- 14 Mart 2019
- 13
- 11
- 38
- 41
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #8.901
bende birkaç defa adet öncesi kahverengi akıntı olmuştu. Ama adet tarihime çok var. Zaten bugün akıntım kesildi. Artık dediğin gibi her iki zamanı da değerlendirdik. Artık nasip kısmet hayırlısı...Rica ederim. Yumurtlama günü kahverengi akıntı yaşayanlar var, hayatımda bikere bende de olmuştu. Daha bekardım ve normalde olmadığı için korkup doktorumla görüşmüştüm, son adet tarihimi sordu 15 gün öncesi olduğunu öğrenince yumurtlama lekelenmesidir demişti. Bazıları her ay lekelenme yaşıyor. Senin ctesi pik yapmış olmasa geri kalan her şey normal aslında ama bilemedim. Her iki tarihi de değerlendirseydin. Ama bence perşembe çatlamış olma ihtimali daha fazla.
kaç günde bir adet oluyorsunuzEvet ben ilk defa yapıyorum die adet biter bitmez başladım, adetim 22marttı bugun daha 9.gün
Genelde 28 ama bazen 29ve 27olduguda oluyor bu ay 27 de oldukaç günde bir adet oluyorsunuz
Her aykinden farklı hissediyosan iyiye işaret canım yani ağrısız geçirenler için ağrı belirti olabilir.
erken başlamışsın test yapmaya ama bundan sonra koyulaşmaya başlar inşallahGenelde 28 ama bazen 29ve 27olduguda oluyor bu ay 27 de oldu
Evet ilk defa yaptıgım için erken başladım bakalım u ay koyulaşır inşallah da guzel haber alırımerken başlamışsın test yapmaya ama bundan sonra koyulaşmaya başlar inşallah
Hoşgeldin canım inşallah bende bu ay başladım 21. Gunum ama daha çift cizgiyi göremedim senin kaçıncı gününMerhaba kızlar bende aranıza yeni katıldım kabul ederseniz bu ay ilk defa ovulasyona başlafım hergün ovuslayonlarımı size yorumlamlatmak isterim inşallah hayırlı gelir topik banada
Ben erken başladım daha 9.gunumHoşgeldin canım inşallah bende bu ay başladım 21. Gunum ama daha çift cizgiyi göremedim senin kaçıncı günün
Anladım iyi yapmissin ben 10. Gün başladım ama keşke daha erken baslasaymisim diyorumBen erken başladım daha 9.gunum
Sendemi ilk deniyosunAnladım iyi yapmissin ben 10. Gün başladım ama keşke daha erken baslasaymisim diyorum
Evet ilk kez bu ay başladımSendemi ilk deniyosun
Hmnm o zaman sesenin adet tarihinde yaklaştı degilmi inşallah guzel haberler alırız bizdeEvet ilk kez bu ay başladım
Evet yaklaştı ama ben pik göremedim henüzHmnm o zaman sesenin adet tarihinde yaklaştı degilmi inşallah guzel haberler alırız bizde
anlaşılmıyor sabah idrarıyla tekrar yap yarın istersen. Sabahki test bekledikçe o hali almış da olabilirKızlar regl günüm bugün dün başlayan kasık ağrısı regl olucak mışım gibi ara ara gelen ağrışar daha önce böyle olmazdı önce regl olurdum sonra ağrım olurdu sabah test yapmıştım bişey çıkmadı demiştim ama eve geldiğimde silik bi çizgi farkettim gibi sizce varmı çizgi
anlaşılmıyor sabah idrarıyla tekrar yap yarın istersen. Sabahki test bekledikçe o hali almış da olabilir
Benim oglumdada boyle olmustu canim şuan 7 yasinda once yoktu saatler sonra cizgi belirmisti bence var hayirlisi olsunKızlar regl günüm bugün dün başlayan kasık ağrısı regl olucak mışım gibi ara ara gelen ağrışar daha önce böyle olmazdı önce regl olurdum sonra ağrım olurdu sabah test yapmıştım bişey çıkmadı demiştim ama eve geldiğimde silik bi çizgi farkettim gibi sizce varmı çizgi
Seninle 1 gun var canim aramizda benimde 22.gun bende goremedim dahaHoşgeldin canım inşallah bende bu ay başladım 21. Gunum ama daha çift cizgiyi göremedim senin kaçıncı günün
Adet döngü nasıl peki kaç günSeninle 1 gun var canim aramizda benimde 22.gun bende goremedim daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?