Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım bende yumurtlamadan 9 gün sonra ovu testi yaptım silik ötesi çıktı t çizgisi. Ertesi gün aynı markanın erken gebeliğini yaptım açık pembe çıktı. 2 gün sonra normal gebelik testini yaptım gayet net çıktı.

benim de midem cok hassas parfum bile sıkamiyorum artik basim agriyo ve uyukluyorum ama belkide kendimi cok dinliyorum olsun istiyorum diyede pek onemsemiyorum belirtileri zaten dedigim gibi yumurtlama goremedigimden iliskiyi duzenli yasamadik ama hayirlisi diyorum verecek olan Allah o isterse olmustur belkide. insallah cok beklemeden bebislere kavusuruz

Kızlar ovu testiyle gebelik nasıl öğrenilir ilk idrarla mi yapılıyor test ben şimdi yaptım bir aydır belli aralıklarla erkek bebeğe hamile olduğumu görüyorum sürekli bat 7gun geçti bir gün önce gebelik testi yaptım negatif di

Eklentiler

• IMG_20190324_224621.webp
    55,3 KB · Görüntüleme: 59
Merhaba bende ovulasyon takibi ile 2. Ayda gebe kalanlardanım canım. Benimde yumurtlamadan sonraki günler yok denecek kadar azdı sıvı alımına dikkat etmemiş olabilirmisin acaba ?

Gebelik testini battan 1 gün önce mi yaptın? Eğer öyleyse geç döllenmede çıkmaz.

Hiç belirtim yok .zaten testler alıp göresim bile yok...ben de başlarda sizin gibi heyecanliydim ama insan bazı şeyler yaşayıp yipraninca hiç artık bom boş oluyo .ne bileyim.her ay hüsran hep husran

Hiç belirtim yok .zaten testler alıp göresim bile yok...ben de başlarda sizin gibi heyecanliydim ama insan bazı şeyler yaşayıp yipraninca hiç artık bom boş oluyo .ne bileyim.her ay hüsran hep husran
Hep aynı dertten müzdaribiz ama yapcka bişey yok canım artık üzülmemeyi öğrencez sen ne zamandır bebek istiyorsun

Günaydin kizlar bu ay ates olcuyorum ve ovulasyon testi kullaniyorum bugun 19.gunum ovulasyon testim hep silik cikiyordu bugun biraz daha koyu sanki

Eklentiler

• 20190326_103758.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 39
Günaydin kizlar bu ay ates olcuyorum ve ovulasyon testi kullaniyorum bugun 19.gunum ovulasyon testim hep silik cikiyordu bugun biraz daha koyu sanki
evet canım sıvı alımına dikkat et akşam üzeri bi daha yap bakalım daha da koyulaşma olacak mı takip et

Hepimizi insallah cidden Rabbim herkese sabir versin bekleme sureci cok zor onun bunun aylarini sayar ildum au gun doguracak diye kafayi mi yedim ne
Yok canım. Çok istediğin için oluyor böyle kafana takıyorsun. Biraz rahat bırak kendini. Çok şükür neden de tespit edildi. Önün daha berrak şimdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…