Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
evet haklısın canım ben bu akşam tekrar testi tekrarlıyım silikleşme varsa yumurtluyorum demekki. Akşam ki renk koyuluguna göre belli olur :) inşallah hamileyimdir.

Merhaba hanımlar 2 martta adet oldum ayın sonunda tekrar adetim proğrama göre
28-29 gün adet döngüm
Bu ay ovulasyon takibi yapmadım ama testleri aldım . Öbür ay başlayacağım inşAllah.
Adetime 10 gün kaldı şuan başlanmaz bildiğim kadarıyla yumurtlamam geçmiştir
Telefondan ovulasyon test resmi çekip takip edeceğimiz özel bir proğram varmı acaba ? Yukardaki fotoda olan proğramın ismi ne ?

Ben premom kullanıyorum . Yukardaki de o sanırım

Ben hiç kür yapmadım ama bende de hijyenik pedin sebep olduğu bakteriyel vajinoz oldu gynoflor kullandım geçti. Fitilden sonraki ilk adetim belki ondan olmuştur. Teşekkür ederim :)

Ben hiç kür yapmadım ama bende de hijyenik pedin sebep olduğu bakteriyel vajinoz oldu gynoflor kullandım geçti. Fitilden sonraki ilk adetim belki ondan olmuştur. Teşekkür ederim :)
Ben de geçen döngü içinde zalain fitil atmıştım. Ped bende alerji yapıyormuş. Sık değiştirsem de değişmiyor durum.

Ben flo programını indirdim, regl tarihlerimi ve döngü günümü yazıyorum yumurtlama günümü en yüksek hamile kalma şansı olan günlerimi bildiriyor. 2 ay önce bir kez hamile kaldım kimyasal gebelik oldu. Bu ay tekrar takip ettim, artık hayırlısı Allah'tan... Şimdi Laboquick ovülasyon testi de aldım. Hamile kalmazsam birdahaki ay programın doğruluğunu takip etmek için yumurtlama günlerinde ovülasyon testi yapacağım. Ama öğrendimki bata yakın günlerde hamile kaldığını ovülasyondaki çok koyu ikinci çizgiyle de öğrenebiliyormuşsun. Şimdi o amaçla kullanıyorum. Bata 8 gün var bir kaç gün sonra tüm testleri yapacağım :)

İndirdim fakat ingilizce olduğu için aklım karışır yaa
Takvim var yani calender,renkler herşeyi belli ediyo kırmızılar adet günleri morlar yumurtlama günlerin koyu mor ovulasyon günü filan çok da ingilizce bilmene gerek yok. Tests yazan yere girip lh fotosunu yüklediğinde sonucu yazıyor.

Femometer varmış ben de şimdi baktım

Kızlar benım 4. Gun adetın ama ılgınc bısekılde bıttı gıbı hıc gelmedı dun aksamdan berı normalde 6 gun surer ayrıca d vıtamınım 19 du ıkı ayda 14 e dusmus ya

Kızlar benım 4. Gun adetın ama ılgınc bısekılde bıttı gıbı hıc gelmedı dun aksamdan berı normalde 6 gun surer ayrıca d vıtamınım 19 du ıkı ayda 14 e dusmus ya
Fazla düşmemiş bu mevsim güneş ışığı alamıyosun ondandır bi devit iç istersen?

Benim de bazen 3.gün ara verip yarım gün yada bi gün sonra devam ediyo zaten böyle safsaklamasa hemen biticek uzattıkca uzatıyo yaani :)

Benim de bazen 3.gün ara verip yarım gün yada bi gün sonra devam ediyo zaten böyle safsaklamasa hemen biticek uzattıkca uzatıyo yaani :)
Sınır edıyo hersey benı artık d vıtamını ampül u varmıs ondan alcam eczaneden bebekten sonra daha vıtamınım yukselmedı

Kızlar bugün yaptım yine. Dün silikleşmişti. Bugün böyle. Denemeye devam.Bugün de belim kopuyo sanki. Acaba belirti olabilir mi bunlar ?

Eklentiler

• 12FF834A-287B-43A2-BB84-14DC0396209C.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 19
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…