- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #9.021
Çok geçmiş olsun ne ameliyati oldunKızlar nasılsınız ameliyat sonrası giremedim şükür iyiyim vitamin balık yağına başladım folik asit mide bulantısı yaptığı için farklı bir ilacada basladim d vitamini falan derken bu ay nasil olurum bilmiyorum :) tek tuple bebisde gelebilir ama umut bağlamıyorum o zamanı ne zamansa gelecek biliyorum ister doğal yolla ister tüp bebekle şükürki büyük bir sorunum yok Allah derdi olana dermanini hemen versin ve bebisler gelsin
Çok şükür geçmiş olsunAllaha şükür kürtaja falan gerek kalmadı sanırım. Hasta oldum şuan şarıl şarıl. Ağrım sızımda yok. Bu ay denemicem şu testleri yaptırmadan artık
Sagol Tüpüm kapalıydı şişmiş içinden sızan iltahapta hamile kalmamı engelliyordu alındı canimÇok geçmiş olsun ne ameliyati oldun
İnşallah koyulaşırr Canım sendemi ovulasyon takibi yaptınCnm bak tekrar şimdi cektim
Cok gecmid olsun canımSagol Tüpüm kapalıydı şişmiş içinden sızan iltahapta hamile kalmamı engelliyordu alındı canim
Canım senin bugün ovu ne durumdaCok gecmid olsun canım
Benim 3 gün önce böyleydi bugün pik oldu canimBugun sabah yaptıgım testim böyle kızlar 11.günümdü ancak atabildim
Bugunku bu canım 12 gibi yapmıştım tekrar yapmadim bidaha yarın yapcamCanım senin bugün ovu ne durumda
EvetDegerlendirdın inş bugunu
Sen mutlaka degerlendirEvetyarındaki degerlendirmek lazım bide kandil ama
Tamam canımSen mutlaka degerlendir
Geçmiş olsun canım inşallah en kısa zamanda hayırlısıyla hamile kalırsınSagol Tüpüm kapalıydı şişmiş içinden sızan iltahapta hamile kalmamı engelliyordu alındı canim
Hala yapıyorum daha da silikleşiyor. Testte sıkıntı var galiba. İnşallah denk gelmiştir17 sanki en koyusu gibi ama arkadaslarinki gibi olmamış benimde öyle oldu 23. Gunum daha tam net koyulasma göremedim
32 günde bir oluyorum o nedenle düne kadar yaptım artık yapmıyorum. Bekleyeceğiz bakalımRegli düzenin nedir. Ona göre takip etsen daha iyi. 30 günde bir oluyorsan 12. Gün başlasan 15-16 gibi pik görürsün ya da düzenin 28 günde bir oluyorsa 13-14. Günlerde pik görürsün. Tabi istisna durumlarda olabiliyor.
Pik canım.Kızlar pikmii
O zaman 17 pikti ki zaten en koyusu o. 18 yumurtladın canım.Hala yapıyorum daha da silikleşiyor. Testte sıkıntı var galiba. İnşallah denk gelmiştir
32 günde bir oluyorum o nedenle düne kadar yaptım artık yapmıyorum. Bekleyeceğiz bakalım
Bu arada hayırlı kandiller kızlar. Dualarınızda unutmayın emi
D3vam etseydin keşke canım ben 24. Gunu gördüm yani dün gördüm benimde 33 35 gün arasında değişiyorHala yapıyorum daha da silikleşiyor. Testte sıkıntı var galiba. İnşallah denk gelmiştir
32 günde bir oluyorum o nedenle düne kadar yaptım artık yapmıyorum. Bekleyeceğiz bakalım
Bu arada hayırlı kandiller kızlar. Dualarınızda unutmayın emi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?