Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bende birkaç defa adet öncesi kahverengi akıntı olmuştu. Ama adet tarihime çok var. Zaten bugün akıntım kesildi. Artık dediğin gibi her iki zamanı da değerlendirdik. Artık nasip kısmet hayırlısı...

Merhaba kızlar bende aranıza yeni katıldım kabul ederseniz bu ay ilk defa ovulasyona başlafım hergün ovuslayonlarımı size yorumlamlatmak isterim inşallah hayırlı gelir topik banada
Hoşgeldin canım inşallah bende bu ay başladım 21. Gunum ama daha çift cizgiyi göremedim senin kaçıncı günün

Kızlar regl günüm bugün dün başlayan kasık ağrısı regl olucak mışım gibi ara ara gelen ağrışar daha önce böyle olmazdı önce regl olurdum sonra ağrım olurdu sabah test yapmıştım bişey çıkmadı demiştim ama eve geldiğimde silik bi çizgi farkettim gibi sizce varmı çizgi

Eklentiler

• 6C75371A-CD8E-47ED-9A04-0E4325A4F65C.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 39
anlaşılmıyor sabah idrarıyla tekrar yap yarın istersen. Sabahki test bekledikçe o hali almış da olabilir

Benim oglumdada boyle olmustu canim şuan 7 yasinda once yoktu saatler sonra cizgi belirmisti bence var hayirlisi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…