- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #9.081
Soğan kürü geciktiriyormuş. Bir de mevsim geçişi de etkilemiş olabilir. Stres yapılacak bir şey yok canım. Hayırlısı hakkımızdaSoğan kürü kullanınca dahamı erken yumurtlama olmasımı lazım benim de uzadı 15. Gün bugün belkide hala çatlamadı bilmiyorumki içeriyi bir kaç gün daha devam edeceğim teste. Bu aydan sonrada hiç üstüne düşmeyeceğim çok strese girdim
Benimde hiç testlerim pozitif çokmıyodu buradakileri görüyodum çok üzülüyodum bu ay klomen kullandım testim ilk efa bu şekilde oldukızlar birşey sorucam hani derler ya yumurta çatladıgı gün yumurta beyazı akıntın olur ve kasık agrın bende oyle oldu çarşamba günü ama ovulasyon testi pozitif değildi ben eşimle 8 yıldır evliyim ve düzenli ilişkim yok ovulasyonla deniyorum ama ovulasyon testi yanıltırmı acaba
Canım merhaba senin bebeğin olcaktı Bayadır girmiyorumda Bi sorun oldu galibaKızlar bugün Zeynep Kamil e gittim durumumu anlattım. Şimdi beta hcg me bakıcak dr sıfırlandı mı diye. Genetik testi de söyledim sağolsun aklımda kalmasın diye yaptıracak ama bu durumunun üstünden 6 hafta geçmeli Bişe çıkacağını zannetmiyorum dedi. Rahim filmi isticek galiba birde. Aranızda yaptıran var mı
Benim öyle oldu. Yumurtlamada ağrım başladı yumurylama oldu rahayladım 2 gün sonra yeniden başladı. Korktum kiste dönüştü sandım. Göğüs ağrısı şişmesi hiç olmadı. Karında gaz şikayetim çok oldu yumurtaladıktan 4 gün sonra falan başladı gaz şikayetim. Midemle ilgili hiç problem yaşamadım. Yumurtaladıktan 12 gün sonra test yaptım çok da silik değildi. Belliydi 2. Çizgi. Ve kızlar 3 ay boyunca ovulasyonla takip ederek gebe kalmaya çalıştım. 3 gün peş peşe denediğim de oldu gün aşırı da. 4. Denememde ilk defa silikleştiği günün sabahını değerlendirdim. Bi pozitifi gördüğüm çarşambayı bir de cuma sabahını yani. Belki de alakası yoktur sadece denk gelmiştir ama yazmak istedim. Çünkü akşam nasıl bizim pilimiz bitiyorsa hücrelerimiz de öyle yorgun oluyormuş. Hepinizi takip ediyorum. Umarım müjdelerle dolu bi Nisan olur <3♡Kızlar benim adetime on gün var ama karnım ağrıyor hamile olup böyle belirti yaşayan oldu mu ?
Pik olmuş canım bugünBu da bugünki
Benimde aynı şekilde yumurta aki kıvamında akintim oldu adet olcakmisim gibi kasıklarımda agrım oldu 3 gün sonra ovulasyonda pik gördüm canım ama akıntı iyice su gibi olmuştu yumurtlama ozama oldukızlar birşey sorucam hani derler ya yumurta çatladıgı gün yumurta beyazı akıntın olur ve kasık agrın bende oyle oldu çarşamba günü ama ovulasyon testi pozitif değildi ben eşimle 8 yıldır evliyim ve düzenli ilişkim yok ovulasyonla deniyorum ama ovulasyon testi yanıltırmı acaba
Kızlar merhaba doktor bu ilacı verdi daha önce kullanan var mı
Canım merhaba senin bebeğin olcaktı Bayadır girmiyorumda Bi sorun oldu galiba
Ben 2 kere yaşadım canım anlıyorum seni ama kısmet işte napalm banada birsürü test yapıldı ama genetik yaptırmadımCanım sanırım kimyasal yaşadım ben bu ay. Değerim yükselirken kese bile göremeden düşmeye başladı
Ben 2 kere yaşadım canım anlıyorum seni ama kısmet işte napalm banada birsürü test yapıldı ama genetik yaptırmadım
Doktor bana ara ver diye bişey demedi mesela bence git tahlilleri i yaptır Bı doktordan destek al ve sabret sadece en önemlisiŞuan ben napayım bilemiyorum bu ayda deneyeyim mi yoksa testlerimi yaptırayım ondan sonra mı deniyim. Genetik test için 6 hafta beklemen lazım diyor
Doktor bana ara ver diye bişey demedi mesela bence git tahlilleri i yaptır Bı doktordan destek al ve sabret sadece en önemlisi
İlk yaşadıgımda yaptırmadım 2. Yasadık tan adet bittikten 5 gün sonraSen kimyasal yaşadıktan ne kdr sonra yaptırdın testleri
Gözün aydın canım benim pik oluyorsa mesela adetten sonraki 18 19 gün sonra pik oluyorBenimde hiç testlerim pozitif çokmıyodu buradakileri görüyodum çok üzülüyodum bu ay klomen kullandım testim ilk efa bu şekilde olduEki Görüntüle 2254254
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?