- 25 Kasım 2018
- 2.370
- 3.376
- 83
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
Yarın ola hayrola o zamanKana baktirmak istiyorum ama korkuyorum necatifi gormekten Bakalim test alamadım yarin olsun bakalim ne olcak
Canım beni de bekler misin Azra 2 ocak :)Merhaba arkadaşlar, yeni konumuz hayırlı olsun.
Burada ovulasyon testi deneyimlerimizi ve içinde bulunduğumuz süreci hep birlikte paylaşacağız.
BAT tarihlerimiz;
@elzem00 28 Aralık
Ardnlina 28 Aralık
@belemir60 28 Aralık
@sangetrose 30 Aralık
@Darkgod 4 Ocak
can09e 11 Ocak
@qew 11 Ocak
M Mavi Rapunzel 15 Ocak
Silik çıkıyor bendeKızlar hayırlı akşamlar birşey soracağım :) ovu testini hiç merak edip sıvı tükettikten sonra yapan varmı? Test nasıl çıkıyor acaba merak ediyorum koyumu silikmi :)
Aynn canim sen kac senelik evlisinYarın ola hayrola o zaman
Canimmmmm 27aralik beni ekle insallah hepimize 2019 guzellikler getirirMerhaba arkadaşlar, yeni konumuz hayırlı olsun.
Burada ovulasyon testi deneyimlerimizi ve içinde bulunduğumuz süreci hep birlikte paylaşacağız.
BAT tarihlerimiz;
@elzem00 28 Aralık
Ardnlina 28 Aralık
@belemir60 28 Aralık
@sangetrose 30 Aralık
@Darkgod 4 Ocak
can09e 11 Ocak
@qew 11 Ocak
M Mavi Rapunzel 15 Ocak
Testi adetinizin son gününü 1. Gün olarak sayarak 5. Günde başlayacaksınız. Her gün aynı saatte mümkünse gündüz 12 ile 4 arası 2 saat sıvı almadan yapacaksınız. hiçbir günü atlamayın. T çizgisi c ile aynı oluncaya veya t cden daha koyu oluncaya dek yapacaksınız. testler n11 de çok uygun 50 tanesini 48 liraya aldm benKıZlar benim 20 Aralık’ta yani dün adet oldum . Ovülasyon günüm ne zaman oluyo ? Bide testi ne zaman yapmaya başlıcam? 2 aylık evliyim ama 31 yaşındayım . Bekleyecek çok zamanım yok:) yardımcı olursanız çok sevinirim
6 aralik yum.gunun canim.. adetin duzenli mi? Dongun kac?KıZlar benim 20 Aralık’ta yani dün adet oldum . Ovülasyon günüm ne zaman oluyo ? Bide testi ne zaman yapmaya başlıcam? 2 aylık evliyim ama 31 yaşındayım . Bekleyecek çok zamanım yok:) yardımcı olursanız çok sevinirim
O zmn asagi yukari 16 gunde koyu gormen gerekir 10.gunu yapmaya baslasan olur gibi cnm..30 gün ama bazen bikaç gün ileri atabiliyo. Takvim programları ne kadar doğru bilmiyorum ama Ocak 1 gösteriyo canım
Canım koyuyu gördükten sonra mı ilişkiye başlanıyor o teste göre. Bi de bu testi eczanelerde bulabilirim değil mi ?O zmn asagi yukari 16 gunde koyu gormen gerekir 10.gunu yapmaya baslasan olur gibi cnm..
Canim bu gebelik testi miCanim yaptim gece degerlendirdim gunumu ama dun aksamdan beri daha cok siddetlenen bel agrim var onceden vardi ama bu kadar degildi kasiktada batma var
Tavsiye edebileceğiniz bir marka var mı?Eczanelerde çok pahalı ve içinden az çıkıyor.
5 senelik evliyim 4 yaşında da oğlum var canımAynn canim sen kac senelik evlisin
Laboquick alıyorum ben n11de 50 tanesi 48 lira. Bunu bilmezken eczaneden almışlığım var içinden 5 tane çıkmıştı 30 lira vermiştim. Hep öyle olacak sanmıştımTavsiye edebileceğiniz bir marka var mı?
Hoş geldin ekledim canımCanım beni de bekler misin Azra 2 ocak :)
Ekledim canımCanimmmmm 27aralik beni ekle insallah hepimize 2019 guzellikler getirir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?