Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benimde oyle canim biraz koyulasir gibi oluyor tam yarin daha koyulasacak diyorum silik cikiyor
Benimde 20.gunum daha yakalayamadim koyu cizgiyi

Arkadaşlar gebelik testinden sonra pozitifse kan veriyoruz. Sonra doktor alttan mı muayene ediyor? Süreç nasıl işliyor merak ediyorum :)
alttan muayene etmiyolar canim kanda pozitifi gordugunde dusenli ultrason kontrollerine gidersin benim hep gordugum bu ☺

kizlar ya ben ovulasyon testi yaptim testlerimide attim buraya hep silikti ben suan adet oldum yumurtlamadan 14 gun sonra adet oluyoruz ya tam test yaptigim gunler silikti cizgiler neden boyle oldu sizce ?

Arkadaşlar gebelik testinden sonra pozitifse kan veriyoruz. Sonra doktor alttan mı muayene ediyor? Süreç nasıl işliyor merak ediyorum :)
Kan verdikten sonra pozitifse aşağı yukarı 5+1 gibi falan alttan kese gözüküyor. Sonra 2-3 hafta sonraya bir randevu veriliyor. Tekrar alttan kalp atışına bakılıyor.

kizlar ya ben ovulasyon testi yaptim testlerimide attim buraya hep silikti ben suan adet oldum yumurtlamadan 14 gun sonra adet oluyoruz ya tam test yaptigim gunler silikti cizgiler neden boyle oldu sizce ?
Sıvı alımına dikkat etmeden ya da sabah çok erken saatlerde yapmışsındır tahminen. LH çünkü hareket ettikçe de gün içinde artan bir hormon.

Muhtemelen bir gün geç başlamışsın canım bugün regli olduysan 14'ünde yumurtlamışsındır. Lh yumurtlamadan bir iki gün önce artıyor yani 12 muhtemelen 13'ünde pikti. Sen testleri 16'sında üç gündür yaptığını söylemiş ve eklemişsin yani 14-15-16'sında yapmışsın. 14'ünde yumurtlama olduğu için zaten silik çıkmış.

tam 13unde baslamistim canim belkide haklisin silik diyede degerlendirmemistm o gunleri of ya takvimim yaniltti beni uzuldum simdi

Kızlar ovulasyon testi deneyiminde merak ettiğim bir konuda hamileliği gösteriyor diyenlerin ağırlıklı olması, bende bata 5 gün kaladan itibaren ovu testi yapmaya başladım silik çizgiyle başlayan testler koyulaşmaya başladı en alttaki 1 saat önce yaptığım test. Bata 2 günüm kaldı. Bakalım yarin ve regl olmazsam diğer gün daha da koyulaşacak mi. Bata 2 gün kala yumurtluyor olamam. Bu neyin koyulaşmasi göreceğiz. Güvenilirliğini de tecrübe etmiş olacağım. Hakkımızda hayirlisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…