- 19 Kasım 2018
- 31
- 22
- 3
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #8.741
Kızlar selam, bugün yumurtlamadan sonra 7. günüm, 2 gün öncesi yumurtlama günü ve ertesi günü değerlendirdik, kısmet artık. 3 gündür falan kasıklarım ağrıyordu bugün kesildi. Galiba yine olmadıbana da dua edin lütfen. Şey soracaktım, pesi günü, adetimin 22. günü kan tahlili yaptırıcam da progesteron kaç çıkması gerekiyordu eğer yumurtlama olduysa? 10 üstü müydü 5 üstü müydü? Bilen var mı acaba?
Kalıtelı yumurtlama 10 ustundıyolar altı cıksada yunurtlama olmus demekKızlar selam, bugün yumurtlamadan sonra 7. günüm, 2 gün öncesi yumurtlama günü ve ertesi günü değerlendirdik, kısmet artık. 3 gündür falan kasıklarım ağrıyordu bugün kesildi. Galiba yine olmadıbana da dua edin lütfen. Şey soracaktım, pesi günü, adetimin 22. günü kan tahlili yaptırıcam da progesteron kaç çıkması gerekiyordu eğer yumurtlama olduysa? 10 üstü müydü 5 üstü müydü? Bilen var mı acaba?
İnsaallah doktor 2 ay sure verdi haziranda da adet olursam bu kez adetli muayene olucam bunun nedenini bilen var mi?İnşallah bu ay da hamile kalırsın canım
Canım adetinin 3 günü değerlendirme yapıyorlar. Rahim duvar kalınlığı ve hormon sonuçları ve yumurtaların durumu adetliyken değerlendiriliyor. Adet sonrası yumurtlama dönemine gireceğinden hormonlar ve rahim duvarı gün gün değişir.İnsaallah doktor 2 ay sure verdi haziranda da adet olursam bu kez adetli muayene olucam bunun nedenini bilen var mi?
Öylemi tamm canım sağol markası ne senin testinCanim benimde aynisi oldu 12 ve 13.günde koyulasir gibi oldu sonraki günler siliklesti bugun 18.gün tekrar koyulasmaya basladi. Ne olur ne olmaz sen gün aşırı degerlendir ve test yapmayi birakma
Akıntıdan nasıl kontrol ediliyor kiTeste yine devam et ama gün aşırı birlikteliğide ihmal etme . Bazen pik olunca kırmızı çizgiler eşit olmuyor bira daha silik oluyor. Akıntınıda kontrol et .
Yani ikisi aynı koyulukta olmasada yumurtlama olabiliyormu resmi varsa yuklermisin canım o tam koyulaşmadı dedigin ovulasyon testininKızlar merhaba. Ovulasyon testi deneyimlerimi sizinle paylaşmak istiyorum. Aylarca buradan bilgi alan ve belirtiler arasında boğulan biri olarak eminim birilerine faydam dokunur diye düşünüyorum. 3 aydır ovu testi kullanıyorum ve çok şükür hamileyim. Öncelikle testlerin kesinlikle kullanılmasını tavsiye ediuorum Adetlerim düzenli olmasına rağmen ilk ay 12. Günde, 2. Ay 16. Günde 3. Ay ise 14. Günde yumurtladım. Yani yumurtlama günleri değişebiliyor ve testler bu noktada çok faydalı oluyor. İlk ay t c ile aynıydı gebelik olmadı.2. Ay t c den çok daha koyuydu ama hamile kalamadım. 3. Ay ise t c den daha açıktı yumurtlamadığımı düşündüm çünkü her ay yumurtalıklarımda hissettiğim batmalar olmadı ama hamile kaldım. Yani yumurtladığını hissetmememk ya da testte t çizgisi c den açık olması yada aynı olmaması yumurtlamadığınız anlamanına gelmiyor. Daha koyulaşacağını düşünerek o gün ilişki yaşamadım ama ertesi gün daha açık olunca hemen değerlendirdim. Yani yumurtladığım gün tek ilişki oldu. Bu arada belirti aramadım zaten yoktu da. Sadece 6. Gün sabahı yatakta gerinirken bir anda yumurtalığıma bıçak saplanır gibi oldu. Diğer belirtiler varsa da dikkate almadım cünkü geçen 4 ay boyunca yaşadım hepsini. Yumurtlamadan 9 gün sonra ovu testi yaptım ve tertemiz tek çizgi çıktı. Ertesi gün erken gebelik yaptım açık pembr çizgi çıktı.Gayet belirgindi.Bu arada 28 günde adet görüyorum Yani pozitifi yumurtlamadan 10 gün sonra bata 4 kala gördüm. Yani ovulasyon testi herkeste gebelik göstermiyor. Tüm kalbimle Rabbimin size de sağlıkla nasip etmesini diliyorum.
