Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yerleşme kanaması olabilir ya da ikinci kez diğer yumurtalığından yumurtlamış olabilirsin.

17 mart 39.95
22 mart 238,5
27 mart 349
29 mart 255

Şim bu kimyasal mı dış gebelik mi ne :'(
Kimyasal gibi duruyor. Tutunmaya çalışmış değer artmış. Tutunamadığından değer düşüyor. Ancak ihmal etme doktora danış. Dış gebelik şüphen varsa hafife alınmaz çünkü.

Ben bu ay hem ovu testi yaptım hemde doktora gittiğimde tam yumurtlama zamanı olduğunu öğrendim. Ve iki yumurta var biri çatlamak üzere demişti, söylediği günleride değerlendirmiştik. 5 gün sonra gittiğimde ikinci yumurta çatlamak üzere dedi ve ilki kaçtıysa bunda şansımız olsun dedi ve yine biz söylediği günleri değerlendirdik yani iki kez yumurtlama oldu. Sende de o şekilde olmuş olabilir. Ben bu ay pozitif sonuçlar aldım. İnşallah sendende güzel haberler alırız Hayırlısı olsun

Benim oglumdada boyle olmustu canim şuan 7 yasinda once yoktu saatler sonra cizgi belirmisti bence var hayirlisi olsun

Allah bağışlasın canım, dün akşam dayanamadım test yaptım ama bişey çıkmadı sıvı alımına falan dikkat etmedim çok su falan içmiştim o etki yapmışmıfır diyorum ama erken gebelik testi de yaptım negatif bu sabahta yapmadım bişey bakalım beklicem bugün

Kimyasal gibi duruyor. Tutunmaya çalışmış değer artmış. Tutunamadığından değer düşüyor. Ancak ihmal etme doktora danış. Dış gebelik şüphen varsa hafife alınmaz çünkü.

Dış gebeliği okudum biraz ağrı oluyormuş. Benim şuan bi ağrım yok. Birazdan dr a gideceğim bakalım ne diyecek

Dış gebeliği okudum biraz ağrı oluyormuş. Benim şuan bi ağrım yok. Birazdan dr a gideceğim bakalım ne diyecek
Kimyasal olacak herhalde bu iyi bişey vücut kendiliğinden halledecek. Önümüzdeki ay tekrar hamile kalmaman için hiçbi sebep yok inşallah her şey iyi olacak. Bu sefer kan sulandırıcı verirler gibime geliyo senin öyle bi şüphen vardı ayrıntılı tahlillerin yapıldı mı? Bugün hepsini konuş canım

Sagol canim gebelik testini sabah ilk idrarla yap Allah im gonlune gore versin

Bugün dr a gittim konuştuk. Dış gebelik ile normal kendi kendine sonlanan gebeliklerdeki tek fark ağrıymış ve benim Allaha şükür şuan ağrım yok. Tekrat kan testi verdim dün gece 255 di bugün 236 ya düşmüş. Pazartesi tekrar vericem. Kontrollü bir şekilde gidicez değere göre bakalım. Genetik testleri yaptırıcam onun için zeynep kamile gidicem ama ilk önce bu durumu çözümlememiz gerekiyor. Bakalım Allahtan hayırlısı.

Çok geçmiş olsun canım rabbim en kısa zamanda tekrar sağlıklı bir hamilelik nasip etsin inşaallah

Kızlar koyulasmaya başlamışmı sizce

Eklentiler

• 20190330_145210.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 38
  • 20190330_145825.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 37
Tamam canım sagol normalde hafif çizgiler yarım saat içinde ancak belli oluyordu bunu yaptigimda çizgi belirgenlesmeye başladı bugün 22. Günüm geç yumurtluyorum demekki
Canım sabah ilk idrarını yaptın ya sıvı tüketmeden ve iki saat idrarını tut yap inşallah bulursun piki

Tamam canım sagol normalde hafif çizgiler yarım saat içinde ancak belli oluyordu bunu yaptigimda çizgi belirgenlesmeye başladı bugün 22. Günüm geç yumurtluyorum demekki
Ben ilk İdraromı yapıp sonra uyuyordum iki saat sonra kalkıp ovu testini yapıyordum düzenli olarak yavaş yavaş koyulaştı canım sende öyle dene istersen akşam yapılan ovu testi düzgün göstermiyor sıvı alımı falan oluyor o saatlerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…