- 1 Mayıs 2012
- 633
- 681
- 303
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #8.641
Benim de geçen ay adet günüme yakın ovulasyon seninki gibiydi. Hatta bi arkadaşınki daha öyleydi. İkimiz birlikte heveslenmiştik. Lakin adet olduk :) t nin c yi yine pozitifte olduğu gibi geçmesi lazımmış. Bence de bekle hemen kan verme.inşallh :)
evet haklısın canım ben bu akşam tekrar testi tekrarlıyım silikleşme varsa yumurtluyorum demekki. Akşam ki renk koyuluguna göre belli olur :) inşallah hamileyimdir.Benim de geçen ay adet günüme yakın ovulasyon seninki gibiydi. Hatta bi arkadaşınki daha öyleydi. İkimiz birlikte heveslenmiştik. Lakin adet olduk :) t nin c yi yine pozitifte olduğu gibi geçmesi lazımmış. Bence de bekle hemen kan verme.
Kızlar bunu bir arkadaşımız paylaşmış kendi testleri fikir olsun sizede
Ben premom kullanıyorum . Yukardaki de o sanırımMerhaba hanımlar 2 martta adet oldum ayın sonunda tekrar adetim proğrama göre
28-29 gün adet döngüm
Bu ay ovulasyon takibi yapmadım ama testleri aldım . Öbür ay başlayacağım inşAllah.
Adetime 10 gün kaldı şuan başlanmaz bildiğim kadarıyla yumurtlamam geçmiştir
Telefondan ovulasyon test resmi çekip takip edeceğimiz özel bir proğram varmı acaba ? Yukardaki fotoda olan proğramın ismi ne ?
Ben hiç kür yapmadım ama bende de hijyenik pedin sebep olduğu bakteriyel vajinoz oldu gynoflor kullandım geçti. Fitilden sonraki ilk adetim belki ondan olmuştur. Teşekkür ederim :)Döndü canım. İnternetten araştırdım. İncir ve soğan kürü yapanlarda oluyormuş yaşadıklarımız. Ben bir ay testere dişli aslanpençesi içtim. O ayı sağlık sebeplerinden değerlendiremedik. Bu ay da incir kürünü hafifletip yaptım bu yüzden oldu sanırım.
Ben de geçen döngü içinde zalain fitil atmıştım. Ped bende alerji yapıyormuş. Sık değiştirsem de değişmiyor durum.Ben hiç kür yapmadım ama bende de hijyenik pedin sebep olduğu bakteriyel vajinoz oldu gynoflor kullandım geçti. Fitilden sonraki ilk adetim belki ondan olmuştur. Teşekkür ederim :)
İndirdim fakat ingilizce olduğu için aklım karışır yaaBen premom kullanıyorum . Yukardaki de o sanırım
Ben flo programını indirdim, regl tarihlerimi ve döngü günümü yazıyorum yumurtlama günümü en yüksek hamile kalma şansı olan günlerimi bildiriyor. 2 ay önce bir kez hamile kaldım kimyasal gebelik oldu. Bu ay tekrar takip ettim, artık hayırlısı Allah'tan... Şimdi Laboquick ovülasyon testi de aldım. Hamile kalmazsam birdahaki ay programın doğruluğunu takip etmek için yumurtlama günlerinde ovülasyon testi yapacağım. Ama öğrendimki bata yakın günlerde hamile kaldığını ovülasyondaki çok koyu ikinci çizgiyle de öğrenebiliyormuşsun. Şimdi o amaçla kullanıyorum. Bata 8 gün var bir kaç gün sonra tüm testleri yapacağım :)Merhaba hanımlar 2 martta adet oldum ayın sonunda tekrar adetim proğrama göre
28-29 gün adet döngüm
Bu ay ovulasyon takibi yapmadım ama testleri aldım . Öbür ay başlayacağım inşAllah.
Telefondan ovulasyon test resmi çekip takip edeceğimiz özel bir proğram varmı acaba ? Yukardaki fotoda olan proğramın ismi ne ?
Takvim var yani calender,renkler herşeyi belli ediyo kırmızılar adet günleri morlar yumurtlama günlerin koyu mor ovulasyon günü filan çok da ingilizce bilmene gerek yok. Tests yazan yere girip lh fotosunu yüklediğinde sonucu yazıyor.İndirdim fakat ingilizce olduğu için aklım karışır yaa
Merhaba hanımlar 2 martta adet oldum ayın sonunda tekrar adetim proğrama göre
28-29 gün adet döngüm
Fazla düşmemiş bu mevsim güneş ışığı alamıyosun ondandır bi devit iç istersen?Kızlar benım 4. Gun adetın ama ılgınc bısekılde bıttı gıbı hıc gelmedı dun aksamdan berı normalde 6 gun surerayrıca d vıtamınım 19 du ıkı ayda 14 e dusmus ya
Kızlar benım 4. Gun adetın ama ılgınc bısekılde bıttı gıbı hıc gelmedı dun aksamdan berı normalde 6 gun surerayrıca d vıtamınım 19 du ıkı ayda 14 e dusmus ya
Sınır edıyo hersey benı artık d vıtamını ampül u varmıs ondan alcam eczaneden bebekten sonra daha vıtamınım yukselmedıBenim de bazen 3.gün ara verip yarım gün yada bi gün sonra devam ediyo zaten böyle safsaklamasa hemen biticek uzattıkca uzatıyo yaani :)
Evet adı devit olması lazım ben ayda yada iki ayda bi alırımSınır edıyo hersey benı artık d vıtamını ampül u varmıs ondan alcam eczaneden bebekten sonra daha vıtamınım yukselmedı
Hergunmu kullanıyosun haftada bıkac keremı cnm yand vıtamınım ıyı e dusuyoEvet adı devit olması lazım ben ayda yada iki ayda bi alırım
Ampulu ayda bikere kırıp ekmeğe sürüp yiyorum. Öyle sürekli değil. Ama doktorun sana nasıl derse öyle kullan belki düşüklük var diye her gün verirHergunmu kullanıyosun haftada bıkac keremı cnm yand vıtamınım ıyı e dusuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?