Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Malesef beklemek cok zor geliyor umarim ilerleyen gunlerde pozitife döner

Kızlar hayırlı akşamlar birşey soracağım :) ovu testini hiç merak edip sıvı tükettikten sonra yapan varmı? Test nasıl çıkıyor acaba merak ediyorum koyumu silikmi :)

Hayırlı akşamlar kızlar bugun bende ovu testi yaptım cok az silik cıktı t cizgisi ama tabi yanıltıyor olabilir adete 7 gun kaldı bende hem korku hem heyecan var.

Kızlar hayırlı akşamlar birşey soracağım :) ovu testini hiç merak edip sıvı tükettikten sonra yapan varmı? Test nasıl çıkıyor acaba merak ediyorum koyumu silikmi :)

Ben sıvı tükettiğim zaman koyu çıkıyor ama
ben geçenlerde sıvı tüketimine dikkat etmeden yaptım koyu çıktı ama çay meyve suyu falan içmiştim bende seyreltir diye biliyorum normalde hep dikkat ederim minimum bir buçuk saat sıvı almam sonra testimin sıvıdan ötürü öyle çıktığını düşünerek dikkat edip tekrar yaptım aynı çıktı çok bi etkisi olmuyor galiba tabi kişiden kişiye değişiyordur

Ya gebesiniz Ya da sizin testler bozuk

Hahahah onu ben bilmiyodum kimse sorduysam ilk idrarla yap dedi bana
Yok gebelik sabah ilk idrarla lh testi ilk idrarla olmayacak aksam 10dan once yapican.. ama lh ı gebelik icin kullaninca nasil yapilacak o konuda fikrim yok sadece bata yakin ayni koyulukta devam etmesi gerektigini biliyorum cnm.

Yok gebelik sabah ilk idrarla lh testi ilk idrarla olmayacak aksam 10dan once yapican.. ama lh ı gebelik icin kullaninca nasil yapilacak o konuda fikrim yok sadece bata yakin ayni koyulukta devam etmesi gerektigini biliyorum cnm.
Sağol teşekkürler bilgilendirme için yinede ben bilmiyodum gerçekten :) gebe bi arkadaşım adet olacağı gün öylesine yapmıştı onunki anında koyu çıktı gebelikte farketmiyo galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…