Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yumurtlama günümü biliyorum, 28 günde bir regl olurum hiç şaşmaz. Cep telefonuma ovülasyon programı indirdim. Onu dikkate alarak birlikte olduk eşimle. 14-15 Mart yumurtlama günümdü programa göre.

Yumurtlama günümü biliyorum, 28 günde bir regl olurum hiç şaşmaz. Cep telefonuma ovülasyon programı indirdim. Onu dikkate alarak birlikte olduk eşimle. 14-15 Mart yumurtlama günümdü programa göre.
Aynı benimde öyle sat 1 mart aynı yani bakalım bekleyelim

dlkkydlntpl hiç sanmıyorum çünkü önceki hamileliğinde illaki muayenen yapıldı enfeksiyon olsa hiçbişey denmez miydi? Belki bu yeni oluşmuş bişeydir. Ne ilaç kullanıcaksın sadece bi ay koruncaksın dimi? Aman düzenli kullan da tedavi uzarsa bebek daha çok bekler

Çok üzüldüm olite kan pıhtılaşmasından şüpheleniyodun öyle konuşmuştuk dimi. Önleyici kan sulandırıcı bi ilaca keşke baslatsaydı seni acaba sorun o muydu doktor ne diyor

Evet ılac tedavısı verdı bıay korun dedı enf hep bebekten sonra cıktı bende bırtırlu gıtmedı anlamadım kı ben hıc bıde sekerım 95 coktı gızlı seker olabılır dedı dıyete gırdım suan esımın spermı 188 mılyon cıktı dr guzel demıs sen ıns buay guzel haber al

Tatlım benim kırmızılar 1 gün erken geldi, inşallah senin gelmez senden güzel haber bekliyorum. Gelirse de sağlığımız olsun oda olur inşallah...

Yaa sağlık olsun canım diğer aya inşallah benimde gelicek gibi hiç ağrımaz gelmeden önce bi ağrı başladı hafif ara ara yarına gelir kesin

Biliyorum zor ama korkma hiçbirinden bak forumda bununla alakalı bişeylere denk geldim hapla düşürüyolarmış kürtaja gerek kalmıyomuş. Biraz araştır daha çok küçük başka yollar da olabilir. Keşke operasyona gerek kalmadan sonlansa hemen bidaha hamile kalırsın olite

Eşinin iyiymiş hiç değilse o konuda rahatladın. Enfeksiyon geçsin kolayca kalırsın inşallah. Karnın tam aç mıydı? Yanılmış olabilir benim de gece yarısı bişeyler atıştırmıştım sabah kan vermştim bazı değerlerm yüksek çıkmıştı

Actım cnm aksam 9 dan sonra bısey yenemıstım buatalar cok cnm tatlı istiyodu insulın 17 cıkmıs en yuksek deger 25 yazıyo yaklasık oldugu ıcın dıkkat etmem lazım hem su son 4 aydır 3 4 kılo verdım ama saglıklı beslenmek lazım bıra daha esımın degerlerı cok yuksek cıktı enfeksıyon falan da yok ama de bana ıgne ılac fıtıl krem ne vataa vermıs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…