14 gün cıkart vs yazıyordu.yani 17. Gün bugün oluyor. Ondna devam edip etmeme arasında kaldım da sorayım dedimSilikleştiyse artık yapmanın anlamı yok . Kaçıncı günde yumrtladın ki? Adet tarihiyle uymuyo mu?
Adetin gecmismiydi Rabbim beterinden korusun keske elimzden birsey gelseGecen ay 6.71di şimdi 9. 11 neden 200 300 çıkmıyor cunku yine olmadı ben nasıl güzel düşüneyim
Yok canım bugun 12.gün adete 2 gün var belkide cuma yükselecekAdetin gecmismiydi Rabbim beterinden korusun keske elimzden birsey gelse
Aynen canm adetin gcmems bile skma caniniYok canım bugun 12.gün adete 2 gün var belkide cuma yükselecek
Sıkmamaya çalışıyorum ki ona bişey olmasinAynen canm adetin gcmems bile skma canini
Lh testin baya koyu da idrar testinde burdan bişey göremedim sen görüyo musun?günaydın kızlar testi bu sabah tekrarladım. Bi bakarmısınız
malesef canım ışık tuttum hiç bişey yok.Lh testin baya koyu da idrar testinde burdan bişey göremedim sen görüyo musun?
cok net çekim olamadı sanırım evet lh koyu epey diğerini tek odaklayarak çekebilir misin? ne kadar beklemişken çektin acaba?günaydın kızlar testi bu sabah tekrarladım. Bi bakarmısınız
İhtimal var çünkü lh testin baya koyu. 19unda adet olmam lazm demişsin geçen ayın 28 çekmesini göz önünde bulundurdun mu?malesef canım ışık tuttum hiç bişey yok.
Benim adetim normale döndü sende durumlar nasıl?Yarında bekleyeyim olmazsa kan veririm
canım lh testim idarli damlatır damlatmaz iki çizgi anında belirdi. evde değilim sabah işe gelirken yaptım. buda dün akşamki testim ekte.cok net çekim olamadı sannırım evet lh koyu epey diğerini tek odaklayarak çekebilir misin? ne kadar beklemişken çektin acaba?
canım lh testim idrali damlatır damlatmaz iki çizgi anında belirdi evde değilim malesef işe gelirken yaptım bunlarda dün akşam ki testlerimcok net çekim olamadı sannırım evet lh koyu epey diğerini tek odaklayarak çekebilir misin? ne kadar beklemişken çektin acaba?
yok canım bulundırmadım.İhtimal var çünkü lh testin baya koyu. 19unda adet olmam lazm demişsin geçen ayın 28 çekmesini göz önünde bulundurdun mu?
Kan vermeden öğrenemiceksin :) insallah vardırcanım lh testim idarli damlatır damlatmaz iki çizgi anında belirdi. evde değilim sabah işe gelirken yaptım. buda dün akşamki testim ekte.
canım lh testim idrali damlatır damlatmaz iki çizgi anında belirdi evde değilim malesef işe gelirken yaptım bunlarda dün akşam ki testlerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?