- 30 Eylül 2017
- 4.848
- 2.629
- 133
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #8.621
canım bende durum aynı bak bu sabahda yaptım bole cıktı.Benim adetim normale döndü sende durumlar nasıl?
Normal adet günün kafadan iki gün atar yani sen 21i yani bugün diye düşün.yok canım bulundırmadım.
akşam ovü testi yapcam koyuluk devam ederse kan vermeye giderim.Kan vermeden öğrenemiceksin :) insallah vardır
bugunde bekleyeyim akşam eve gidince tekrar ovülasyon testi yaparım koyuluguna bakarım. devam edıosa koyuluk ona göre kan tahlili veririm.Normal adet günün kafadan iki gün atar yani sen 21i yani bugün diye düşün.
Adetin normale döndü mü?Pek sanmıyorum. Arada pembe geliyor peçeteye ve ben tam yumurtlama sonrası beşinci gün löp diye yüzüstü düştüm göbeğimin üstüne. Yarın söker bence. Bir iki gün daha böyle giderse gebelik testi yaparım.
yaşın kaçtı acaba bazıları 2.kez yumurtluyor o da olabilir canım.. hcgde çizgi göremedim netliğinden sanırım..canım lh testim idarli damlatır damlatmaz iki çizgi anında belirdi. evde değilim sabah işe gelirken yaptım. buda dün akşamki testim ekte.
canım lh testim idrali damlatır damlatmaz iki çizgi anında belirdi evde değilim malesef işe gelirken yaptım bunlarda dün akşam ki testlerim
canım ben pkoluyum bu ay tedavim olarak prolaktin ilacı dostinex kullanöaya basladım. Pcoluyum bu arada. yaşım 27.yaşın kaçtı acaba bazıları 2.kez yumurtluyor o da olabilir canım.. hcgde çizgi göremedim netliğinden sanırım..
kacında pik gördün onu söyler misin kaç günde oluyorsun?
İçtiğin ilaç lh seviyeni etkilemiş olabilir çok heveslnme ama hamile de olabilirsin yarın belli olur bencebugunde bekleyeyim akşam eve gidince tekrar ovülasyon testi yaparım koyuluguna bakarım. devam edıosa koyuluk ona göre kan tahlili veririm.
dediğiniz gibi ben cumartesi gününe kadar ovü testi yapyım bakalım koyuluk ne oluyor silikleşmeye başlarsa tekrar yumurtluyorum demek. bu arada değerlendirmeye devam :)İçtiğin ilaç lh seviyeni etkilemiş olabilir çok heveslnme ama hamile de olabilirsin yarın belli olur bence
ovunu da harcama o zaman bence yüksek çıkıcak belli ki.. yarın sabah ya da bu akşam hcgyi yaparsın.. inşallah hamilesindir..dediğiniz gibi ben cumartesi gününe kadar ovü testi yapyım bakalım koyuluk ne oluyor silikleşmeye başlarsa tekrar yumurtluyorum demek. bu arada değerlendirmeye devam :)
aynen canım akşam işten cıkınca yine yaparım duruma göre hareket ederim.ovunu da harcama o zaman bence yüksek çıkıcak belli ki.. yarın sabah ya da bu akşam hcgyi yaparsın.. inşallah hamilesindir..
Siddetli mi peki? Ayy insallah yerlesmeye calisiyordur.. saglikla seninledir.Kızlar Bi agrı var sanki sıkıyorlar alt tarafımı neden acaba
Ilac kullandigindan diyorum canim. Hayirlisi bakalim iyi haberlerini bekliyorum.:)aynen canım akşam işten cıkınca yine yaparım duruma göre hareket ederim.
Ilac kullandigindan diyorum canim. Hayirlisi bakalim iyi haberlerini bekliyorum.:)
Aşırı değil küçük küçükSiddetli mi peki? Ayy insallah yerlesmeye calisiyordur.. saglikla seninledir.
Dün doktorum şuan hamile gözüküyorsun fakat 2 gün sonra artış önemli dediSiddetli mi peki? Ayy insallah yerlesmeye calisiyordur.. saglikla seninledir.
Cok agri iyi degil diye biliyorum.. insallah yukselir saglikla:)Aşırı değil küçük küçük
İnş hepimizin yükselsin biran önceCok agri iyi degil diye biliyorum.. insallah yukselir saglikla:)
Döndü canım. İnternetten araştırdım. İncir ve soğan kürü yapanlarda oluyormuş yaşadıklarımız. Ben bir ay testere dişli aslanpençesi içtim. O ayı sağlık sebeplerinden değerlendiremedik. Bu ay da incir kürünü hafifletip yaptım bu yüzden oldu sanırım.Adetin normale döndü mü?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?