- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
Kacgundur bu şekilde çıkıyorDikkat ediyorum ama sabahki testimi 1 saatlik idrarla yapmıştım ondan mi silik çıktı diyeceğim ama gebelik olsa her halükarda koyu çıkması gerekmez mi?
Benim de o marka ama resimleri görüyorsun c çizgisi tam koyulaşıyorLaboquick markasi canim netten aldim
Gebelik testi yap canım bu yanıltıcı olabilir gebelikte biraz daha koyu olması gerekir diye biliyorum ama güven olmaz günün geçmiş gebelik testi yap derimMerhaba kızlar adet olmam laizm di dün. ovu testi yaptım ikisi eşit sizce bisey olabilir mi acaba Eki Görüntüle 2217571
Bak canim yumurtlama takip ettigim ilk gunler koyuyduBenim de o marka ama resimleri görüyorsun c çizgisi tam koyulaşıyor
Neden şimdi böyle oluyor acaba?Bak canim yumurtlama takip ettigim ilk gunler koyuydu
Bilmiyorum ki canim anlamadimNeden şimdi böyle oluyor acaba?
Neyse canım inşaallah hamilesindir yaBilmiyorum ki canim anlamadim
Eczane yanimda alsammi bi tane dahaNeyse canım inşaallah hamilesindir ya
Farklı marka ile denr derimEczane yanimda alsammi bi tane daha
Gebelik testi mi?Eczane yanimda alsammi bi tane daha
Evet canimGebelik testi mi?
Hangi marka alsam bilmiyorumFarklı marka ile denr derim
Yumurtlamanın üzerinden kaç gün geçti canımEvet canim
14gun canimYumurtlamanın üzerinden kaç gün geçti canım
Erken yapmışsınız ama bazısının 6 7 gün kala çıkıyor bazı kişilerde 2 3 kalaya kadar belli olmuyor. Yinede 2 3 daha bekleyip tekrar hakabilirsiniz. Bakmasanız daha iyi olur aslında çok stres yapıyoruz böyle işte maalesefBugun yumurtlamanin üzerinden 10 gun gecmis oldu bata kaldi 6 gün ama test negatif
Bebetime de olabilir başka ne varHangi marka alsam bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?