- 9 Şubat 2019
- 4.506
- 9.447
- 108
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #8.701
Yok canım yıne kimyasal
EvetDeğer yükselmeyince kimyasal mı oluyor
Evet bu üst üste 2.ayGeçen ay da mı kimyasaldı canım
Yok canım yıne kimyasal
Benim 2. Kimyasal ama benim daha önce kanamalarım durmuyo diye baktırmıştım pıhtılaşma çıkmadı aksi kanım durmuyo sıvı yanıCanim bu ilk kimyasalinmi. Gecmis olsun bu arada. Benimde 3 tane kimyasalim oldu. Meger kan pirtilasmasi varmis. Bosu bosuna kaybettim.
Benim 2. Kimyasal ama benim daha önce kanamalarım durmuyo diye baktırmıştım pıhtılaşma çıkmadı aksi kanım durmuyo sıvı yanı
Gecıktıyse okdr yumurtlsmsmış olsbılırsın30 günde bir adet oluyorum geçen ay adete tam 1 hafta kala ovu testine göre yumurtlama oldu ve beklenen adet günümden tam 10 gün sonra adet oldum, 10 gün gecikti yani
canim yok mu yukselme ihtimali yada yapilabilecek bi sey Allah yardimcin olsun insallah yukselir degerlerin umudunu kaybetmeEvet bu üst üste 2.ay
Geçen aydı o canım ama adete 1 hafta kala ovu testinde yumurtlamayı gördüm, sağlık problemlerinden değerlendirememiştik geçen ayGecıktıyse okdr yumurtlsmsmış olsbılırsın
Benim 2. Kimyasal ama benim daha önce kanamalarım durmuyo diye baktırmıştım pıhtılaşma çıkmadı aksi kanım durmuyo sıvı yanı
Senin testin nasıl çıktıSen normal kan testlerinden mi bahsediyorsun acaba aptt ye falan bakılan. Bende onlar zannediyordum fakat bu kan pıhtılaşması ile ilgili çok farklı genetik testler yapılıyor sonuçları en az 10-15 günde çıkıyor.
Canım burada bir özel var. Onda da sıra çok. aylar öncesi randevu gerekiyor. Devlet de aynı şekilde gidince de hepsi olur dene diyor diyorum olmuyor. Dene olur diyorlardı. Bu sene biri direk tüp bebek dedi. Diğeri yine olur dene dedi. Özel muayenehaneye gidebilirim belki.Başka doktora da gitseydin canım bi neden çektirmediler ki
Hangi şehirdesinki canımCanım burada bir özel var. Onda da sıra çok. aylar öncesi randevu gerekiyor. Devlet de aynı şekilde gidince de hepsi olur dene diyor diyorum olmuyor. Dene olur diyorlardı. Bu sene biri direk tüp bebek dedi. Diğeri yine olur dene dedi. Özel muayenehaneye gidebilirim belki.
Programla takip edilebileceğini sanmıyorum canım youtube den videolar izleyip kullanımını öğrenebilirsin. Yada at buraya ben yardımcı olayımİndirdim fakat ingilizce olduğu için aklım karışır yaa
Muğla merkezdeyim.Hangi şehirdesinki canım
Adete 1 gün kala yumurtlayanlar bile var :) olabilir neden olmasın kikizlar sizce adete 8 gun kala ovulasyon olabilir mi adetim 28 gunde olur o yuzden olmaz heralde demi?
Ahh bende ilçede oturuyorum ne doktor var ne bişey sadece Özelde yaşlı bi erkek doktor var imkanın varsa başka şehirlerdeki hastanelere görün canım Ankara doktorları çok iyiymişMuğla merkezdeyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?