Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba kızlar iyi aksamlar gectıgımız ay kimyasal gebelik gecırdım bu ay umutluydm bata 4 gun kala az once test yaptım negatif gölge bile yok erken mı yapmısım anlamadım gecen ay da 3 gun kala ögrenmıstım. Benım gibi birr durum yasayan var mı aranızda

Erken canim 1 günde hcg oranı çok farkediyor erken gecelik testi değilse yaptığın diğer testler ancak bat günü silik çizgi falan anca gösteriyor

Yok erken gebelik degıl normal frelly markaydı. Gectıgımız ay ilk defa ovulasyon testi denedim ve hamıle kaldım ancak sevincim 3 gun surdu kimyasal olarak gecırdım. Bu ay da belirtilerim var yıne yumurtlama takibi yaptım ve önemli gunleri Degerlendırdık ıkı uc gundur adet sancısı gibi arılar giriyor ve kendımı cok yorgun hissediyorum yumurtlamanın uzerınden 13 gun gecti en azından gölge de olsa cıkar diye düşünmştm

Bugün bata 1 gün var canım, akşama tekrar yapıcam bakalım iyice koyulaştımı. Hayırlısı Rabbimden...

Bu sabırsızlıklarımız yüzünden hep olumsuz cevaplar alıyoruz. Bence biraz daha sabret bat günü yaparsın tekrar...

Bu sabırsızlıklarımız yüzünden hep olumsuz cevaplar alıyoruz. Bence biraz daha sabret bat günü yaparsın tekrar...
sende akşam yapıcaktın nasıl koyulaştımı ovülasyon bende böyle
1. 4 gün kala
2. Ve 3. 3 gün kala
4. 2 gün kala sanırım bende yok

Eklentiler

• 03E01EC5-E000-4772-917C-3AD062F0CB92.webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 39
Kızlar dr a gıttım bana alttan muauneyle endeksıyonun bar dedı onu yedavı etmeden hamıle kalma dedı buay korunma verdı rahım agzı yermezlıgı oldugunu sanmam enfeksıyondan kaybetmıs olabılırsın dedı hanılelıkte enfeksıyon sıkı takıp edılcekmıs gercekten hıc ugruna mı yasadım bunları bılmıyorum

Bende son durum bu dün akşamki bakalım bu akşam ne olacak ve yarın bat günüm...

Evet canım silikleşiyo gibi, sende koyulaşmış bugün belli olur dediğin gibi bide sen nasıl yapıyosun ben işten çıkmadan önce giriyorum sonra eve gidene kadar bişey yiyip içmiyorum 2 saat sonra testi yapıyorum dahamı fazla beklemeliyim acaba

Bende hergün aynı saatte yaptım canım. Aynen senin gibi işten çıkmadan wc giriyorum. Eve gidince tekrar yemekten önce wc girip yapıyorum. Her akşam 7,30 gibi. Öğlen yemeği saati çoktan geçmiş oluyor. Öğleden sonra içersem 1 bardak çay içiyorum, akşam yemeğini yemeden yapıyorum. Ama bence sende akşm tekrarla bakalım daha da silikleşecekmi. Birde doğru sonuç verdiğini bilmiyorum canım, deniyoruz görücez bakalım... Umutsuzlanma, Allah bilir

Hayırlısı canım tabi, bende akşam denerim o zaman bakalım haberleşiriz yine Yarın zaten regl günü belli olur

İnşallah olmayız ama benim belim kopuyor resmen. Gerçi oğluma hamileliğimde de böyle olmuştum ama insan yinede regl olacağını düşünüyor.

İnşallah ben adet öncesi belirti yaşamadığım için bilemiyorum sadece ilk kez gögüslerim ağrımıştı bi kaç gündürde gitti sırt ağrım vardı gitti beyaz akıntı hal var ve bi günde sarı akıntı olmuştu dünde otobüste kasık ağrısı girdi yarım saat falan sonra gaz oldu bugünde hafif kasıklarda var ama hafif anlamadım, belin kopuyosa belirtiler arasına giriyo çok bel ağrısı yaşayan varmış canım inşallah vardır bişeyler belki geç döllenme olmuştur yumurtlama gününü biliyomuydun Allah bağışlasın oğlunu da bu arada :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…