- 1 Kasım 2015
- 1.389
- 2.002
- 133
- 36
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #8.821
Benimde oyle canim biraz koyulasir gibi oluyor tam yarin daha koyulasacak diyorum silik cikiyorKızlar ovulasyon takinbindeyim 19. Gunum testler ya silik yada hafif bi çizgi beliriyor burdan bi arkadaşta akıntı takibinde yap demisti onuda yapıyorum aksam dan beri akintim var denildigi gibi yumurta akı gibi şeffaf ve sunen sevindim dedim yumurtlama olcak sanırım sabahı bekledim test yapmak için şimdi ovu testi yaptım 2. Çizgi neredeyse görünmüyo bile
Yapmaya devamm bakalimm inş yakalariz bizde çift cizgiyiBenimde oyle canim biraz koyulasir gibi oluyor tam yarin daha koyulasacak diyorum silik cikiyor
Benimde 20.gunum daha yakalayamadim koyu cizgiyi
alttan muayene etmiyolar canim kanda pozitifi gordugunde dusenli ultrason kontrollerine gidersin benim hep gordugum bu ☺Arkadaşlar gebelik testinden sonra pozitifse kan veriyoruz. Sonra doktor alttan mı muayene ediyor? Süreç nasıl işliyor merak ediyorum :)
Teşekkür ederimalttan muayene etmiyolar canim kanda pozitifi gordugunde dusenli ultrason kontrollerine gidersin benim hep gordugum bu ☺
Kan verdikten sonra pozitifse aşağı yukarı 5+1 gibi falan alttan kese gözüküyor. Sonra 2-3 hafta sonraya bir randevu veriliyor. Tekrar alttan kalp atışına bakılıyor.Arkadaşlar gebelik testinden sonra pozitifse kan veriyoruz. Sonra doktor alttan mı muayene ediyor? Süreç nasıl işliyor merak ediyorum :)
Sıvı alımına dikkat etmeden ya da sabah çok erken saatlerde yapmışsındır tahminen. LH çünkü hareket ettikçe de gün içinde artan bir hormon.kizlar ya ben ovulasyon testi yaptim testlerimide attim buraya hep silikti ben suan adet oldum yumurtlamadan 14 gun sonra adet oluyoruz ya tam test yaptigim gunler silikti cizgiler neden boyle oldu sizce ?
nerdeyee 4 saat su icmedim ve her gun saat 2de yaptimSıvı alımına dikkat etmeden ya da sabah çok erken saatlerde yapmışsındır tahminen. LH çünkü hareket ettikçe de gün içinde artan bir hormon.
O zaman senin ovulasyon testlerinde çok çok koyu pik olmuyor demek ki.nerdeyee 4 saat su icmedim ve her gun saat 2de yaptim
belkide oyle daha ilk aydi zaten bi dahaki aya bakiyim artikO zaman senin ovulasyon testlerinde çok çok koyu pik olmuyor demek ki.
Muhtemelen bir gün geç başlamışsın canım bugün regli olduysan 14'ünde yumurtlamışsındır. Lh yumurtlamadan bir iki gün önce artıyor yani 12 muhtemelen 13'ünde pikti. Sen testleri 16'sında üç gündür yaptığını söylemiş ve eklemişsin yani 14-15-16'sında yapmışsın. 14'ünde yumurtlama olduğu için zaten silik çıkmış.yukledim sonunda uygulamadanmis sorun. kizlar ne yorum yapabilirsiniz teste tecrubeli olanlar daha yeni kullanamya basladim ben 3 gun oldu ilk defa bugun gordum biraz koyuluk bu yunurtlama demek anlamina mi gekiyor yumurtlama yakin mi iki gundur silik olup simdi koyulastigi icin yumurtlamayi kacirmadigimi dusunuyorum dogru degil mi ?
Hayırlısı olsun canım ya. Vardır bir hayır.aslinda 10 11 degerlendirdim aonra 13unde teste basladim silik olunca gerrk yok diye dusundumkismet degilmiss
Canım ben de önce ovulasyonda anlamıştım. Ancak benim baya koyuydu. Eğer şüphen varsa sabah ilk idrarla da HCG testi yapabilirsin.
UArkadaşlar gebelik testinden sonra pozitifse kan veriyoruz. Sonra doktor alttan mı muayene ediyor? Süreç nasıl işliyor merak ediyorum :)
Evet koyulasmis biraz deede bizede haber ver canim
Ovulasyon testinin markası ne canımaslinda 10 11 degerlendirdim aonra 13unde teste basladim silik olunca gerrk yok diye dusundumkismet degilmiss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?