- 9 Şubat 2019
- 4.506
- 9.447
- 108
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #8.661
Herhalde yumurtlamıssın dimi silikleşiyo çünkü sürekliKızlar bugün yaptım yine. Dün silikleşmişti. Bugün böyle. Denemeye devam.Bugün de belim kopuyo sanki. Acaba belirti olabilir mi bunlar ?
Evet pztsi olmuş olmalı. Bugün 18. Gün. 31 gün tüm periyodum. Dün çok silikti bugün daha koyu geldi banaHerhalde yumurtlamıssın dimi silikleşiyo çünkü sürekli
Siz gün aşırı ilişkiye devam edin de ne olr ne olmaz. Ama yikselip düşmesini gördüysen çatlamıştır kesin yaniEvet pztsi olmuş olmalı. Bugün 18. Gün. 31 gün tüm periyodum. Dün çok silikti bugün daha koyu geldi bana
İnşallah yaSiz gün aşırı ilişkiye devam edin de ne olr ne olmaz. Ama yikselip düşmesini gördüysen çatlamıştır kesin yani
Daha çok erkenKızlar nolur bişey söyleyin. ...benim bata 8 var ..Bu ovu testiyle gebelik baksam çıkar mı. ?nolur bilen arkadaşlar yazar misiniz
Canım bazılarında 5 gün kala bile ovuyla çıkıyormuş ama 8 gün çok erken biraz daha sabret istersenKızlar nolur bişey söyleyin. ...benim bata 8 var ..Bu ovu testiyle gebelik baksam çıkar mı. ?nolur bilen arkadaşlar yazar misiniz
Decavıt damla dedı p bana ama ıse yaramıyo o bende cnm ampulu sorcam eczanedeAmpulu ayda bikere kırıp ekmeğe sürüp yiyorum. Öyle sürekli değil. Ama doktorun sana nasıl derse öyle kullan belki düşüklük var diye her gün verir
Cok gecmis olsun kesinlikle haklisin.Bende rahim filmini oneriyorum kac ay ovulosyon testi yapip durdum tikali tuplerle kac ay agladim her adet olusumda meger bosaymis keske daha once cektirseydim bunda da vardir bir hayir diyorum ancak kizlar gidin doktora ertelemeyinKızlar nasılsınız ben ameliyat oldum sağ tüp alındıtek tüple hamile kalabilirim ama mayıs gibi tüp bebek denicez doktor işlerini ertelemeyin asla 10 sene önceki geçirdiğim enfeksiyon yüzünden böyle olmuş doktor korkusu neler çıkarıyor tüm testleri yaptırın rahim filmi kesinlikle cektirin korkulcak biseyi yok ve asla pes etmiyoruz :)
Rahim filmi cektirdin mi?Ben uzuluyorum ama su 3 ay balayi yapar gibi mutlu ve net olmaliyim amaaaaaCanım aynı durumdayız seninle geçen doğum haberi aldım çevremde herkes hamile vs. Zaten çok takmıyordum daha da takmama kararı aldım bugün sabahtan bir şey başladı ama kahverengi hep. Hayıt hapı aldım 15 gün falan onu içeceğim çok da tınmayacağım. Her şerde vardır bir hayır. Açıkçası ben tüplerimin tıkalı olduğunu bile düşünmeye başladım yoksa zor hamile kalan biri değilim. Ama umutsuz da değilim. Nasip her şey.
Özelde mi yoksa devlette mi çektirdin canımCok gecmis olsun kesinlikle haklisin.Bende rahim filmini oneriyorum kac ay ovulosyon testi yapip durdum tikali tuplerle kac ay agladim her adet olusumda meger bosaymis keske daha once cektirseydim bunda da vardir bir hayir diyorum ancak kizlar gidin doktora ertelemeyin
Özelde burasi Trabzon 200 lira odedim muanede 77 tl benim tupler tikali cikti ilacla actilar cok sukurÖzelde mi yoksa devlette mi çektirdin canım
İnşallah bu ay da hamile kalırsın canımÖzelde burasi Trabzon 200 lira odedim muanede 77 tl benim tupler tikali cikti ilacla actilar cok sukur
Çektirmemi istemedi doktorlar direk tüp bebek dediler canım. Ben de zorlamadim açıkçasıRahim filmi cektirdin mi?Ben uzuluyorum ama su 3 ay balayi yapar gibi mutlu ve net olmaliyim amaaaaa
Başka doktora da gitseydin canım bi neden çektirmediler kiÇektirmemi istemedi doktorlar direk tüp bebek dediler canım. Ben de zorlamadim açıkçası
Niye sordun testin pozitif mi? Yani olabilir belki 28.gün değil 34.gün adet olacaksındır. Geç yumurtlamıssındırkizlar sizce adete 8 gun kala ovulasyon olabilir mi adetim 28 gunde olur o yuzden olmaz heralde demi?
30 günde bir adet oluyorum geçen ay adete tam 1 hafta kala ovu testine göre yumurtlama oldu ve beklenen adet günümden tam 10 gün sonra adet oldum, 10 gün gecikti yanikizlar sizce adete 8 gun kala ovulasyon olabilir mi adetim 28 gunde olur o yuzden olmaz heralde demi?
Olabilir canım neden olmasın benimde baya geç olmuştu ona göre de adet gecikiyor sonrakizlar sizce adete 8 gun kala ovulasyon olabilir mi adetim 28 gunde olur o yuzden olmaz heralde demi?
Niye sordun testin pozitif mi? Yani olabilir belki 28.gün değil 34.gün adet olacaksındır. Geç yumurtlamıssındır
belirtilerinden suphelendim yapicam birazdan test dun ki saatte olmicak ama bilmem ne kadar sorun olur30 günde bir adet oluyorum geçen ay adete tam 1 hafta kala ovu testine göre yumurtlama oldu ve beklenen adet günümden tam 10 gün sonra adet oldum, 10 gün gecikti yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?