- 26 Şubat 2019
- 3.370
- 3.401
- 133
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #8.761
Gittikçe koyulaşıyor canım henüz pik olmamışArkadaşlar merhaba
Benim adetlerim düzensiz. 2 ayda görüyorum ilaçsız. 4 aşılama yaptırdım. 3. Kimyasal gebelik olmuştu. Geçen ay soğan kürü yaptım 12 gün. Bu ay adetimin 1-10. Günü arası sabahları adaçayı içtim. Akşamları civanperçemi +Aslan pençesi +çoban çantası karışımı içip bıraktım. Soğan kürü adetimin 7.günü başladım ve 10 gün kullanarak bıraktım. Şuan yeşil çay içiyorum ve ovulasyon testinde ilk defa böyle bir sonuç aldım. Benim lh bir yükselip bir indiği için pek bir yanıt alamıyordum bu testten. Şuan yumurtlama zamanı ile sanki uyumlu gidiyor Lh pik yaptı. Bu ot çaylarını bırakmayı düşünmüyorum. Ve bitkilere bir süre daha devam edeceğim.
Yorumunuz nedir testimi ek yaptım kızlar?Eki Görüntüle 2249843
Bana kalırsa değerlendir canım.Arkadaşlar merhaba
Benim adetlerim düzensiz. 2 ayda görüyorum ilaçsız. 4 aşılama yaptırdım. 3. Kimyasal gebelik olmuştu. Geçen ay soğan kürü yaptım 12 gün. Bu ay adetimin 1-10. Günü arası sabahları adaçayı içtim. Akşamları civanperçemi +Aslan pençesi +çoban çantası karışımı içip bıraktım. Soğan kürü adetimin 7.günü başladım ve 10 gün kullanarak bıraktım. Şuan yeşil çay içiyorum ve ovulasyon testinde ilk defa böyle bir sonuç aldım. Benim lh bir yükselip bir indiği için pek bir yanıt alamıyordum bu testten. Şuan yumurtlama zamanı ile sanki uyumlu gidiyor Lh pik yaptı. Bu ot çaylarını bırakmayı düşünmüyorum. Ve bitkilere bir süre daha devam edeceğim.
Yorumunuz nedir testimi ek yaptım kızlar?Eki Görüntüle 2249843
Önemli degil canım bendede hafif koyulaşıp siliklestide oylemi diye merak etmistimCanım yükleyemedim yaa
Evet canım öyledir. Yani aynı kouulukta bile değildi. Tabi ki koyuydu ama eşit değildi. Önceki aylarda eşit yada daha koyu olmuştu. Bu ay olmadı hatta yumurtlamadım diye üzülmüştüm.Önemli degil canım bendede hafif koyulaşıp siliklestide oylemi diye merak etmistim
Evet canım bugünü değerlendirin yarında test yap benim iki gün sürmüştü yumurtlama çünkü belki sende de olabilirKizlar 19.günki ovulasyon testim bu.pik mi yoksa daha mi koyu olmaliEki Görüntüle 2249858
Evet canım bugünü değerlendirin yarında test yap benim iki gün sürmüştü yumurtlama çünkü belki sende de olabilir
Benimde ilk denemem oyuzden acemiyim biraz teşekkür ederim bebisiniz hayırlı olsun buarada rabbim sağlıcakla kucaginiza almayi nasip etsinEvet canım öyledir. Yani aynı kouulukta bile değildi. Tabi ki koyuydu ama eşit değildi. Önceki aylarda eşit yada daha koyu olmuştu. Bu ay olmadı hatta yumurtlamadım diye üzülmüştüm.
Çatlama için havuç suyu çok iyiymiş canım araştırıp yap istersenEvet canim benim zaten yumurtanin catlama problemi var. Gecen 2 ayda catlama igneside yaptirdim catlamadi kist oldu insallah bu sefer catlar.
anladım tesekkurlerCanım rahim duvar kalınlığına bakarlar muhtemelen.
Pike çok yakın canım bugünü ve yarını es geçme.Kizlar 19.günki ovulasyon testim bu.pik mi yoksa daha mi koyu olmaliEki Görüntüle 2249858
Canım her doktor aşağıdan bakmıyor. Genelde kadın doktorlar sürekli aşağıdan bakıyor. Ben hormon için gittiğimde yumurta sayıma üsten baktılar ve kan aldı.anladım tesekkurler
Pike çok yakın canım bugünü ve yarını es geçme.
Bende kadin olmasa bu kadar rahat olamazdim erkege bu surecte gitmek zor olurdu utancima zaten bayana bile zorlandim daha bunun uzun bir sureci var belkideCanım her doktor aşağıdan bakmıyor. Genelde kadın doktorlar sürekli aşağıdan bakıyor. Ben hormon için gittiğimde yumurta sayıma üsten baktılar ve kan aldı.
Allah uzun süre bekletmez inşallah.Bende kadin olmasa bu kadar rahat olamazdim erkege bu surecte gitmek zor olurdu utancima zaten bayana bile zorlandim daha bunun uzun bir sureci var belkide
canim benimde bata 6 gun kaldi bende hep silik gordum ama biraktim takip etmeyiKızlar size bişey söylucem .hani burdan bazı arkadaşlar benim LH silik çizgi yine çıktı dediğimde ,vücudumuzda LH hormonu her zaman olduğu için silik çıkması normal dendi ama geçen gün yaptığımda 2.cizgi hiç çıkmadı. ..benim adete 5 gün kaldı ...benim gibi batı yakın olan varmı. ? Beraber takip edelim
canim benimde bata 6 gun kaldi bende hep silik gordum ama biraktim takip etmeyi
ben hamilelik icin denemedim ama bi cok kisiyi okudum bu sekilde hamile oldugunu ogrenen. sadece bi kisiden duydum hamile oldugu halde cikmayan. o yuzden yuzde yuz degil hic bi sey bence. ben yumurtlama goremedim bu ay o yuzden cok umudumda yok ama bildigim kadariyla batina 5 gun kaldiysa erken gebelik testinde ogrenebilirsin daha bakmayim diyosan bi kac gun sonda ovulasyon testinde bi dene istersenCnm ben artık takip etmiyom. Ben pik görmüştüm 14 15 inde ...ama ben işte merak edip yapmıştım 21 i gibi hiç çizgi yok...Bu ne demek o zamn.? Bi de sen de ovu testi erken hamilelik için yaptin mi? Ben bugun yapsam ya da yarin çıkar mı ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?