- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #8.841
Yok yapmicam tatlım bata 2 günüm var daha bi defa sabredicemCanım ben de önce ovulasyonda anlamıştım. Ancak benim baya koyuydu. Eğer şüphen varsa sabah ilk idrarla da HCG testi yapabilirsin.
Veririm olumlu yada olumsuz mutlakaU
Evet koyulasmis biraz deede bizede haber ver canim
Erken canim 1 günde hcg oranı çok farkediyor erken gecelik testi değilse yaptığın diğer testler ancak bat günü silik çizgi falan anca gösteriyorMerhaba kızlar iyi aksamlar gectıgımız ay kimyasal gebelik gecırdım bu ay umutluydm bata 4 gun kala az once test yaptım negatif gölge bile yok erken mı yapmısım anlamadım gecen ay da 3 gun kala ögrenmıstım. Benım gibi birr durum yasayan var mı aranızda
Inşallah vardır olumlu cvp verirsinVeririm olumlu yada olumsuz mutlaka
CAnım benimde bata 1 kala ovu testim böyleydi. Ertesi sabah gebelik yaptım çift çizgi baya belirgindi. Son kan verdim ve pozitif çıktı. İnşallah seninkide artar hayırlı haberler alırsın. Ovlasyon testleri bata 1 2 gün kala hamilelik varsa gösteriyo
Bugün bata 1 gün var canım, akşama tekrar yapıcam bakalım iyice koyulaştımı. Hayırlısı Rabbimden...CAnım benimde bata 1 kala ovu testim böyleydi. Ertesi sabah gebelik yaptım çift çizgi baya belirgindi. Son kan verdim ve pozitif çıktı. İnşallah seninkide artar hayırlı haberler alırsın. Ovlasyon testleri bata 1 2 gün kala hamilelik varsa gösteriyoEki Görüntüle 2251306
İnşallah canım, hepimze versin güzel Allah'ım...Inşallah vardır olumlu cvp verirsin
Bu sabırsızlıklarımız yüzünden hep olumsuz cevaplar alıyoruz. Bence biraz daha sabret bat günü yaparsın tekrar...Yok erken gebelik degıl normal frelly markaydı. Gectıgımız ay ilk defa ovulasyon testi denedim ve hamıle kaldım ancak sevincim 3 gun surdu kimyasal olarak gecırdım. Bu ay da belirtilerim var yıne yumurtlama takibi yaptım ve önemli gunleri Degerlendırdık ıkı uc gundur adet sancısı gibi arılar giriyor ve kendımı cok yorgun hissediyorum yumurtlamanın uzerınden 13 gun gecti en azından gölge de olsa cıkar diye düşünmştm
sende akşam yapıcaktın nasıl koyulaştımı ovülasyon bende böyleBu sabırsızlıklarımız yüzünden hep olumsuz cevaplar alıyoruz. Bence biraz daha sabret bat günü yaparsın tekrar...
sonuncuda silikleşmiş gibi canım, belki benimde bugün silikleşir bilemiyorum.sende akşam yapıcaktın nasıl koyulaştımı ovülasyon bende böyle
1. 4 gün kala
2. Ve 3. 3 gün kala
4. 2 gün kala sanırım bende yok
Bende son durum bu dün akşamki bakalım bu akşam ne olacak ve yarın bat günüm...
Bende son durum bu dün akşamki bakalım bu akşam ne olacak ve yarın bat günüm...
Bende hergün aynı saatte yaptım canım. Aynen senin gibi işten çıkmadan wc giriyorum. Eve gidince tekrar yemekten önce wc girip yapıyorum. Her akşam 7,30 gibi. Öğlen yemeği saati çoktan geçmiş oluyor. Öğleden sonra içersem 1 bardak çay içiyorum, akşam yemeğini yemeden yapıyorum. Ama bence sende akşm tekrarla bakalım daha da silikleşecekmi. Birde doğru sonuç verdiğini bilmiyorum canım, deniyoruz görücez bakalım... Umutsuzlanma, Allah bilir
İnşallah olmayız ama benim belim kopuyor resmen. Gerçi oğluma hamileliğimde de böyle olmuştum ama insan yinede regl olacağını düşünüyor.Hayırlısı canım tabi, bende akşam denerim o zaman bakalım haberleşiriz yine Yarın zaten regl günü belli olur
İnşallah olmayız ama benim belim kopuyor resmen. Gerçi oğluma hamileliğimde de böyle olmuştum ama insan yinede regl olacağını düşünüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?