Hayırlı olsun hamileliğin canım Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah darısı başımıza inşallahKızlar merhaba. Ovulasyon testi deneyimlerimi sizinle paylaşmak istiyorum. Aylarca buradan bilgi alan ve belirtiler arasında boğulan biri olarak eminim birilerine faydam dokunur diye düşünüyorum. 3 aydır ovu testi kullanıyorum ve çok şükür hamileyim. Öncelikle testlerin kesinlikle kullanılmasını tavsiye ediuorum Adetlerim düzenli olmasına rağmen ilk ay 12. Günde, 2. Ay 16. Günde 3. Ay ise 14. Günde yumurtladım. Yani yumurtlama günleri değişebiliyor ve testler bu noktada çok faydalı oluyor. İlk ay t c ile aynıydı gebelik olmadı.2. Ay t c den çok daha koyuydu ama hamile kalamadım. 3. Ay ise t c den daha açıktı yumurtlamadığımı düşündüm çünkü her ay yumurtalıklarımda hissettiğim batmalar olmadı ama hamile kaldım. Yani yumurtladığını hissetmememk ya da testte t çizgisi c den açık olması yada aynı olmaması yumurtlamadığınız anlamanına gelmiyor. Daha koyulaşacağını düşünerek o gün ilişki yaşamadım ama ertesi gün daha açık olunca hemen değerlendirdim. Yani yumurtladığım gün tek ilişki oldu. Bu arada belirti aramadım zaten yoktu da. Sadece 6. Gün sabahı yatakta gerinirken bir anda yumurtalığıma bıçak saplanır gibi oldu. Diğer belirtiler varsa da dikkate almadım cünkü geçen 4 ay boyunca yaşadım hepsini. Yumurtlamadan 9 gün sonra ovu testi yaptım ve tertemiz tek çizgi çıktı. Ertesi gün erken gebelik yaptım açık pembr çizgi çıktı.Gayet belirgindi.Bu arada 28 günde adet görüyorum Yani pozitifi yumurtlamadan 10 gün sonra bata 4 kala gördüm. Yani ovulasyon testi herkeste gebelik göstermiyor. Tüm kalbimle Rabbimin size de sağlıkla nasip etmesini diliyorum.
Yumurta aki kivamindaki akinti daha akiskan ve daha seffaf buda yunurtlamanin olucaginin gostergesi. Eger camasirinda gormuyorsan her tuvalette elinle kontrol edebilirsinAkıntıdan nasıl kontrol ediliyor ki
Sağol canım teşekkür ederimYumurta aki kivamindaki akinti daha akiskan ve daha seffaf buda yunurtlamanin olucaginin gostergesi. Eger camasirinda gormuyorsan her tuvalette elinle kontrol edebilirsin
Hormon testinin verdim adetimin 3. Gunu .Bunun faydasi nedir ya acmaktan utanmaktan yoruldum insaallah dilyen herkes kavusurCanım adetinin 3 günü değerlendirme yapıyorlar. Rahim duvar kalınlığı ve hormon sonuçları ve yumurtaların durumu adetliyken değerlendiriliyor. Adet sonrası yumurtlama dönemine gireceğinden hormonlar ve rahim duvarı gün gün değişir.
Canım rahim duvar kalınlığına bakarlar muhtemelen.Hormon testinin verdim adetimin 3. Gunu .Bunun faydasi nedir ya acmaktan utanmaktan yoruldum insaallah dilyen herkes kavusur
Amin canım benim hepimize sağlıkla kavuşsun bebişler inşallahHayırlı olsun hamileliğin canım Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah darısı başımıza inşallah ☺
Evwt canım kesinlikle oluyor. Gebelik olan testi yüklüuorumYani ikisi aynı koyulukta olmasada yumurtlama olabiliyormu resmi varsa yuklermisin canım o tam koyulaşmadı dedigin ovulasyon testinin
Canım yükleyemedim yaaYani ikisi aynı koyulukta olmasada yumurtlama olabiliyormu resmi varsa yuklermisin canım o tam koyulaşmadı dedigin ovulasyon testinin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?