Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
yaşın kaçtı acaba bazıları 2.kez yumurtluyor o da olabilir canım.. hcgde çizgi göremedim netliğinden sanırım..
kacında pik gördün onu söyler misin kaç günde oluyorsun?

yaşın kaçtı acaba bazıları 2.kez yumurtluyor o da olabilir canım.. hcgde çizgi göremedim netliğinden sanırım..
kacında pik gördün onu söyler misin kaç günde oluyorsun?
canım ben pkoluyum bu ay tedavim olarak prolaktin ilacı dostinex kullanöaya basladım. Pcoluyum bu arada. yaşım 27.

İçtiğin ilaç lh seviyeni etkilemiş olabilir çok heveslnme ama hamile de olabilirsin yarın belli olur bence
dediğiniz gibi ben cumartesi gününe kadar ovü testi yapyım bakalım koyuluk ne oluyor silikleşmeye başlarsa tekrar yumurtluyorum demek. bu arada değerlendirmeye devam :)

dediğiniz gibi ben cumartesi gününe kadar ovü testi yapyım bakalım koyuluk ne oluyor silikleşmeye başlarsa tekrar yumurtluyorum demek. bu arada değerlendirmeye devam :)
ovunu da harcama o zaman bence yüksek çıkıcak belli ki.. yarın sabah ya da bu akşam hcgyi yaparsın.. inşallah hamilesindir..

Adetin normale döndü mü?
Döndü canım. İnternetten araştırdım. İncir ve soğan kürü yapanlarda oluyormuş yaşadıklarımız. Ben bir ay testere dişli aslanpençesi içtim. O ayı sağlık sebeplerinden değerlendiremedik. Bu ay da incir kürünü hafifletip yaptım bu yüzden oldu sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…