- 11 Ekim 2017
- 12.316
- 11.879
- 298
- 34
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #8.881
Kese gozukmedıyse bence kendı duser cnm yada ılacla olur korkma ıns hayırlısı heran kanaman olabılırBilmiyorum kızlar beni asıl düşündüren şimdi kürtaj mı olur kendi mi düşer
Biliyorum zor ama korkma hiçbirinden bak forumda bununla alakalı bişeylere denk geldim hapla düşürüyolarmış kürtaja gerek kalmıyomuş. Biraz araştır daha çok küçük başka yollar da olabilir. Keşke operasyona gerek kalmadan sonlansa hemen bidaha hamile kalırsınolite
Insallah saglikla seninle olsun bebegin ya:/İnşallah canım yarın akşam tekrar testi yaptırıcam cumartesi dr a gidicem bakalım dua edin bana
Canım beni hatırladın mı ben geldim yine bebek var mıActım cnm aksam 9 dan sonra bısey yenemıstım buatalar cok cnm tatlı istiyodu insulın 17 cıkmıs en yuksek deger 25 yazıyo yaklasık oldugu ıcın dıkkat etmem lazım hem su son 4 aydır 3 4 kılo verdım ama saglıklı beslenmek lazım bıra daha esımın degerlerı cok yuksek cıktı enfeksıyon falan da yok ama de bana ıgne ılac fıtıl krem ne vataa vermıs
Üçüncü ile dördüncü resim arası çatlamışKızlar ovülasyon testi uyguladım adetten sonra beş gün bu testten anlayan arkadaşlar bana yorum yaparlar mı rica etsem ? Resimleri aşağıya atıyorum sizce bir gün koyu yumurtam çatlamış olabilir mi
Hakkında hayırlısı canım.İnşallah canım yarın akşam tekrar testi yaptırıcam cumartesi dr a gidicem bakalım dua edin bana
Canım 22.gün daha koyuKizlar bu testler neden boyle oluyor bilginiz var mi birsey anlamadim
Tesekkur ederim canim bi kizariyor bi siliniyor hepsinide ayni saatte yapiyorum sivi aliminada dikkat ediyorum amaCanım 22.gün daha koyu
Bu çok ilginçmiş bariz pik mi yani t c den koyu mu? Pztesi test yapıp silikleştiğini görmüş müydün?Merhabalar güzel kadın arkadaşlarım, ben de bu ay ovulasyon testi ile hamile kalmaya çalışıyorum. Geçen hafta çarşamba günü başladım, cumartesi günü pik yaptı. Biz de değerlendirdik o günü ve sonraki iki günü. Pazar günü sol kasığımda ağrı da hissettim. Muhtemelen pazar günü yumurtam çatladı.
Yalnız şöyle bir şey başıma geldi, sizlere tecrübeleriniz doğrultusunda danışmak istedim. Dün (Perşembe) çok hafif kahverengi akıntım oldu. Ovulasyon öncesi dönemde gelen yumurta akı kıvamında; ancak kahverengi (Böyle açık açık yazdığım için özür dilerim; lakin biliyorum ki beni affedersiniz.). Bu akıntının üzerine akşam bir daha ovulasyon testi yaptım ve yine pik yaptığını gördüm. Biz eşimle bir anlam veremedik, lakin yine de eşeği sağlam kazığa bağlayalım dedik.
Ancak ben sizlere danışmak istedim. 4 gün arayla pik yapmasının sebebi ne olabilir ya da kahverengi akıntının sebebi ne olabilir? Yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
Bu çok ilginçmiş bariz pik mi yani t c den koyu mu? Pztesi test yapıp silikleştiğini görmüş müydün?
Rica ederim. Yumurtlama günü kahverengi akıntı yaşayanlar var, hayatımda bikere bende de olmuştu. Daha bekardım ve normalde olmadığı için korkup doktorumla görüşmüştüm, son adet tarihimi sordu 15 gün öncesi olduğunu öğrenince yumurtlama lekelenmesidir demişti. Bazıları her ay lekelenme yaşıyor. Senin ctesi pik yapmış olmasa geri kalan her şey normal aslında ama bilemedim. Her iki tarihi de değerlendirseydin. Ama bence perşembe çatlamış olma ihtimali daha fazla.ilgin için teşekkür ederimselozy . cumartesi pik'i gördüm, pazar günü bir daha yapıp silikleştiğini gördüm. perşembe her ikisini yine koyu gördüm.
Her aykinden farklı hissediyosan iyiye işaret canım yani ağrısız geçirenler için ağrı belirti olabilir.Merhaba kızlar bugün regl günüm, son 3 aydır ağrım olmuyodu öncesinde hiç olmazdı dün akşam regl ağrısı çektim resmen bi 20 dk sürdü ciddetli sonra hafifledi öncesindede iğne batmaları vardı sabah olurum diye düşündüm ama bişey yok test yaptım negatif bel ağrısı ve hafif ağrılarım var şuanda böyle olup sonra hamile olduğunu öğrenen varmıdır
Son adet tarihin neydi? Sanırım bikaç gün daha var henüz çok silik..Merhaba kızlar bende aranıza yeni katıldım kabul ederseniz bu ay ilk defa ovulasyona başlafım hergün ovuslayonlarımı size yorumlamlatmak isterim inşallah hayırlı gelir topik banada
Evet ben ilk defa yapıyorum die adet biter bitmez başladım, adetim 22marttı bugun daha 9.günSon adet tarihin neydi? Sanırım bikaç gün daha var henüz çok silik..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?