- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #8.801
Olmaz diyede korktugum icin bide her ay ayni seyleri yasadigim icin sanki hep oyle olcakmis gibi geliyorYok canım. Çok istediğin için oluyor böyle kafana takıyorsun. Biraz rahat bırak kendini. Çok şükür neden de tespit edildi. Önün daha berrak şimdi.
Akıntı başladıktan iki üç gün sonra pozitif olmuştu benim. Yumurtlama yaklaşınca ıslaklık artıyo, verimli günler başladı demek oluyo.. o ıslaklık spermlerin daha uzun süre yaşamasını sağlıycak. Bikaç gün içinde pozitifi görürsün diye düşünüyorum. İki adet arası 35 gün civarıysa bu aralar yumurtlaman normal. Ben iki aydır 18.gün yumurtlayıp 32.gün adet oldumKızlar ovulasyon takinbindeyim 19. Gunum testler ya silik yada hafif bi çizgi beliriyor burdan bi arkadaşta akıntı takibinde yap demisti onuda yapıyorum aksam dan beri akintim var denildigi gibi yumurta akı gibi şeffaf ve sunen sevindim dedim yumurtlama olcak sanırım sabahı bekledim test yapmak için şimdi ovu testi yaptım 2. Çizgi neredeyse görünmüyo bile
Ben bu ay biraz kendi haline bırakayım diyorum buraya da pek girmiyorum yoksa düşünce balonumda hep yumurtalar spermler geziyor :)) umarım herşey çok iyi çıkarKızlar nasılsınız benım 10. Gunum yarın dr a gıdecegım bugun esım gıdıcek dr a sızler nabıyorsunuz durumlar nasıl sohbet edelım azcık
Burda bi kaç kişi yazmıştı gebelik olunca koyulaşıyor diyorlar ama bilmiyorum yinede gebelik testin varsa bi yap bakalımMerhaba kızlar bişey sorucam sizlere bat 4 gün kala ovülasyonda silik bi çizgi çıktı 3 gün kala akşam 7:30 gibi yaptım biraz koyulaşmıştı 10:30 gibi tekrar yaptım daha da koyuydu daha önce denemedim hiç dün ayrıca erken gebelik testi yapmıştım sabah negatifti şuan bat 2
Benimde bat 2, bende ovülasyon testi ile takip ediyorum, sanki git gide koyulaşmaya başladı. Akşama tekrar yapacağım. Dün benimde gebelik testim negatif çıktı. Sabredemiyoruz bir türlü yaaa...Merhaba kızlar bişey sorucam sizlere bat 4 gün kala ovülasyonda silik bi çizgi çıktı 3 gün kala akşam 7:30 gibi yaptım biraz koyulaşmıştı 10:30 gibi tekrar yaptım daha da koyuydu daha önce denemedim hiç dün ayrıca erken gebelik testi yapmıştım sabah negatifti şuan bat 2
evet iki adet arasi 35 gün ortalama bende silik gorunce üzülmüştüm neyse ozaman teste devam sağolasın canımAkıntı başladıktan iki üç gün sonra pozitif olmuştu benim. Yumurtlama yaklaşınca ıslaklık artıyo, verimli günler başladı demek oluyo.. o ıslaklık spermlerin daha uzun süre yaşamasını sağlıycak. Bikaç gün içinde pozitifi görürsün diye düşünüyorum. İki adet arası 35 gün civarıysa bu aralar yumurtlaman normal. Ben iki aydır 18.gün yumurtlayıp 32.gün adet oldum
Dün sabah erken gebelik yapmıştım negatifti akşamda koyulaştığını gördüm bugün akşam yapıcam ovülasyon daha koyu çıkarsa gebelik testi yapıcam canım ama dün kini 2 saat arayla yaptım daha koyu oldu ona anlam veremedimBurda bi kaç kişi yazmıştı gebelik olunca koyulaşıyor diyorlar ama bilmiyorum yinede gebelik testin varsa bi yap bakalım
Benimde bat 2, bende ovülasyon testi ile takip ediyorum, sanki git gide koyulaşmaya başladı. Akşama tekrar yapacağım. Dün benimde gebelik testim negatif çıktı. Sabredemiyoruz bir türlü yaaa...
Bende aynı gırmıyorum fazla bıraz daha rahat olalım bakalım beler olcak hakkımızda hayırlısıBen bu ay biraz kendi haline bırakayım diyorum buraya da pek girmiyorum yoksa düşünce balonumda hep yumurtalar spermler geziyor :)) umarım herşey çok iyi çıkar
Yumurtlama gununu biliyosan gebelik testi için yumurtlamadan en az 12 gün geçtikten sonra gosteriyormus erken gebelik testimi yaptin yoksa normalmiDün sabah erken gebelik yapmıştım negatifti akşamda koyulaştığını gördüm bugün akşam yapıcam ovülasyon daha koyu çıkarsa gebelik testi yapıcam canım ama dün kini 2 saat arayla yaptım daha koyu oldu ona anlam veremedim
Yumurtlama gununu biliyosan gebelik testi için yumurtlamadan en az 12 gün geçtikten sonra gosteriyormus erken gebelik testimi yaptin yoksa normalmi
Hayırlısı olsun canımm ınşaallah hamilesindir bende takip yapıyorum bu ay 19. Gunum ama çift cizgiyi göremedim daha ama akşamdan beri akintim var şimdide adet olcakmisim gibi kasiklarim agriyoHayır bilmiyorum yumurta takibi yapmadım yeni aldım diğer ay yapmak için, adetim düzenli takvimin gösterdiği günleri değerlendirdik, evet erken gebelik testi yaptım
Hayırlısı olsun canımm ınşaallah hamilesindir bende takip yapıyorum bu ay 19. Gunum ama çift cizgiyi göremedim daha ama akşamdan beri akintim var şimdide adet olcakmisim gibi kasiklarim agriyo
Hep silik çizgi gördüm sanırım oyle geç yumurtluyorum çünkü adetinde 3 5 gun gecikir hepHiç mi görünmedi canım geç yumurtluyo olabilirsin
Hep silik çizgi gördüm sanırım oyle geç yumurtluyorum çünkü adetinde 3 5 gun gecikir hep
Aynen devam edicem bakalımOlabilir canım sen yapmaya devam et,şüpelendiğin günleri değerlendir yinede
Yok düzensiz sayilmazdi düşük yaptim subatta 36.gun adet oldum bundan sonra duzen bozulursa bilememBende de pko var adet duzenin nasil peki çokmu düzensiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?