Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen 7. Gün gayet net. Benim hiç nrt olmadı ya bende regli oldum bütün test markası değiştirdim innovita aldım. Bende klomen kullandım 2 ay ama döllenme olmuyor anlamadım neden

Aynen 7. Gün gayet net. Benim hiç nrt olmadı ya bende regli oldum bütün test markası değiştirdim innovita aldım. Bende klomen kullandım 2 ay ama döllenme olmuyor anlamadım neden
Ben 2 ay önce innovita kullandım ondan hiç bişey anlayamadım.Benim döllenme olurmu daha hiç bilmiyorum inşallah olur.Rabbim herkese nasip etsin evlat kokusunu daha nasip olmadı bana

Sanırım dün akşamüstü yumurtladım. bugün ne kasık ağrısı ne bir şey hiç ağrım sızım kalmadı. Bakalım beklemedeyiz.

Bende bu ay ovulasyon testini ilk defa deniyorum adet bitimi hemen başladım normalde adetlerim 26 27 28 günde gelir . Teste 5. Günden itibaren basladım tahmini ovulasyonum 12.13. Günler di ama test o günde çok silikti ilk defa dün akşam kırmızı çizgi kadar koyu olmasada çok yakındı testim yani 14. Akşamı.Birazcıkta gazım vardı. Değerlendirdim bugünde üç tane test yaptım yine aynı. Az öncede az birşey yumurta akı kıvamında akıntım oldu ama çok az. Ben şimdi ne yapayım bu akşamıda değerlendireyimmi. Yumurta akı kıvamında akıntı gelince çatlamışmı oluyor yumurta.

Testlerini atsana canım bakalım benimde yumurta akı gibi akintim geldikten 3 gün sonra pik oldu 4. Gun çatladı burdan bi arkadastada böyle olmuştu ama herkeste farklı tabi

Testlerini atsana canım bakalım benimde yumurta akı gibi akintim geldikten 3 gün sonra pik oldu 4. Gun çatladı burdan bi arkadastada böyle olmuştu ama herkeste farklı tabi
Ben bir haftadır akıntımıda takip ediyorum azıcık geldi bir saat önce bugünde 15. Gün ben normalde en geç 28. Adet olurum Başer 25 bazen 26 neden böyle geç olduki bu ay soğan kürü kullandığım içinmi acaba neyse testlerimi attıyorum ilk attığım şerit tipi olan test dün akşamki dün akşama kadar çok soluk ti diğer kaset tipler de bugün

Eklentiler

• 4C83FC65-6AFD-4F9A-B4A5-B8156BCB3BC7.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 30
  • D9CC15F5-3B03-420A-B1EF-0F57C655EA31.webp
    4,5 KB · Görüntüleme: 39
Hafif beyazlı akıntıda yumurtlamam başlıyor tamamen yumurta akı olduğunda yumurtluyorum ben.

Bende soğan kürü kullandım ve bıraktım. Aynı zamanda da hayır hapı içiyordum buna rağmen 1 gün geç yumurtladım.
Soğan kürü kullanınca dahamı erken yumurtlama olmasımı lazım benim de uzadı 15. Gün bugün belkide hala çatlamadı bilmiyorumki içeriyi bir kaç gün daha devam edeceğim teste. Bu aydan sonrada hiç üstüne düşmeyeceğim çok strese girdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…