Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar şimdi biz burda pik görünce ve silinince yumurtamız çatladı diyoruz ya gerçekten çatlıyorum yoksa kiste dönüşebiliyormu bilen varmi

Önümüzdeki 4 günü değerlendir canım çatlar yarın baya köyü masallah
Teşekkür ederim doktorum bugün bu testime rağmen yumurtlama yok bu ay dedi adet olursan gel dedi ama bakalım inşallah yanılmıştır inşallah yavrumu öğrenmek nasip olur inşallah

Ooo mavii süper haber buu maşallah tedavin olumlu demekki sonuç olumlu olduğuna göre çook sevindim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin süreçten bahsetseydin biraz..kaç çıkmış bu arada idrar testi de yaptın mı?
Amiin canım amin darısı başımızaaa❤

canım tedavi olmadım ben tüp bebek demişti ya doktor biz kendimiz bekleyelim dedik oldu şükür. adetim 12 gün geçti hiçbir adet belirtim yoktu malum test yapmaktan sıkıldık yapmadım şimdiye kadar akşam iş çıkışı hastaneye gittim direk kan verdim 1 saat sonra gel dediler gittim makine bozukmuş 1 da arayın dediler sonuç 8084 canım. detayları anlatırım tabi bir kendime geleyim de:)

Yok tüp tedavi demedim başka sorunundan kaynaklı ilaçlı tedavini hatırlıyorum o.. tamam bekleriz canım kendine gel de:)) baya büyümüş maşallah 7 haftalık vardır o uuuu:)

Teşekkür ederim doktorum bugün bu testime rağmen yumurtlama yok bu ay dedi adet olursan gel dedi ama bakalım inşallah yanılmıştır inşallah yavrumu öğrenmek nasip olur inşallah
işte canım bende okudum mesela doktor takibi yaptırmış ve doktor yumurta çatlamış demiş ertesi gün pik olduğunu görmüş ovulasyon yaniltabiliyor

kızlar merhaba, konuyu açtım bir süre ortalardan kayboldum bu güzel haberi sizlerle paylaşmak istedim, az önce kan sonucum geldi hamileyimmm, Allah isteyen herkese nasip etsin. bana dua edin benim dualarım sizlerle
Gözün aydın sağlıcakla kucagina almayi nasip etsin Allah .darısı bizim başımıza inşaallah

Kızlar şimdi biz burda pik görünce ve silinince yumurtamız çatladı diyoruz ya gerçekten çatlıyorum yoksa kiste dönüşebiliyormu bilen varmi
Kiste dönüşürse ovul sürekli pozitif veya poztife yakın çıkıyor sürekli kasık ağrısı oluyor ve hatta bazen gebelik bile yanlış pozitif verebiliyor. Adet gecikiyor. Mide bulantısı göğüs hassasiyeti gibi hamilelik belirtileri de oluyor. 4-5 kez yumurtalık kisti geçirmiş biri olarak yaşadıklarım bunlar.

işte canım bende okudum mesela doktor takibi yaptırmış ve doktor yumurta çatlamış demiş ertesi gün pik olduğunu görmüş ovulasyon yaniltabiliyor
Her kadın her ay yumurtlamayabilir. Mesela yılda 10 kez falan yumurtlayabilir. Bu arada boş geçen aylarda da düzen devam eder ve LH yükselir. Bu çatlamadan sonra piki öğrendiğimiz iyi oldu. Sadece pik sonrası değil zaten pik öncesi deneme de çok önemli.

Bende sogan kuru ve agnuca. Kullandim canim benimde yumurtlamam gec oldu ama ben dusukte yaptim o yuzden mi bilmiyorum
Bende aynılarını yaptım canım. Benim de en az 1 gün gecikti sonrasını değerlendirme ihtimalim yok diye testte devam etmedim. Ama kasık ağrılarım ciddi ciddi kıvrandırttı bu ay. Sende de oldu mu? Yumurtlama ağrısı?

Ben de bu ay böyle bişeyden şüphelendim. Akıntı ve kasık ağrısının olduğu gün silik çıktı ertesi gün pozitif oldu ama hiç belirtim kalmamıştı sanki çatlamış bitmiş gibi ..bunu söylediğin iyi oldu canm. Yani gün aşırı ilşki dışında güvenecek hiçbişeyimiz yok anlıycağnız :)

Oldu canim ozellikle sag tarafa dokunamiyordum 22.gun testim koyulasmaya baslamistiki test bittihemde ates olcuyorum atese gore 24.gun yumurtladim ama bilmiyorum hayirlisi bakalim insallah iyi birseyler olmustur

Kızlar az önce tuvalete gittim kanlı bi akıntı gelmiş zaten testim de pozitifti ama bende hiç yumurtlama kanaması olmazdı bu döllenme işareti olabilir mi yaa. Her şeyi belirti olarak görmek isteyen kk üyelri cevaplandırabilir mi :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…