Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gittikçe koyulaşıyor canım henüz pik olmamış

Bana kalırsa değerlendir canım.

Evet canım bugünü değerlendirin yarında test yap benim iki gün sürmüştü yumurtlama çünkü belki sende de olabilir

Evet canim benim zaten yumurtanin catlama problemi var. Gecen 2 ayda catlama igneside yaptirdim catlamadi kist oldu insallah bu sefer catlar.

Evet canım öyledir. Yani aynı kouulukta bile değildi. Tabi ki koyuydu ama eşit değildi. Önceki aylarda eşit yada daha koyu olmuştu. Bu ay olmadı hatta yumurtlamadım diye üzülmüştüm.
Benimde ilk denemem oyuzden acemiyim biraz teşekkür ederim bebisiniz hayırlı olsun buarada rabbim sağlıcakla kucaginiza almayi nasip etsin

Canım her doktor aşağıdan bakmıyor. Genelde kadın doktorlar sürekli aşağıdan bakıyor. Ben hormon için gittiğimde yumurta sayıma üsten baktılar ve kan aldı.
Bende kadin olmasa bu kadar rahat olamazdim erkege bu surecte gitmek zor olurdu utancima zaten bayana bile zorlandim daha bunun uzun bir sureci var belkide

Kızlar size bişey söylucem .hani burdan bazı arkadaşlar benim LH silik çizgi yine çıktı dediğimde ,vücudumuzda LH hormonu her zaman olduğu için silik çıkması normal dendi ama geçen gün yaptığımda 2.cizgi hiç çıkmadı. ..benim adete 5 gün kaldı ...benim gibi batı yakın olan varmı. ? Beraber takip edelim

canim benimde bata 6 gun kaldi bende hep silik gordum ama biraktim takip etmeyi

canim benimde bata 6 gun kaldi bende hep silik gordum ama biraktim takip etmeyi

Cnm ben artık takip etmiyom. Ben pik görmüştüm 14 15 inde ...ama ben işte merak edip yapmıştım 21 i gibi hiç çizgi yok...Bu ne demek o zamn.? Bi de sen de ovu testi erken hamilelik için yaptin mi? Ben bugun yapsam ya da yarin çıkar mı ki

ben hamilelik icin denemedim ama bi cok kisiyi okudum bu sekilde hamile oldugunu ogrenen. sadece bi kisiden duydum hamile oldugu halde cikmayan. o yuzden yuzde yuz degil hic bi sey bence. ben yumurtlama goremedim bu ay o yuzden cok umudumda yok ama bildigim kadariyla batina 5 gun kaldiysa erken gebelik testinde ogrenebilirsin daha bakmayim diyosan bi kac gun sonda ovulasyon testinde bi dene istersen

anka3334 cnm işte bakalım. ..hepimız hamile oluruz....sen denemedin mi hiç. ? İnş olur cnm...ben de hiç belirti yok ara ara bugün kasiklarima ağrı girdi girdim çıktı. .adet öncesi gibi değil anlık girdi çıktı. Anlamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…