Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
hayir canim gormedim herhangi bi yumurtlama sancisi akinti falanda olmadi ben ilk defa kullandigimdan testi pozitif olunca nasil olur tam emin degilim

hayir canim gormedim herhangi bi yumurtlama sancisi akinti falanda olmadi ben ilk defa kullandigimdan testi pozitif olunca nasil olur tam emin degilim
Evet hatırladım bikaç kişi olunca karışıyor :) Bak kendiminkinin pozitif halini atiyim sana. Peki adetten kaç gün sonra yapmaya başlamıştın kaçırmış olabilir misin, Hep aynı mı çıktı koyulaştı mı? Yani piki kaçırmış olabilrsin koyulaşıp silikleştiyse geçmiştir..

Eklentiler

• Screenshot_2019-03-22-16-08-38-1.webp
    2,6 KB · Görüntüleme: 25
aaa ben hic boyle gormedim gec basladim aslinda 8 gun olmustu ama bilmiyorum ya ben yapmadigim siralardada hic belirti yasamadim ama napalim artik gelecek aylara bakiyim o zaman

aaa ben hic boyle gormedim gec basladim aslinda 8 gun olmustu ama bilmiyorum ya ben yapmadigim siralardada hic belirti yasamadim ama napalim artik gelecek aylara bakiyim o zaman
8 günse kaçırmış olabilirsin. 13.günde yumurtlasan adetin 6 gün olsa zaten yaptığın gün çatlamış oluyo. Çatladıktan sonra silik çıkıyo zaten.. sen iki günde bi değerlendir testi boşver belki tutmustur bile

ilk yaptigim testlere gore daha koyu ama senin ki gibi degil belki testin markasindandir bilmiyorum test yapmadigim gunleri degerlendirdim yaptigim gunlerdede hem silik gordum degerlendirmedimde kismet artik

Kizlar reglinin 17.günü ovulasyon testlerim hala pik olmadi gecen aylarda 14 15.gunlerde 19mm yumurtam oluyordu.bu ay yumurtlama olmayacakmi acaba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…