Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar bu da benim bugünki ovulasyonum.sol kasigimda hafif bir dolgunlyk regli olacakmis gibi sızı var acaba yumurtluyormuyum. Bugun 18.gun .dun degerlendirdik bugundemi olsa yoksa yarin olsa dahami iyi.

Eş zamanlı ovu testi de yapacak mısın? Testler ne kadar işe yarıyo görmüş olurduk. Bence zamanlama iyi. Yumrta boyutuna bakıp sana gelmen için gün söyler.

Kizlar bu da benim bugünki ovulasyonum.sol kasigimda hafif bir dolgunlyk regli olacakmis gibi sızı var acaba yumurtluyormuyum. Bugun 18.gun .dun degerlendirdik bugundemi olsa yoksa yarin olsa dahami iyi. Eki Görüntüle 2249450
Dünki daha mı silikti? Muhtemelen yarın pik olur. Dün daha koyuysa da çatlamış canım.

Kişiden kişiye değşiyor kızlar kimisi bazı aylar piki bile yakalamıyo kiminde iki gün pikte kalıyo . Mesela bende. Yani lh artısından 24-36 saat arası çatlar deniyor ya aslında aralık daha fazla. Ortalama bi değer veriliyor. Belki sen dün sabah test yaptıktan sonra akşam saatlerinde lh arttı ama sen sabahki teste kadar bilmiyodun, bu durumda bu akşam da çatlayacak olabilir.. test 24 saatte bir yapıldığı için tam ne zaman lh arttı bilemiyoruz. Ve çatladıktan sonra girilen ilişkiden hamilelik oluşma ihtimali çok düşük olduğu için lh ın arttığı o 24-48 saati asıl değerlendrmek gerekiyo. Spermin kanala ulasıp döleyebilcek yetiye gelmesi bile bir süre alıyomuş ve belki o arada yumurta ölüyor bile, sonucta saate göre de ilişkiye giremeyiz ki silikleşme olduktan sonraki son ilişki biraz hiç yoktan iyidir bi deneyelim ilişkisi oluyor yanii :)

Eş zamanlı ovu testi de yapacak mısın? Testler ne kadar işe yarıyo görmüş olurduk. Bence zamanlama iyi. Yumrta boyutuna bakıp sana gelmen için gün söyler.
Yapıcam bakalım testler dogrumu cnm ama dr amgıttıkren sonra basların testlere 12. Gunden sonra bakalım sonra erken harcanıyorlar bkalom nasıl olcak sen naptın

Yapıcam bakalım testler dogrumu cnm ama dr amgıttıkren sonra basların testlere 12. Gunden sonra bakalım sonra erken harcanıyorlar bkalom nasıl olcak sen naptın
Benim reglimin 4.günü bugün bu ay yine ovulasyon testi deniycem olmazsa önümzdeki ay hormon tahlillerimi yaptırıcam

Biraz da kendini rahat bırakmak önemli biliyosnuz bu ay umarım yine iki aydır olduğu gibi geç yumrtlarım :) çünkü öyle olrsa tatil haftamıza gelicek hesaplarıma göre. Nisandan umutluyum ne bileyim işte hem en sevdiğim aydır hem de evlendiğmz ay

Ayy bu isler cok zor cok

Benim reglimin 4.günü bugün bu ay yine ovulasyon testi deniycem olmazsa önümzdeki ay hormon tahlillerimi yaptırıcam
Ikı gun aramız bar arka arkayız senle cnm bakalım buay neker olcak kafamızı bosaltıp bıraz daha rahat olmaya calısalım buay yasadece bebek ıcın olmasın sırf ona odaklanınca cok sıkıntı oluyor ınsan gerılıyor cok hakkımızda ıns hayırlısı bakalım yumurta takıbım ne olcak ben sımdıden ıncır be havuca basladım

Bızımde 3 nısanda 3 yıl dolcak ıns ugurlu gelır buay

Gittikce koyulaşması gerekmiyormu bunun ya neden silikleşiyor kızlar ilk defa bu ay başladım ovulasyon takibine

Eklentiler

• 20190323_164229.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 30
Senin testin nasıl çıktı olite ??

238, 5 çıktı Allaha şükür bugünde dr a gittik şuan herşey güzel gözüküyor. Kan pıhtılaşmasını sordum o kalp sesi duyulmayan düştüklerde oluyor dedi seninkinin kalp sesini duymuştuk fakat kalbinde sorun olduğu için kalbi durdu diyor. Bakalım Allahtan hayırlısı

Gittikce koyulaşması gerekmiyormu bunun ya neden silikleşiyor kızlar ilk defa bu ay başladım ovulasyon takibine

Canim benimde aynisi oldu 12 ve 13.günde koyulasir gibi oldu sonraki günler siliklesti bugun 18.gün tekrar koyulasmaya basladi. Ne olur ne olmaz sen gün aşırı degerlendir ve test yapmayi birakma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…