- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
- 548
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #8.721
Eş zamanlı ovu testi de yapacak mısın? Testler ne kadar işe yarıyo görmüş olurduk. Bence zamanlama iyi. Yumrta boyutuna bakıp sana gelmen için gün söyler.Kızlar nasılsınız benım 6. Gun bugun artık bat bıtıyor haftaya cuma dr randevum var yumurta takıbınde olcam buay ben 23. Gunden sonra degerlendırmeyı bırakıyordum hanı yumurtlamayı gorunce bırakmamak mı lazım acaba adete cok yakın mı yumurtluyorum yada bır sorun var olmadı nasıp 12. Gunum olcak erken mı acaba
Dünki daha mı silikti? Muhtemelen yarın pik olur. Dün daha koyuysa da çatlamış canım.Kizlar bu da benim bugünki ovulasyonum.sol kasigimda hafif bir dolgunlyk regli olacakmis gibi sızı var acaba yumurtluyormuyum. Bugun 18.gun .dun degerlendirdik bugundemi olsa yoksa yarin olsa dahami iyi. Eki Görüntüle 2249450
Dünki daha mı silikti? Muhtemelen yarın pik olur. Dün daha koyuysa da çatlamış canım.
Elinde fazla varsa akşam 8e doğru bidaha test yapıp ona göre karar verebilirsin. Dediğin gibi belki bu gece çatlar allah korusun kaçırabilirsiniz de.Dun cok cok silikti.sol kasigimda agriyor acaba bugünudemi degerlendirsem.
Dun cok cok silikti.sol kasigimda agriyor acaba bugünudemi degerlendirsem.
Yapıcam bakalım testler dogrumu cnm ama dr amgıttıkren sonra basların testlere 12. Gunden sonra bakalım sonra erken harcanıyorlar bkalom nasıl olcak sen naptınEş zamanlı ovu testi de yapacak mısın? Testler ne kadar işe yarıyo görmüş olurduk. Bence zamanlama iyi. Yumrta boyutuna bakıp sana gelmen için gün söyler.
Benim reglimin 4.günü bugün bu ay yine ovulasyon testi deniycem olmazsa önümzdeki ay hormon tahlillerimi yaptırıcamYapıcam bakalım testler dogrumu cnm ama dr amgıttıkren sonra basların testlere 12. Gunden sonra bakalım sonra erken harcanıyorlar bkalom nasıl olcak sen naptın
Kişiden kişiye değşiyor kızlar kimisi bazı aylar piki bile yakalamıyo kiminde iki gün pikte kalıyo . Mesela bende. Yani lh artısından 24-36 saat arası çatlar deniyor ya aslında aralık daha fazla. Ortalama bi değer veriliyor. Belki sen dün sabah test yaptıktan sonra akşam saatlerinde lh arttı ama sen sabahki teste kadar bilmiyodun, bu durumda bu akşam da çatlayacak olabilir.. test 24 saatte bir yapıldığı için tam ne zaman lh arttı bilemiyoruz. Ve çatladıktan sonra girilen ilişkiden hamilelik oluşma ihtimali çok düşük olduğu için lh ın arttığı o 24-48 saati asıl değerlendrmek gerekiyo. Spermin kanala ulasıp döleyebilcek yetiye gelmesi bile bir süre alıyomuş ve belki o arada yumurta ölüyor bile, sonucta saate göre de ilişkiye giremeyiz kisilikleşme olduktan sonraki son ilişki biraz hiç yoktan iyidir bi deneyelim ilişkisi oluyor yanii :)
Ikı gun aramız bar arka arkayız senle cnm bakalım buay neker olcak kafamızı bosaltıp bıraz daha rahat olmaya calısalım buay yasadece bebek ıcın olmasın sırf ona odaklanınca cok sıkıntı oluyor ınsan gerılıyor cok hakkımızda ıns hayırlısı bakalım yumurta takıbım ne olcak ben sımdıden ıncır be havuca basladımBenim reglimin 4.günü bugün bu ay yine ovulasyon testi deniycem olmazsa önümzdeki ay hormon tahlillerimi yaptırıcam
Bızımde 3 nısanda 3 yıl dolcak ıns ugurlu gelır buayBiraz da kendini rahat bırakmak önemli biliyosnuz bu ay umarım yine iki aydır olduğu gibi geç yumrtlarım :) çünkü öyle olrsa tatil haftamıza gelicek hesaplarıma göre. Nisandan umutluyum ne bileyim işte hem en sevdiğim aydır hem de evlendiğmz ay
inşallah ya güzel düşünelim güzel olsunBızımde 3 nısanda 3 yıl dolcak ıns ugurlu gelır buay
Sivi alimina dikkat ediyormusun.Gittikce koyulaşması gerekmiyormu bunun ya neden silikleşiyor kızlarilk defa bu ay başladım ovulasyon takibine
Senin testin nasıl çıktıolite ??
Evet en az 2 saat sıvı almıyorumSivi alimina dikkat ediyormusun.
Gittikce koyulaşması gerekmiyormu bunun ya neden silikleşiyor kızlarilk defa bu ay başladım ovulasyon takibine
Teste yine devam et ama gün aşırı birlikteliğide ihmal etme . Bazen pik olunca kırmızı çizgiler eşit olmuyor bira daha silik oluyor. Akıntınıda kontrol et .Evet en az 2 saat sıvı almıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?