Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim 2. Kimyasal ama benim daha önce kanamalarım durmuyo diye baktırmıştım pıhtılaşma çıkmadı aksi kanım durmuyo sıvı yanı

canim benim doktorum dediki eger 2 ve daha fazla kimyasal olduysa ya spermde yada kadinda genetik problem olma ihtimali yükseliyor.benim saglikli bir cocugum oldugundan esime yapilmaya gerek duyulmadi ama benden yaklasik 9 tup kan aldilar.10gün sonra sonuclar cikti.Ayni tahlillermi bilmiyorum canim.kandan genetik test yapildi bana 2 gende problem cikti. Simdi coraspin kullaniyorum eger gebelik olursada hergün kan sulandirici igne olucam. Benimde ogluma hamileyken boyle bir problem cikmamisti demekki sonradan olabiliyor. Sen yinede iyi bir doktora danis.

Benim 2. Kimyasal ama benim daha önce kanamalarım durmuyo diye baktırmıştım pıhtılaşma çıkmadı aksi kanım durmuyo sıvı yanı

Sen normal kan testlerinden mi bahsediyorsun acaba aptt ye falan bakılan. Bende onlar zannediyordum fakat bu kan pıhtılaşması ile ilgili çok farklı genetik testler yapılıyor sonuçları en az 10-15 günde çıkıyor.

Başka doktora da gitseydin canım bi neden çektirmediler ki
Canım burada bir özel var. Onda da sıra çok. aylar öncesi randevu gerekiyor. Devlet de aynı şekilde gidince de hepsi olur dene diyor diyorum olmuyor. Dene olur diyorlardı. Bu sene biri direk tüp bebek dedi. Diğeri yine olur dene dedi. Özel muayenehaneye gidebilirim belki.

Hangi şehirdesinki canım

Kızlar nasılsınız benım 6. Gun bugun artık bat bıtıyor haftaya cuma dr randevum var yumurta takıbınde olcam buay ben 23. Gunden sonra degerlendırmeyı bırakıyordum hanı yumurtlamayı gorunce bırakmamak mı lazım acaba adete cok yakın mı yumurtluyorum yada bır sorun var olmadı nasıp 12. Gunum olcak erken mı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…