- 4 Temmuz 2018
- 2.432
- 7.096
- 158
- 45
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #8.861
kaç çıkmıştı sırayla yazar mısın canımKızlar benimde beta hcg yükselmiyor. Yine hüsran sanırım
Insallah canim yaYapmaya devamm bakalimm inş yakalariz bizde çift cizgiyi
Yumurtlama günümü biliyorum, 28 günde bir regl olurum hiç şaşmaz. Cep telefonuma ovülasyon programı indirdim. Onu dikkate alarak birlikte olduk eşimle. 14-15 Mart yumurtlama günümdü programa göre.İnşallah ben adet öncesi belirti yaşamadığım için bilemiyorum sadece ilk kez gögüslerim ağrımıştı bi kaç gündürde gitti sırt ağrım vardı gitti beyaz akıntı hal var ve bi günde sarı akıntı olmuştu dünde otobüste kasık ağrısı girdi yarım saat falan sonra gaz oldu bugünde hafif kasıklarda var ama hafif anlamadım, belin kopuyosa belirtiler arasına giriyo çok bel ağrısı yaşayan varmış canım inşallah vardır bişeyler belki geç döllenme olmuştur yumurtlama gününü biliyomuydun Allah bağışlasın oğlunu da bu arada :)
Kaçtı ki canım, yani kaçtan yükselmedi. Kimyasal gebelik mi yaşıyorsun.Kızlar benimde beta hcg yükselmiyor. Yine hüsran sanırım
Aynı benimde öyle sat 1 mart aynı yani bakalım bekleyelimYumurtlama günümü biliyorum, 28 günde bir regl olurum hiç şaşmaz. Cep telefonuma ovülasyon programı indirdim. Onu dikkate alarak birlikte olduk eşimle. 14-15 Mart yumurtlama günümdü programa göre.
Evet 27 Martta 1000 leri geçmesi gerekirdi, doktorun ne dedi. Yda acaba yapılan testte yanlışlık olabilir mi, birde kanaman falan yok değil mi...17 mart 39.95
22 mart 238,5
27 mart 349
evet canım sağlıklı artış olarak görünmüyor şimdi 1000'leri geçmesi gerekiyor nasip doktora gittin mi?17 mart 39.95
22 mart 238,5
27 mart 349
Evet ılac tedavısı verdı bıay korun dedı enf hep bebekten sonra cıktı bende bırtırlu gıtmedı anlamadım kı ben hıc bıde sekerım 95 coktı gızlı seker olabılır dedı dıyete gırdım suandlkkydlntpl hiç sanmıyorum çünkü önceki hamileliğinde illaki muayenen yapıldı enfeksiyon olsa hiçbişey denmez miydi? Belki bu yeni oluşmuş bişeydir. Ne ilaç kullanıcaksın sadece bi ay koruncaksın dimi? Aman düzenli kullan da tedavi uzarsa bebek daha çok bekler
Neden yukselmedı kı ucuncu ye test yaptın cnm kese gozukmedıgo ıcın mı allah yardımcımız olsun mutlaka dr şa gorus17 mart 39.95
22 mart 238,5
27 mart 349
Tatlım benim kırmızılar 1 gün erken geldi, inşallah senin gelmez senden güzel haber bekliyorum. Gelirse de sağlığımız olsun oda olur inşallah...Aynı benimde öyle sat 1 mart aynı yani bakalım bekleyelim
Tatlım benim kırmızılar 1 gün erken geldi, inşallah senin gelmez senden güzel haber bekliyorum. Gelirse de sağlığımız olsun oda olur inşallah...
İnşallah gelmez, gelirse de sağlık. Rabbim en güzelini en hayırlısını bilir...Yaa sağlık olsun canım diğer aya inşallah benimde gelicek gibi hiç ağrımaz gelmeden önce bi ağrı başladı hafif ara ara yarına gelir kesin
İnşallah gelmez, gelirse de sağlık. Rabbim en güzelini en hayırlısını bilir...
Eşinin iyiymiş hiç değilse o konuda rahatladın. Enfeksiyon geçsin kolayca kalırsın inşallah. Karnın tam aç mıydı? Yanılmış olabilir benim de gece yarısı bişeyler atıştırmıştım sabah kan vermştim bazı değerlerm yüksek çıkmıştıEvet ılac tedavısı verdı bıay korun dedı enf hep bebekten sonra cıktı bende bırtırlu gıtmedı anlamadım kı ben hıc bıde sekerım 95 coktı gızlı seker olabılır dedı dıyete gırdım suanesımın spermı 188 mılyon cıktı dr guzel demıs sen ıns buay guzel haber al
Actım cnm aksam 9 dan sonra bısey yenemıstım buatalar cok cnm tatlı istiyodu insulın 17 cıkmıs en yuksek deger 25 yazıyo yaklasık oldugu ıcın dıkkat etmem lazım hem su son 4 aydır 3 4 kılo verdım ama saglıklı beslenmek lazım bıra daha esımın degerlerı cok yuksek cıktı enfeksıyon falan da yok ama de bana ıgne ılac fıtıl krem ne vataa vermısEşinin iyiymiş hiç değilse o konuda rahatladın. Enfeksiyon geçsin kolayca kalırsın inşallah. Karnın tam aç mıydı? Yanılmış olabilir benim de gece yarısı bişeyler atıştırmıştım sabah kan vermştim bazı değerlerm yüksek çıkmıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?