Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ampulu ayda bikere kırıp ekmeğe sürüp yiyorum. Öyle sürekli değil. Ama doktorun sana nasıl derse öyle kullan belki düşüklük var diye her gün verir
Decavıt damla dedı p bana ama ıse yaramıyo o bende cnm ampulu sorcam eczanede

Cok gecmis olsun kesinlikle haklisin.Bende rahim filmini oneriyorum kac ay ovulosyon testi yapip durdum tikali tuplerle kac ay agladim her adet olusumda meger bosaymis keske daha once cektirseydim bunda da vardir bir hayir diyorum ancak kizlar gidin doktora ertelemeyin

Rahim filmi cektirdin mi?Ben uzuluyorum ama su 3 ay balayi yapar gibi mutlu ve net olmaliyim amaaaaa

Özelde mi yoksa devlette mi çektirdin canım

Niye sordun testin pozitif mi? Yani olabilir belki 28.gün değil 34.gün adet olacaksındır. Geç yumurtlamıssındır
30 günde bir adet oluyorum geçen ay adete tam 1 hafta kala ovu testine göre yumurtlama oldu ve beklenen adet günümden tam 10 gün sonra adet oldum, 10 gün gecikti yani
belirtilerinden suphelendim yapicam birazdan test dun ki saatte olmicak ama bilmem ne kadar sorun olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…